Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל גם פה, אתה לא יכול לפתוח שרשור ולהגיד "שומעים הוא עוקץ את המערכת איך אני נלחם בזה". מה שהוא עושה זה חוקי, תאשים את המדינה שמאפשרת לו את זה.

זאת בדיוק הנקודה, שהמדינה לא אוכפת דברים כאלה, שלמרות שהם על פניו חוקיים, יש מה שנקרא "ניצול לרעה". 

בין אם זה ניצול לרעה של מדיניות סיציאלית, ניצול לרעה של תו נכה, או ניצול לרעה של "אבל מה.... יש קו מקווקו". 

הבעיה היותר גדולה היא שגם המדינה בסוף לא יכולה להיות בייביסיטר של כל אחד ואחד ולמנוע הרמטית 100% מהקומבינות והניצול לרעה, וכשהיא כן מנסה לעשות את זה (ע"ע תקנה 380), כולם מתלוננים שהכל חרא ומדינת משטרה ולא נותנים שום חופש. 

אז כשלא נותנים חופש, מתלוננים. כשנותנים חופש, מנצלים אותו לרעה. 

אז אנשים קמים ומבקשים חופש, ומבינים שמדי פעם יהיו שמוקים שינצלו את המערכת לרעה, אז נתמודד איתם "אופן אזרחי". ואז בא אחד יובל .מ. ואומר "מה אתם רוצים ממנו? הוא פועל לפי החוק".

אי אפשר לצאת פה ראש...

כמאמר לובובסקי הגדול (לא מכוון אלייך, אלא לאותם "מתנהלים לפי החוק")

הקטע הזה ממחיש כל כך טוב גם את הבעיה של החברה שלנו, וגם את הפתרון הכל כך פשוט שאנחנו משום מה לא מוכנים ליישם.

כאילו... מתי פעם אחרונה מישהו ממשתתפי השרשור אמר למישהו (חבר/בן משפחה/קולגה/זר ברחוב) "בונ'א אחי, אתה מתנהג כמו בן זונה. זה ממש לא לעניין"? אני מהמר שלפחות 90% מהאנשים פה אפילו לא יכולים לזכור מתי הם העירו למישהו בפעם האחרונה.

• אהבתי 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לחשוב קצת על השרשור הזה כי נתקלתי במודעה לקניית דירה ובירור זריז העלה שהבניין ליד קיבל את כל אישורי התמא 38 וכנראה שבגלל זה העלו את המודעה.

כמובן שהדירה למכירה (בנין חדש יחסית) ממש פונה לחניה של הבניין השכן...

מעבר לרעש שהוא זמני ובסוף נגמר, מגורים ליד תמא 38 זה עונש מבחינת החנייה. הם עושים המון מכפילים (בדרך כמות החניות הרגילות בכלל קטנה אחרי תמא 38!).

כמובן אף אחד לא רוצה לחנות במכפילי חניה.

מכאן יש לי רעיון שדורש די הרבה עבודה לרשויות - 

בחידוש כל תו חניה עירוני, לדירה שיש בבעלותה חניה - הם יחוייבו לציין כי הרכב חונה בחניית הבניין, ואז אותו הרכב לא יוכל לחנות בטווח 100 מטר מהבניין/וילה. חנה בחוץ - יתכבד בדוח.

זה יפתור הרבה מאוד מצוקת חניה. מצד שני זה יתן צ,ופר למי שבעצם אין לו חניה בטאבו.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...