Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באמת שאני לא מבין את הבעיה שלכם. את כל טענותיכם עליכם להפנות אך ורק לעירייה ולא לשכן.

האם הוא מונע מבעל תו אחר לחנות שם? מה אתם רוצים ממנו בכלל? שיזדכה על התו נכה?

שלא ינצל את "המתנה" שהעירייה נתנה לו? 

שלא יחנה שם? סבבה אז הוא יחנה בחניה ציבורית אחרת והופ, הפסדתם 2 חניות.

לדעתי אתם חבורה של צרי עין.

ולמנוע ממנו שירותים של ועד בית, ממש גיבורים.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, teyal כתב:

האם הוא מונע מבעל תו אחר לחנות שם? מה אתם רוצים ממנו בכלל? שיזדכה על התו נכה?

לגבי השאלה הראשונה -כן.

רוצים שלא יחנה שם באופן קבע כדי שישאיר את החניה לאנשים הזקוקים לה שבאים לבקר וכו.

אין קשר לתו נכה, כנראה שלא הבנת את התלונה שלנו.

והוא לא יחנה בחניה ציבורית, כי יש לו שני חניות פרטיות שנשארות ריקות.

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 4 דקות, roy007 כתב:

אם היה לי תג נכה הייתי חונה בחנייתי הפרטית והנגישה ומשאיר את החנייה שהעירייה יצרה לחניה ציבורית כפי שהיא התכוונה כי אני לא בנאדם חרא.

אז נכה אחר יחנה שם. בכל מקרה אתה לא יכול לחנות שם. מה אתה רוצה בכלל?

שהנכה ימחק את הסימון?

פורסם

אחת הבעיות שמגיעה כמובן מכוונה טובה זה שכל נכה מקבל 2 תווים ל2 רכבים שהוא מחליט למי לתת אותם. 

כפועל יוצא רכב אחד באמת משרת נכה ועוד רכב נהנה מכל הטוב הזה. 

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, teyal כתב:

אז נכה אחר יחנה שם. בכל מקרה אתה לא יכול לחנות שם. מה אתה רוצה בכלל?

שהנכה ימחק את הסימון?

הבעיה היא לא בחניית נכים.

שאנשים הזקוקים לה ישתמשו בה כאוות רצונם.

אם החניה הייתה מקדשת את מטרתה אז לא היו לנו תלונות

פורסם
לפני 55 דקות, rev-Match כתב:

אחת הבעיות שמגיעה כמובן מכוונה טובה זה שכל נכה מקבל 2 תווים ל2 רכבים שהוא מחליט למי לתת אותם. 

כפועל יוצא רכב אחד באמת משרת נכה ועוד רכב נהנה מכל הטוב הזה. 

חלקית מדוייק, וכאן המדינה אשמה.

מקבלים תג אחד, רושמים שני רכבים עליו.

כך שרק רכב אחד אמור לנצל את התג בזמן נתון, התג אמור להיות מוצג בחזית הרכב או בחלון צג נהג.

בפועל פקח מסתפק בבדיקה במסופון, ולכן שני רכבים יכולים לנצל את התג בו זמנית.

פורסם

כמו שכתבו כאן, גם אצלינו כמעט כל בעלי הוילות הפכו את החניות הפרטיות שלהן ליחידות דיור, בריכות, מחסנים וכו'... רכב אחד הם מחנים על המעטפה מול מה שהיה אמור להיות הכניסה לחניה שלהם ואת שאר הרכבים ברחוב.

אם מדובר על וילות בלי כניסה מהכביש דרך מדרכה, אז כל מי שחונה ליד הוילה מקבל צעקות, איומים ונזקים לרכבים. חלק הגדילו לעשות והציבו שלטי "חניה פרטית" / ציירו בעצמם מעטפה על בערך 2-3 חניות ציבוריות מול הוילה.

תשאל אותם, יענו לך "אח שלי אתה חי בישראל, פה זה לא שוויץ".

