Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כסף קטן. ברחוב ליד הבית שלי העירייה תלתה הודעה שאסור לחנות במשך שבוע כי הולכים לסלול את הרחוב. סבבה.

כמובן שלא סללו. שלושה שבועות אח"כ אני מקבל באמצע יום עבודה טלפון מהמשטרה - תבוא להזיז עכשיו את הרכב או שיגררו לך אותו כי הם סוללים עכשיו.

למען הסר ספק - לא היה שמץ של הודעה כלשהי על הסלילה בפועל.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 21 שעות, Nakamichi כתב:

בסדר. פתגמים שחוקים יש לי כמה שתרצה.

אבל כן אתה מזכיר לי משהו, בנו לידי בניין חדש. ואני גר באיזור עם מצוקת חנייה די נרחבת.

הקבלן השתלט על חניות כל הזמן אבל פעם אחת הוא באמת הגזים.

היה איזה יום שהיה אמור להגיע מנוף או משהו כזה והוא קיבל אישור מהעירייה לחסום את הרחוב ושדיירים לא יחנו ברחוב מהשעה 8 בבוקר.

אז מה הוא עשה? ערב לפני פשוט חסם את שני הצדדים של הרחוב עם אבנים וקרשים. כל רכב שיצא. הוא חסם את החנייה שתהיה לו למחר בבוקר.

באתי, הזזתי לו איזה קרש וחניתי. הוא התווכח איתי. אמרתי לו שהאישור שלו זה ממחר ב-8.

אז וואלה, אמר לי בסדר- אני אתן לך להחנות פה. אבל תן לי את הטלפון שלך למקרה שלא תזוז בבוקר.

סליחה?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? אתה תיתן לי להחנות פה? תודה רבה. אני יכול גם להכנס לבית שלי?

מעניין אם הייתי בא וחוסם את הרחוב בשכונה שלו מול הבית שלו מה הוא היה אומר.

אז בוא תעשה לי טובה. אני לא צריך לבקש טובות מאף אחד להשתמש ברכוש ציבורי. 

נכון שהמקרה פה לא זהה 1:1, אבל אני מקווה שתבין את ההקשר.

שמת לב מה רשמת פה?
גם אותו בחור שמחנה בחניית נכים לא צריך לבקש מאף אחד להשתמש ברכוש ציבורי.
אם כבר נעשה פה השוואות:
אתה = הדייר.
פות"ש = הקבלן.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

פות"ש = הקבלן.

תסביר בבקשה היכן רשמתי שאני חוסם חניות כפי שהוא תיאר בסיפורו?

או שקיבלתי אישור מהעירייה לחסום רחובות?

מילא אתה עושה השוואות מגוחכות, אבל גם שגויות וגם מגוחכות זה כבר עלוב.

פורסם

אשמח להסביר.

למר בחור, נקרא א' יש נכס עם חנייה פרטית מוצמדת בטאבו.

אם להשתמש בחנייה או לא  - בחירה שלו. הוא יכול מחר בבוקר למכור את הרכב ולהשכיר את החנייה לאדם מן השורה אם זה מה שיתחשק לו.

א' קיבל החלטה להשתמש ברכוש ציבורי שהוא חניית נכים.

החניית נכים לא מוצמדת לנכה ספציפי, אלא כלל ציבור הנהגים בעלי תו נכה. לאוכלוסיה זו א' משתייך ורועי007 לא.

רועי007 ניגש לקארספורום ומחפש שיטה למנוע מאותו א' להשתמש בחניה.

פתיחת השרשור בקארספורום וניסיון למצוא שיטות למנוע ממנו להחנות שקולות לאותו קבלן שמעמיד קונוסים בחנייה.

א' ממשיך להחנות בחניית הנכים הציבורית בדיוק כמו שנאקאמיצ'י החנה בחניה שהקבלן ניסה לשמור.

במידה והיה מגיע דייר אחר מהבניין הוא היה מחנה במקום נאקאמיצ'י, ונאקאמיצ'י היה מחפש חניה ציבורית אחרת, מכיוון ששניהם חלק מהציבור.

אם א' היה מגיע לחניית הנכים הציבורית ורואה שם רכב אחר עם תו נכה, הוא היה ממשיך לחניית נכים אחרת, או לחילופין מחנה בחניה הפרטית שלו. הוא לא היה מתלונן על אותו נכה כי הם משתייכים לאותה אוכלוסייה.

לילה טוב.

