Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, פבל כתב:

הראתי לבבון המפונק הזה שהוא לא יכול לקבל כל מה שהוא רוצה רק כי הוא מוכן לדרוך על אנשים אחרים כדי להשיג את זה

זה כמו לעבור באור אדום, זה שפעם אחת לא קרה כלום לא מבטיח כלום לפעם הבאה.

ככל שתתעמת עם יותר נדחפים, הסיכוי שתיפול על אחד שגם יסב לך נזק, גדל בהתאם.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

הזייה שהשרשור הזה עדיין רץ..
מגיע אליך מישהו ואין חנייה? תרים לו טלפון "שומע יש לי אורח אין חנייה ברחוב אני מחנה אצלך" וסלאמת, אף אחד לא יהיה מניאק אם תדבר איתו כמו שכן טוב.

בנאדם שלא נתן 15 ש"ח מתנת ראש השנה למנקה, בטוח  יפנה את החניה שלו!

בטוח

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

ברור לי, זה הסיכון של לנסות לשנות משהו. 

אבל, זה המצב עכשיו. אם - כמו שכתבתי - מחר כולם יחליטו שהם יותר לא מאפשרים לנדחפים (שם קוד) להידחף, אתה תראה ירידה דרסטית בכמות הנדחפים.

סתם דוגמה מוקצנת ודבילית, אבל כזו שאולי תוכל להעביר את המסר.

אנחנו הרי יודעים שכל מי שצורח ברחוב "אללה וואכבר" כנראה יחטוף כדור או יהפוך לאיש הכי פחות פופולרי בלינץ' די מהר. אז אתה לא רואה אנשים מסתובבים ברחוב וצועקים "אללה וואכבר". זה די פשוט :) 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

הזייה שהשרשור הזה עדיין רץ..
בחייאת דינאק, הוא לא לקח באופן אישי למישהו חנייה, כולה חניה ציבורית (כן, הוא חלק מהציבור).
מגיע אליך מישהו ואין חנייה? תרים לו טלפון "שומע יש לי אורח אין חנייה ברחוב אני מחנה אצלך" וסלאמת, אף אחד לא יהיה מניאק אם תדבר איתו כמו שכן טוב.
עכשיו ברור שהוא יהיה מניאק אליכם, אתם מארגנים לו חרם כמו בכיתה ג'.
היו לי כבר כמה מקרים ששכנים ביקשו להחנות בחנייה הפרטית בדירה הקודמת ששכרתי כי לא היה חנייה ברחוב, אם זה לא הפריע אמרתי לו בכיף. לא כל דבר צריך להתפתח לריב, אפשר להתנהל כמו אנשים סבבה לפעמים.

הזייה שישנם אנשים שלא רואים איפה הבעיה פה.

למה אתה חושב שלא באנו בטוב בהתחלה?

באנו אליו לראשונה בבקשה הכי מנומסת שיכולה להיות.

אך הבאנדם בבון ולא דיברנו אליו בשפתו.

אבל לא נורא, שהבבון ירצה מפתח לחדר דיירים כדי לחגוג אירוע, הוא יצטרך לקוות שהמתנס השכונתי יהיה פנוי..

• אהבתי 2
פורסם

ועכשיו, כל אלה שקוראים "לא לחנך", תגידו לי שאתם לא מרגישים נעים על הנשמה כשאתם רואים את הסרטון הזה:

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, פינדר כתב:

מזכיר לי קטע עם חבר.
ארוחת שישי אצל החבר, חמתו והוא מדברים על road rage והוא מספר שפעם מישהו עצבן אותו בכביש, אז הוא סימן לו להוריד חלון, וירק לו סמוחטה ענקית בפרצוף ואז נסע.
חמתו אמרה לו "יום אחד אתה תיפול על המשוגעים האלה שרואים בחדשות ותקבל מכות"
הוא ענה "נשמה, לא נראה לי שהבנת עדיין, אני המשוגעים האלה שרואים בחדשות"

אני לא נותן לאנשים לחתוך אותי תוך שימוש ב"שיטת הנגרר" אני פשוט מעמיד פנים שאני מחובר לרכב מקדימה (פיזית) מיישר מבט קדימה ולא נותן רווח להשתחלות

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 דקות, Mech Morphix כתב:

אני המשוגעים האלה שרואים בחדשות

חוק מספר אחד בתורת לחימה: תמיד יש מישהו טוב ממך.

אז תמיד יהיה מישהו יותר משוגע, יותר חזק, יותר חמוש.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

מה גורם לך לחשוב שפניה כזו אל השכן הזה תיגמר ב"בטח אחיייי תחנה אצלי כמה שצריך! אין בעיה"?

במקרה הטוב הוא יתפוצץ לך מצחוק בטלפון לפני שהוא ינתק. 

אנשים כאלה מבינים כשמתנהגים אליהם כמו שהם מתנהגים לאנשים אחרים. גם ה"חרם כמו בכיתה ג'" הכי גנרי הוא פתרון יעיל, כי אותו אחד שמתנהג כמו שמוק למאה איש, ירגיש את ה"תמורה" על ההתנהגות שלו הרבה יותר חזק מאשר האחרים ירגישו את ההתנהגות שלו. ואם הוא לא הבין כשביקשו ממנו יפה, אולי הוא יבין כשיתחילו להתנהג אליו באותה צורה שהוא מתנהג לאחרים.