כפי שאמרתי מקודם, אצלנו בבניין אנשים עם 4 חניות פרטיות מחנים 4 רכבים ברחוב עם מצוקת חניה. אולי כי החניות טורקיות? ואז זה לא נוח כי אתה חוסם את עצמך. למרות שיש כמה עם 2 חניות צמודות (לא טורקיות) ו-2 רכבים ועדיין מחנים 1 בחוץ ואת השני באמצע על 2 החניות כדי שהשכנים לא ידפקו אותם בפתיחת דלתות. כששמים קצוץ על הרכוש של האחר אפשר להבין אותם איכשהו...

בשביל מה אני מספר את כל זה? בקיצור, לא צריך להתרגש ולקחת ללב כל דבר ואז החיים יהיו יותר כיפיים. אני יודע שקשה ליישם אבל תנסו לפחות 😀.

הרי מה יקרה בסוף שידוע מראש כאן? לא יבטלו את חניית הנכים והשכן של פות"ש פשוט יחנה בחניה רגילה ברחוב ואז הם ידפקו ב-2 חניות במקום באחת :sissies:

סיפור בונוס שנזכרתי בו בעקבות השרשור!

בבניין הקודם היה לי שכן שרצה ללמד לקח שכן אחר שהפך את 2 החניות שלו למזבלה. אשכרה ערמות של זבל כמו חיריה. ביקשו ממנו שנים לפנות את זה והוא התעלם. מה עשה השכן המחנך? הביא 3 ואנים רשיון ב' (מותר לחנות אותם בתוך העיר) כל אחד באורך של 7.5 מטר ותפסו בערך 7 חניות ברחוב במשך שבוע. השכן השני בלית ברירה חנה על המדרכה, הועד הזמין לו מיידית פיקוח ופינקו אותו ב-500 ש"ח. למחרת חנה באדום לבן ופונק תוך דקות ספורות ב-250 ש"ח נוספים. אחרי שבוע פינה את הזבל והתחיל לחנות בחניות שלו, קסם.   

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני שעתיים, roy007 כתב:

הבעיה היא לא בחניית נכים.

שאנשים הזקוקים לה ישתמשו בה כאוות רצונם.

אם החניה הייתה מקדשת את מטרתה אז לא היו לנו תלונות

כל הטענות שלכם צריכות להיות מופנות אך ורק לעירייה וחבל שפתחתם בכלל חזית מול השכן. יכול להיות שהוא סוציומט אבל זה עדיין חוקי להיות סוציומט.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, teyal כתב:

כל הטענות שלכם צריכות להיות מופנות אך ורק לעירייה וחבל שפתחתם בכלל חזית מול השכן. יכול להיות שהוא סוציומט אבל זה עדיין חוקי להיות סוציומט.

זה גם חוקי שבעל רכב בנזין יחנה בחניה בעל עמדת טעינה.. אבל יש חוק ויש ישראלי מכוער.

לגבי העירייה, אכן פעלנו לראשונה בחזית רק מולם, אך זה לא עזר.

לצורך הדגמה, ברגע זה קיבלתי הודעה משכן שהגיעו לבקר אותו אנשים שזקוקים לנגישות הזו, והחניה תפוסה על ידי אותו שכן.

ומכאן גם הטענה שלנו, למה רק אצלינו ולא בשאר הביניינים.

פורסם

אתם לגמרי צודקים.

אני לא מבין את הרפיסות הפרוגרסיבית של רוב המשתתפים פה בדיון

חוסר ההבנה של מה לא בסדר בהתנהגות של השכן מראה על הידרדרות אמות המוסר בחברה שלנו

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, Shmelov כתב:

סיפור בונוס שנזכרתי בו בעקבות השרשור!

בבניין הקודם היה לי שכן שרצה ללמד לקח שכן אחר שהפך את 2 החניות שלו למזבלה. אשכרה ערמות של זבל כמו חיריה. ביקשו ממנו שנים לפנות את זה והוא התעלם. מה עשה השכן המחנך? הביא 3 ואנים רשיון ב' (מותר לחנות אותם בתוך העיר) כל אחד באורך של 7.5 מטר ותפסו בערך 7 חניות ברחוב במשך שבוע. השכן השני בלית ברירה חנה על המדרכה, הועד הזמין לו מיידית פיקוח ופינקו אותו ב-500 ש"ח. למחרת חנה באדום לבן ופונק תוך דקות ספורות ב-250 ש"ח נוספים. אחרי שבוע פינה את הזבל והתחיל לחנות בחניות שלו, קסם.