• אהבתי 2
פורסם

יובל תנסה להבין את קו המחשבה שלי, אם תבין ולא תסכים - מושלם. אבל העיקר שתבין מאיפה אני ואני מניח גם ROY007 באים.

ישבו בעירייה והחליטו להקצות חנייה אחת מהחניות ברחוב שלו לנכה. 

זאת אומרת חנייה אחת פחות לשימוש הציבור הכללי וליעד אותה לאוכלוסיה ספציפית. שהשכן כן שייך אליה.

אבל למה החליטו לעשות את זה? מה היה הגורם בבסיס ההחלטה שגרם להם לעשות את זה?

אתה חושב שזה בשביל שאדם מסויים שיש לו חנייה פרטית בטאבו יחסוך 30 שניות בכניסה ויציאה מהחניון?

כגוף ציבורי שאתה מקבל החלטה/מעביר חוק - אתה לא יכול לטפל ספציפית בכל מקרה ותת מקרה שיכול לצוץ. 

נכון. בחוק חניות הנכים כל נכה יכול לחנות שם, לא שמו סעיף 7.656.1558 ג' - במידה ולבעל התו ישנה חנייה בטאבו במרחק הקטן מ-100 מטר מחניית הנכה הוא אינו יכול להחנות שם. גם אם כן - לך תאכוף את זה. 

אתה חושב שאם מקבלי ההחלטות היו יודעים שאותה חנייה בפועל תשמש את אותו אדם חלק נכבד מהזמן עדיין היו מקצים אותה?

ואני אגיד לך עוד משהו, אני בטוח שזה לא רק בבניין של פות"ש

אין לי ספק שמכל מיני סיבות כאלו ואחרות יתחילו בהרבה מקומות בארץ להקצות חניות לבעלי תו חנייה לנכה ברחוב עצמו וגם באותן חניות יעשה שימוש "לרעה" ע"י בעלי תווים שיש להם אפשרות אחרת. 

והפתרון שאתה מציע - לבקש אישור מבעל התו שמנצל פירצה בחוק לתת לי להתשמש בחנייה שלו אחרי שהוא משתמש לצורה חוקית אבל מסריחה בחנייה שלקחו לי את הזכות להחנות בה, ככה שיוצא מצב שבוסף הוא עוד כאילו עושה לי טובה... נשמע לי הזוי מאוד.

מזכיר לי עוד סיפור שככתבתי עליו פעם בפורום.

היה לי שכן נכה שהייתה לו ברחוב חנייה שמורה - אבל עם מספר הרכב. 

מה שהוא היה עושה. בבוקר היה מזיז את הרכב מחניית הנכה השמורה ברחוב לחנייה אחרת. ושבערב היה חוזר הבן שלו, הוא היה מקבל את החנייה שהנכה שמר והנכה היה מעביר את הרכב שלו לחנייה השמורה.

וכמובן שמייד טענו - נו? מה זה משנה? הרי יש אנשים עם חנייה פרטית בטאבו שעושים את זה. נכון.

אבל החנייה הפרטית של הנכה ההוא היא חנייה ברחוב שלקחו לי את הזכות להחנות בה בשביל שהוא יוכל להשתמש בה. לא בשביל שיעשה איתה משחקי חנייה.

פורסם (נערך)

חצי ממדינת ישראל מבצעים מעשים של "כשר אבל מסריח".

אתה יכול לחשוב על זה כבקשת אישור, אבל זה לא צריך להיות ככה. תחשוב על זה כשכנים שעושים טובה אחד לשני. פעם סוכר, פעם חנייה, פעם לאסוף את העיתונים כשאתה בחו"ל כדי שגנב לא יידע שהבית ריק.

הריצה הזאת ל"תחנה בחנייההה שלךךךך" לא בריאה במערכת יחסים של אנשים שגרים באותו בניין.

וגם בסיפור השני שלך אפשר למצוא ניגודים.. כמו זה שמדובר בחנייה ציבורית שהוקצתה לנכה אחד ספציפי, כלומר אין לו חנייה פרטית ורחוב עם מצוקה חנייה, אז מדובר באדם שבא והגיש בקשה להקצאת חנייה.

פה מדובר בעירייה שסתם באה ואמרה שומעים זה נכה מעכשיו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

חצי ממדינת ישראל מבצעים מעשים של "כשר אבל מסריח".

נכון.

ואז נשאלת השאלה - מה עדיף? שהחצי שלא עושה את זה יתחיל לעשות את זה או שהחצי שכן עושה את זה יפסיק לעשות את זה? 

