Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הם בעצם חוסמים את האפשרות הזו?

דרך אגב, ניתן להשיג את המוצרים בחנויות ישראליות, אמנם במחיר גבוה יותר אך עדיין ניתן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ולמה לא מוכרים כאן רשמית גוגל נסט?

(אין לי מושג. כנראה שמאותה סיבה. אולי עניין חוסר התמיכה בעברית?)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לדעתי מכיוון שאין תמיכה בישראל באופן רשמי. אם אתה רוכש רמקול אלקסה מגורם צד ג', על מנת שיעבוד צריך להכניס כתובת של ארהב או מדינה אחרת שנתמכת.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי כבר רמקול אחד שנרכש ועוד רמקול שרכשתי כמתנה עבור חבר. שניהם נרכשו מ-KSP, לא שינינו שום דבר באמזון כדי לאקטב, סה"כ הורדנו את האפליקציה (לא דרך ה-playstore) והתקנו וזה עובד מצוין.

סתם מוזר לי שלא פותחים לנו את האפשרות. תמיכה? מי שמעוניין בבית חכם ובעוזרת קולית סביר להניח שהוא גם יודע לדבר באנגלית וגם יידע להתמודד עם התמיכה מחו"ל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

דווקא התמיכה שלהם לרוב מעולה. הם עונים בצ'אט בכל שעה תוך שניות.

לפעמים כשיש משהו שלא עובד הם אוהבים להפיל על זה שאני מישראל.

לדוגמא יש לי טלוויזיה של lg qled c1, יש לה אפליקציה ואלקסה יודעת להתחבר בלאפליקציה. אצלי משום מה זה לא עובד כשפניתי לתמיכה של lg ושל אמזון בשתיהן קיבלתי תשובה שישראל לא נתמכת

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא בנסט ולא במוצרים של אמזון נדרש כתובת בארה"ב. הם עובדים מצויין בארץ.

אומנם אין להם יבוא רשמי ועדיין המחירים בארץ סבירים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...