Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Liviur כתב:

המלצה שלי אם כן - שטח מגודר ופנימי (כלומר לא פונה לרחוב) ודלת פתוחה ושאר חיצוני סגור בזמן הזה. כמו מרפסת בחוץ.

👍

לפני 6 שעות, Be roo כתב:

אם הכלב שלך מעורב אף אחד לא יתלבש עליך, וגם רוב הסיכויים שמהחצר הוא לא יגנב.

אבל לא צריך הרבה בשביל שאיזה נער שחושב שזה מצחיק יפתח את השער ויתן לו לצאת.

רק בחודש האחרון נתקלתי בשני מקרים של כלבים שיצאו איכשהו מגינה והבעלים שלהם בכלל לא שמו לב. במקרה זה נגמר טוב הפעם והם הוחזרו לבעלים בזכות אנשים טובים שטרחו לעזור. אחרים פחות ברי מזל ולא חוזרים הביתה, אחת מהן נמצאה ברמפה לנתיבי איילון, ואם היתה מגיעה אליהם כנראה שזה כבר היה אבוד.

ולכן אני רוצה מכשיר איתור למקרה ש...

פורסם

כמו שכבר נכתב, מכשירי איתור לא חסינים מבעיות, הם עלולים ליפול, או שעד שיגתלה שנעלם כבר יהיה מאוחר מידי.

אבל נראה שאתה מחפש אישור למה שכבר החלטת. אז בהצלחה.

פורסם (נערך)

כאחד שמגדל כלבים כבר יותר מעשרים שנה בבית פרטי עם חצר, בין 2-3 כלבים כל הזמן הזה (בגדלים שונים, החל מפינצ'ר מעורב לרודזיאן ריצ'בק) - הדבר שהכי צריך לשים לב אליו הוא נביחות שמפריעות לשכנים.

צריך לשים לב שהחצר מגודרת היטב ואין חורים קטנים לבריחה ומעבר לכך שהשער סגור היטב (עם סוגר ולא רק על ידי ידית) ויש שלט שמתריע על נוכחות הכלבים. אצלי מדובר בחצר מספיק גדולה (כ-300 מ"ר) עם דשא, צמחיה ומקומות מוצלים וכשאנחנו בבית יש אפשרות לכלבים להיכנס ולצאת כאוות נפשם. במהלך הלילה ובצהריים הם יהיו תמיד בבית כדי להימנע מנביחות.

מקרי הבריחה היחידים היו כאשר מישהו פתח את השער ולא סגר אחריו. כמובן שאם הכלב שלך מוגדר ממין  מסוכן או לחילופין הוא מהווה סכנה לכלבים אחרים / ילדים / אנשים - לא הייתי משאיר אותו בחצר ללא השגחה.

נ.ב. במידה ומדובר בכלב זכר, סירוס גם יקטין את סיכויי הבריחה.

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
פורסם

צודק אכן הנביחות מאוד מציקות לשכנים ולכן אני מכניס את הכלב בלילה מהשעה תשע ועד שאני יוצא לעבודה בבוקר. 

אגב לגבי הגידור - עם מה כדאי לגדר? בהתחלה סגרתי את המרפסת עם כלוב אילוף עד שהצליח לטפס. אח"כ שמתי גדר מתכת מסיבית וגם עליה הוא הצליח לטפס. יש רעיון עם מה לגדר?

פורסם

האמת שהכלבים אצלי לא מטפסים אז אין לי גדר מיוחדת, כך שלא יכול להמליץ על משהו.

מה שכן צריך לשים לב שאם הוא מטפס שלא יהיו זיזים שהקולר שלו יתפס עליהם - אצל שכן בישוב כלב מת ככה.

• תוכן חדש...