כי כמו שאמרתי. בלחץ חברתי אפשר לשנות דברים.

ותאמין לי שיותר נעים לחיות בחברה שעושים בה כשר למהדרין ועם ריח שושנים.

מאשר כשר. מסריח וסוכר מהשכן.

• אהבתי 1
פורסם

בדיוק. 

זה כמו בשרשור שאחד כתב שהוא עובד שנה ואז חצי שנה יושב על ביטוח לאומי וחוזר חלילה. סבבה אז 15 אחוז עושים את זה, אבל אם מחר 100 יהפכו להיות כשר אבל מסריח? 

כמו בפקק שפתאום אחד חותך בנתיב השתלבות והופ ישר איזה 17 עושים את שה יחד איתו עד שגם נתיב ההשתלבות נהיה פקוק. למרות השאיפה של חלקנו לאינדיבידואליזם אנחנו (בני אדם) חיות של עדר בגדול. 

אני לא מאשים אנשים ישרים שמעלימים עין ורק רוצים לחיות בשקט, אבל כש-30 אחוז עושים כשר אסל מסריח וה-70 הנותרים מעלימים עין הם פוגעים בעיקר בעצמם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 28.9.2022 בשעה 22:51, nev כתב:

זה כסף קטן. ברחוב ליד הבית שלי העירייה תלתה הודעה שאסור לחנות במשך שבוע כי הולכים לסלול את הרחוב. סבבה.

כמובן שלא סללו. שלושה שבועות אח"כ אני מקבל באמצע יום עבודה טלפון מהמשטרה - תבוא להזיז עכשיו את הרכב או שיגררו לך אותו כי הם סוללים עכשיו.

במדינה מתוקנת היית תובע את העיריה על זה.

בסופו של דבר מדובר בפקיד סופר גרוע שלא מבין שלכל דבר כזה יש השלכות על עשרות אם לא מאות אנשים

פורסם
לפני 5 שעות, ניקו פ. כתב:

בדיוק. 

זה כמו בשרשור שאחד כתב שהוא עובד שנה ואז חצי שנה יושב על ביטוח לאומי וחוזר חלילה. סבבה אז 15 אחוז עושים את זה, אבל אם מחר 100 יהפכו להיות כשר אבל מסריח? 

כמו בפקק שפתאום אחד חותך בנתיב השתלבות והופ ישר איזה 17 עושים את שה יחד איתו עד שגם נתיב ההשתלבות נהיה פקוק. למרות השאיפה של חלקנו לאינדיבידואליזם אנחנו (בני אדם) חיות של עדר בגדול. 

אני לא מאשים אנשים ישרים שמעלימים עין ורק רוצים לחיות בשקט, אבל כש-30 אחוז עושים כשר אסל מסריח וה-70 הנותרים מעלימים עין הם פוגעים בעיקר בעצמם. 

לגבי הראשון: יש המון אנשים שעושים את זה, רובם מהמגזר החרדי והערבי, אתה לא מודע לכמות כי הם לא כותבים בקארספורום, אז תיאורטית אנחנו כבר שם.

אבל גם פה, אתה לא יכול לפתוח שרשור ולהגיד "שומעים הוא עוקץ את המערכת איך אני נלחם בזה". מה שהוא עושה זה חוקי, תאשים את המדינה שמאפשרת לו את זה.

לגבי הבחור השני, לא חוקי, מדובר בעבירה של קיפוח זכות בדיוק כמו מי שחותך בצומת. פה אתה כן יכול לבוא בתלונה למדינה שלא מבצעת אכיפה וענישה כלפי זה.

פורסם
בתאריך 28.9.2022 בשעה 22:51, nev כתב:

בול אותו סיפור אצלי.

עובד מהבית אמנם, אבל התקשרו על הבוקר (לנייד של הבן שלי, שהאוטו לא על שמו), כשעוד הייתי במקלחת.

סיימתי להתקלח, לשתות קפה עם טוסט, להעיף מבט במיילים... בקיצור - עבדו מסביב. 

דווקא נורא קיוויתי שהם יעזו להזמין לי גרר.

במהלך החפירות הם גם ניתקו פעמיים כבלים של החשמל, וםעם אחת את האינטרנט. את המים הם ניתקו 4 פעמים ליום שלם, כי כל הזמן היו להם נזילות.

זה מהיום שניתקו את האינטרנט:

IMG20220818095647.thumb.jpg.39f16826d7e327dcfce04096fe7f159a.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...