הוא התנהג כמו שמוק כי מה, חנה בחנייה ציבורית?
אומנם חניית נכה, אבל עדיין ציבורית, לא של פות"ש, לא של דייר מקומה 4 ולא מהפנטהאוז.
זה לא אדם שעושה עבירה של קיפוח זכות וחתך לפני צומת פקוקה או פגיעה ישירה באדם אחר.
היו עוד אירועים לפני זה? הבן אדם היה מחרבן במעלית?
לא, כולה בן אדם החנה בחניה ציבורית ובאו עליו כל הבניין.
חותם על 3 משכורות שאם היו ניגשים בצורה חכמה, קרי לא מדברים מילה עד שבאמת צריכים להשתמש בחניה שלו ומרימים לו טלפון  הכל היה מסתדר.

לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

בנאדם שלא נתן 15 ש"ח מתנת ראש השנה למנקה, בטוח  יפנה את החניה שלו!

בטוח

די נו, זה בא אחרי שעשו לו דווקא. אל תהיה ילד.

לפני שעה, roy007 כתב:

הזייה שישנם אנשים שלא רואים איפה הבעיה פה.

למה אתה חושב שלא באנו בטוב בהתחלה?

באנו אליו לראשונה בבקשה הכי מנומסת שיכולה להיות.

אך הבאנדם בבון ולא דיברנו אליו בשפתו.

אבל לא נורא, שהבבון ירצה מפתח לחדר דיירים כדי לחגוג אירוע, הוא יצטרך לקוות שהמתנס השכונתי יהיה פנוי..

כלומר אתה אומר הבן אדם היה בבון (מה זה בבון? קילל? זרק לכם חיתולים על הדלת? סתם אמר לא בזין שלי?), אז מה שאנחנו נעשה זה פעולה שהיא לא חוקית (כי החדר דיירים שייך לכלל הבניין ולא רק לרועי007 או לחבריו). זה בטוח יפתור לכם את הבעיה.

בניגוד למר טיפש שחותך אותך בכביש ואתה לא תראה אותו יותר אז סבבה לקלל או סתם לא לתת לו להכנס, זה דייר שאתה תראה כל יום כשתרד מהבית. אם אתה פותח עליו עיניים בלי סיבה מוצדקת הגיוני שהוא ייכנס איתך ראש בראש.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

היו עוד אירועים לפני זה? הבן אדם היה מחרבן במעלית?
לא, כולה בן אדם החנה בחניה ציבורית ובאו עליו כל הבניין.

למה אתה אומר לא? מהיכן אתה יודע?

היו עוד אירועים (וחמורים מאלו) אבל אני לא אשפוך פה את כל מעללותיו בבניין שלנו.

לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

(מה זה בבון? קילל? זרק לכם חיתולים על הדלת? סתם אמר לא בזין שלי?),

בבון זה אחד שמבקש שוקולד בטיסה ומקלל כשהוא לא מקבל.

מקרה דומה מאד היה איתו.

פורסם

אז מה כל הבלבול שכל והדיונים על החנייה? תגיד שזה עוד שלב בסכסוך שכנים.
אם יש לכם חשק להתנקם בו על אירועי אלימות תגישו תלונה/פנייה למפקח על הבתים משותפים.  ללכת ראש בראש באופן עצמאי לא ייתן לכם כלום, כי אם הוא יגיש נגדכם תלונה ויראה הוכחה שיחת וואטספ שרשום "שומע אתה מניאק לא מקבל מפתח" יש סיכוי די טוב שהוא גם ינצח ועוד תצטרכו לפצות אותו.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אז מה כל הבלבול שכל והדיונים על החנייה? תגיד שזה עוד שלב בסכסוך שכנים.

החניה זה העניין החשוב כי זה פוגע באנשים אחרים.

עם שאר הדברים יש לנו כלים לטפל

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
Just now, roy007 כתב:

האירועים האחרים הגיעו בעקבות המקרה עם החניה.

אז אחזור לציטוטים קודמים של חכם כורדי צעיר פלוס:

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

חותם על 3 משכורות שאם היו ניגשים בצורה חכמה, קרי לא מדברים מילה עד שבאמת צריכים להשתמש בחניה שלו ומרימים לו טלפון  הכל היה מסתדר.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

די נו, זה בא אחרי שעשו לו דווקא. אל תהיה ילד.

כמו שאומרים, אבן שחמור זרק לבאר גם 1000 חכמים לא יוציאו.

פורסם

בסדר. פתגמים שחוקים יש לי כמה שתרצה.

ציטוט

כשהם אומרים לך שאתה לא יכול, הם מראים לך את הגבולות שלהם, לא שלך

אבל כן אתה מזכיר לי משהו, בנו לידי בניין חדש. ואני גר באיזור עם מצוקת חנייה די נרחבת.

הקבלן השתלט על חניות כל הזמן אבל פעם אחת הוא באמת הגזים.

היה איזה יום שהיה אמור להגיע מנוף או משהו כזה והוא קיבל אישור מהעירייה לחסום את הרחוב ושדיירים לא יחנו ברחוב מהשעה 8 בבוקר.

אז מה הוא עשה? ערב לפני פשוט חסם את שני הצדדים של הרחוב עם אבנים וקרשים. כל רכב שיצא. הוא חסם את החנייה שתהיה לו למחר בבוקר.

באתי, הזזתי לו איזה קרש וחניתי. הוא התווכח איתי. אמרתי לו שהאישור שלו זה ממחר ב-8.

אז וואלה, אמר לי בסדר- אני אתן לך להחנות פה. אבל תן לי את הטלפון שלך למקרה שלא תזוז בבוקר.

סליחה?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? אתה תיתן לי להחנות פה? תודה רבה. אני יכול גם להכנס לבית שלי?

מעניין אם הייתי בא וחוסם את הרחוב בשכונה שלו מול הבית שלו מה הוא היה אומר.

אז בוא תעשה לי טובה. אני לא צריך לבקש טובות מאף אחד להשתמש ברכוש ציבורי. 

נכון שהמקרה פה לא זהה 1:1, אבל אני מקווה שתבין את ההקשר.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...