גאונות. פשוט 100% גאונות. וואו. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 5 שעות, Shmelov כתב:

כמו שכתבו כאן, גם אצלינו כמעט כל בעלי הוילות הפכו את החניות הפרטיות שלהן ליחידות דיור, בריכות, מחסנים וכו'... רכב אחד הם מחנים על המעטפה מול מה שהיה אמור להיות הכניסה לחניה שלהם ואת שאר הרכבים ברחוב.

אם מדובר על וילות בלי כניסה מהכביש דרך מדרכה, אז כל מי שחונה ליד הוילה מקבל צעקות, איומים ונזקים לרכבים. חלק הגדילו לעשות והציבו שלטי "חניה פרטית" / ציירו בעצמם מעטפה על בערך 2-3 חניות ציבוריות מול הוילה.

בדיוק. חצוף אחד עשה את זה לא רחוק מהבית שלי. כשכתבתי כאן אמרו לי "מה אתה מתלונן, שיעשה מה שהוא רוצה".

בגלל שמצוקת הנחיה עדיין לא קריטית אני מתעלם. אם המצוקה תגדל אדווח עליו לעיריה או פשוט אדאג להתלונן כל פעם שהוא חוסם את החניה כדי שיקבל דו"ח.

אנשים מחליטים שרכוש ציבורי הוא פרטי שלהם.

פורסם
לפני 8 שעות, teyal כתב:

יכול להיות שהוא סוציומט אבל זה עדיין חוקי להיות סוציומט.

מה הקשר חוקי? לא מבין את הטענה הזו. הוא שכן, הם גרים ביחד בבנין, והטענה שלהם היא בדיוק שהוא סוציומט. בסך הכל כולנו מתישהו צריכים משהו מהזולת וסוציומט, זה יום אחד יתהפך עליו. 

היהדות הכי שונאת את מה שנקרא "נבל ברשות התורה". גרוע יותר מעברין. 

האמירה "זה חוקי תקפצו לי" זה בדיוק מה שהורס את החברה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

תשמע זה כל כך מדוייק.

יש גם את הבן דוד של האמירה הזאת ״מי אתה שתחנך אותי?״ או ״מי אתם? אלוהי המוסר?״ בגרסה המשפטית של זה.

החברה בעצם משדרת לנו כל הזמן מה בסדר ומה לא. והיום למעשה - אם אי אפשר להעמיד אותך לדין על זה = בסדר.

סתם דוגמא, ואני בד"כ לא נכנס לפינות כאלה.

יש איזה כדורגלן, לא סגור על השם שלו, שכן/לא שכב עם קטינות וכן/לא נתן להן סמים.

בכל מקרה בחקירה המשטרתית זה נסגר, לא זוכר את הסיבה המדוייקת שלא המשיכו עם זה- אבל זה לא היה חוסר אשמה.

עכשיו היה דיון האם לזמן אותו לנבחרת ישראל - ומי שאחראי על זה בעצם החליט להתייעץ עם היועמ"ש שלו האם יש מניעה משפטית - ואם אין אז לזמן.

עכשיו מבלי להכנס האם יש לזמן אותו או לא, אני מצפה שנבחרת ישראל, בכל תחום, תייצג פרט ליכולות בתחום שהיא באה ממנו (נניח כדורגל) גם ערכים שאני בתור מדינה רוצה להנחיל לאוכלוסיה.

אז כן היה מקום לפחות לשקול את זה מעוד אספקטים חוץ ממשפטי.

אולי באמת הוא בסדר.

אבל מה בעצם המסר שעבר? עשית/לא עשית. לא משנה. לא הורשעת? הכל בסדר. הכל מותר.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • אהבתי 2

• תוכן חדש...