Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה גם נכון. אבל פות"ש, מה אתה מגדיר שטח? אם סתם בא לך לרכב על שבילים אז תוכל באלו, אם זה לרכב על שטחים מאוד משובשים וסלעיים נראה לי שסתם תסבול עם האופניים. אגב אצל הספק זה 500 ש"ח יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 19 שעות, falou כתב:

אלו לא אופני שטח.

למה?

לפני 7 שעות, Coro כתב:

זה גם נכון. אבל פות"ש, מה אתה מגדיר שטח? אם סתם בא לך לרכב על שבילים אז תוכל באלו, אם זה לרכב על שטחים מאוד משובשים וסלעיים נראה לי שסתם תסבול עם האופניים. אגב אצל הספק זה 500 ש"ח יותר זול.

אני לא מחפש שטח טכני או ירידות תלולות - 

בעיקר סינגלים וגם קצת שבילים

פורסם

למה אתה חושב שבסינגלים אין שטח טכני וירידות תלולות?!

יש סיבה שאופני שטח נראים ובנויים כמו שהם בנויים ושהם עולים כמו שהם עולים, אלא אם אתה חושב שאיזה מפעל בסין הצליח לייצר תצורה חדשה ועדיפה של אופניים לשטח בחצי מחיר, בלי לחסוך על מנוע/סוללה/צמיגים/אבזור... אז... לך על זה.

אם כבר, זה יותר אופנוע שטח חשמלי מאופניים, מה שאומר שאתה מאיץ עם מצערת.בהצלחה לפדל את זה.

נראה כמו חיקוי של היצרן הזה:

https://arielrider.com/

רק שים לב, הגירסה לשטח עולה מעל 3000 דולר.

עכשיו, יש לך פנצ'ר בגלגל האחורי. איך אתה מתקן אותו בשטח?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על זה אומרים אפשר הכל, השאלה היא האם זה משתלם (לא). אם זה היה סתם אופניים לעיר אז כן, אבל אתה לא רוצה אופניים לשטח שלא תוכננו לכך מראש. 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yuval1111 כתב:

למה?

כמו שנאמר גם בסינגלים יש סלעים וירידות תלולות, אבל הכל אפשרי תלוי באיזה מהירות אתה רוכב ואיזה קווים אתה לוקח. את הצמיגים תמיד תוכל להחליף בצמיגי שטח, על גלגל השיניים תצטרך להזהר שבעתיים כי הוא מאוד קרוב לקרקע בגלל הגלגלים הקטנים. פנצ'רים - להסתובב עם פנימיות נוספות ואם תרצה לרכב בלחץ נמוך אז טיובלס חובה. טיובלס גם יותר עמיד לתקרים, אך עדיין כדאי לקחת פנימיות למקרה חירום וגם ערכת תולעים. אפשר לבדוק גם אפשרות של משומשות, כך אם לא תהיה מרוצה תוכל למכור בלי להפסיד הרבה.  בהצלחה.

*רק הייתי בודק שאפשר באמת להאיץ עם פידול, שלא פתאום יטוסו לך כשאתה מנסה לרכב בזהירות קטע מסוכן.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 9 דקות, Coro כתב:

פנצ'רים - להסתובב עם פנימיות נוספות ואם תרצה לרכב בלחץ נמוך אז טיובלס חובה

ראית את החישוקים האלו. אתה יודע לעשות אותם טיובלס?

החלפת פעם פנימית לגלגל עם מנוע?

אלו עצות לאופניים אחרים...

פורסם

צודק! הייתי בודק את שני הנושאים עם החנות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

הכל מצויין, רק שאתה שולח אותו להתייעץ עם מוכר שאין לו מושג...

פורסם
לפני 11 שעות, yuval1111 כתב:

למה?

אתה יכול לשכוח מסינגלים.

אלה אופניים לשבילי עפר וכורכר ולא שום דבר מעבר. 

• תוכן חדש...