Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר את הסיפור המלא בהזדמנות

מחפש מאלף תותח

מנסיון בלבד

אחד שמתאים גם לאנשים בלתי מנוסים בעליל אבל מלאי רצון טוב

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

איזור המרכז אני מניח?

חפש בפייסבוק אילוף בנועם (בחור מתל אביב,נייד מן הסתם)

ערימות של פידבקים חיוביים.

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אם מדובר באילוף מעבר לבסיסי וטיפול בבעיות התנהגות אני יכול להמליץ על רון מורד וגיא תיכון.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא כתבת איזור, אז אכתוב בכלליות.

חפש מאלף שעובד בגישת force free, אבל לא לוקח את זה לגישת פוצי מוצי. כלומר, מאלף שמלמד אותך תקשורת טובה עם הכלב, הדדית, שבה שניכם מבינים אחד את השני, אבל זה לא אומר שלא שמים לכלב גבולות, בטח לא לכלב חכם ופעיל כמו בורדר קולי.

ואם אכן התכוונת לאיזור המרכז,

גיא תיכון הוא אכן מאלף מצויין (שעשה לפני שנים מעבר לשיטת force free, כך שהוא מכיר את שתי האסכולות), אבל מהיקרים בשוק (והעמוסים), בגלל המוניטין.

המלצה נוספת הוא מני מאיר, גם בחור מנוסה, אבל אמור להיות זול יותר מגיא.

פורסם

לא מדובר בטיפול בבעיות התנהגותיות

מדובר בלימוד בסיסי (גם שלה וגם שלנו כמשפחה), גמילה מצרכים בבית, לימוד הוראות בסיסיות, ובעיקר - איך להמנע מטעויות.

אנחנו עוד לא סגורים על זה בכלל, החלטה תתקבל בשבוע הבא

אבל במידה ונחליט שכן אז אני לא אחד שמעגל פינות ומהתחלה אלך למאלף שיקנה לה הרגלים נכונים

נראה לי עדיף במקום לטפל אחר כך בבעיות התנהגות שיווצרו מחוסר ידע שלנו

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני שעה, avargel כתב:

לא מדובר בטיפול בבעיות התנהגותיות

מדובר בלימוד בסיסי (גם שלה וגם שלנו כמשפחה), גמילה מצרכים בבית, לימוד הוראות בסיסיות, ובעיקר - איך להמנע מטעויות.

אבל במידה ונחליט שכן אז אני לא אחד שמעגל פינות ומהתחלה אלך למאלף שיקנה לה הרגלים נכונים

כמו שכתבת, הלימוד הוא גם (לפעמים בעיקר) של המשפחה ואחר כך של הכלב. זה דורש התאמה של כל המעורבים בגידול הכלב. 

בורדר קולי הוא כלב חכם מאוד עם יצרים חזקים וצריך ללמוד איך לתעל את זה בצורה חיובית בין היתר באמצעות גירויים פיזיים ומנטליים.

לפני שעה, avargel כתב:

אנחנו עוד לא סגורים על זה בכלל, החלטה תתקבל בשבוע הבא

נראה לי עדיף במקום לטפל אחר כך בבעיות התנהגות שיווצרו מחוסר ידע שלנו

אם אתם חסרי ניסיון (כמו שכתבת בהתחלה) אני ממליץ בחום, על סף המפציר, לקחת מאלף.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...