Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן. מה שהזמנתי מעלי זהה בדיוק למקורי לפי התמונה.

בתכלס מדובר על בר מים של לונסיד (יצרן סיני) אז לא יפתיע אותי אם מדובר על אותו דבר ממש.

לדעתך כמה שקלים נשמע לך נמוך מדי? 

פורסם (נערך)

תתפלא. אבל מחירם של חיישני NTC באריזה מתכתיית של ייצרנים בעלי מוניטין כמו ווישי/TDK נע בין 3-6 דולר לכן אם אתה רוכש חיישן סיני

בכמה שקלים כנראה שהוא יעשה את העבודה.

בארץ דובין וחבריו מוכרים חיישני NTC סינים במחיר מופקע. אני מאמין שהם קונים את החיישן בשקל ועשרים אגורות ומוכרים אותם ב-70-120 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון לשרשור:

חזרתי למהדר כדי להחליף את החיישן.

באופן הזוי במיוחד, למרות שהם היבואן של ברי המים האלה - אין להם את החיישן המקורי המתאים. הדבר היחיד שבאמת מגיע מהיצרן הוא החיישן לדגם הישן (שלא מיוצר איזה 5 שנים, ומעולם לא יובא על ידם) - יעני הזה שמההתחלה היה לי עם התנגדות 10k. אין לי מושג איך הם מתכוונים לתקן את המכשירים האלה בעתיד (אולי יחליפו מיכל מים חמים קומפלט, כי הוא מגיע עם חיישן).

בקיצור פשפשתי שם ומצאתי חיישן אחר בעל התנגדות מתאימה. אומנם הפרוב ארוך פי 2 והוא בקוטר 4 במקום 5, אבל התעלה ארוכה מספיק, וקצת משחה טרמית דאגה שיהיה מעבר חום מספק למרות העובי. רק הלחמתי את הקונקטור ונגמר הסיפור - הכל תקין ועובד.

נראה שמעבר החום לחיישן החדש אפילו טוב יותר, כי לאחר ששומעים את כיבוי גוף החימום - הטמפ ממשיכה לטפס פחות מאשר בעבר עד לייצובה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...