Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

נתקלתם במסעדה שווה או גרועה? דוכן שווראמה להיט או פח? הזמנתם משלוח מפיצה מדהימה או גוש שמן בקרטון?

שתפו אותנו שנדע לרוץ אל או מ- אותו מקום.

בנוסף, אני בטוח שאפשר להגיב על כל דבר, אבל נחמד אם לא יהיו פה תגובות "מה אתה פראייר שילמת 500 שקל על מאה גרם ססטייק ואגיו".

כאילו, אין בעיה לרדת על מחירים של מסעדות, אבל שזה לא יהפוך לויכוחי למי יש יותר גדול או כל מיני הודעות "אני עושה בבית ויוצא לי יותר טעים בחצי מחיר". גם אם זה נכון, זה לא המקום לא על אוכל ביתי ובטח שזה לא היפוך להיות דיון על תמחור מסעדות וכמה בעל הבית מרוויח לכיס.

אז מה כן יהיה נחמד?

אם נציין מיקום, מחיר, כמה מילים על מה ולמה אהבתם או לא וגם תמונה או שתיים.

לדוגמה:

מגזינו הקונדיטוריה בת"א

הזמנתי בWOLT

עוגה שהיא בעצם 4 רבעים בקוטר 20 ס"מ של 4 העוגות המוצלחות שלהם לדבריהם: קראק פאי, עוגת גזר, פאי לימון ועוגת גבינה.

זה מגיע בול כמו בתמונה למטה מהוולט עם פיסטוקים וקרם שמנת חמוצה לקראק פאי בצד.

המחיר שלה הוא 190 ש"ח שלדעתי זה על הצד המאוד יקר (וזה גם המחיר של עוגה רגילה בקוטר הזה).

מהגרוע לטוב:

פאי לימון מזעזע. העודה למטה מלוחה, תערובת הלימון חמוצה והמרנג גרגירי. מלוח וחמוץ לא הולך ביחד. מלוח הולך עם מתוק, מלוח אחר, מתובל, אבל לא חמוץ. לבסיס יש טעם לוואי מוזר. המילוי הלימוני סבבה. המרנג מעל כנראה השתמשו בסוכר רגיל ולא דק ולכן מרגישים אותו בביס. מבאס מאוד מאוד. זו עוגה בביצוע מאוד נמוך.

עוגת גבינה טובה. זהו. בסדר. לדעתי לא קרובה להיות שווה את מחירה. אכלתי טובות יותר בכמעט חצי מחיר (שמו).

קראק פאי. טעים וטוב. דחוס כמו שצריך, קרם שמנת חמוצה. סך הכל מעולה. 

עוגת גזר מדהימה. באמת מאוד מאוד מאוד טובה, לא מתוקה מדי, עם טעם עדין ולא משתלט של אף מרכיב. 

שורה תחתונה: אם כבר לשלם 190 שקלים על עוגה, תזמינו את הגזר (או הקראק, אם אין חלופה אחרת). 

image.png.f8f252a809c1850e4f4576c2f0bf4ff2.png

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נחמן smokehouse בזכרון.

לקחנו לראשונה חומוס פטריות שהפתיע באיכותו ובטעם, עם פיתות  על האש.
לעיקריות מנה של בריסקט ומנת ספייריבס. הבשר היה רך עם טעמים מודגשים ומעולים, הגיע עם כרוב כבוש ותפוא מפוררים שהשלימו את המנות בצורה מעולה.

300 שח כולל טיפ, מהמוצדקים ששילמתי אי פעם במסעדות ארצנו.

מומלץ מאוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

דווקא לא התלהבתי. מה הקטע שלהם לא לשים חומוס בפיתה? הטחינה לא תמיד מגיעה עד למטה ויוצא יבש לקראת הסוף.

זה קטע כזה בכל הפלאפליות בסביבה. הם אומרים שבגלל שהקציצות של הפלאפל עשויות מחומוס אז לא צריך חומוס בפיתה. נשמע לי כמו בולשיט.

ברשלצ יש מקום של המבורגרים שנקרא ג'נגו. יש להם נגיסי עוף בציפוי קורנפלקס וזה ממש נחמד. הזמנתי גם המבורגר קלאסי 300 גר' והיה אחלה. קציצה עשויה כמו שצריך, לא גבוהה מדי ולא רחבה מדי. גם הלחמניה בפרופורציות מיטביות בשביל ביס מושלם. אין שם כל מיני תוספות מטומטמות על ההמבורגר ואין 700 סוגים של המבורגרים עם שמות פלצניים, אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לקבל וזה טוב. המקום מאד נחמד ונעים לישיבה, שומרים על הנחיות הקורונה כמו שצריך. רק הצ'יפס לא משהו מיוחד וחבל. אבל חוץ מזה התרשמתי לטובה וגם המחיר טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה אתה פראייר? שלמת 200 שקל על עוגה.

סתם, סליחה.

מגזינו היא מסעדה שהיא קצת תעלומה בשבילי. היא מככבת בכל מיני סקרים ורשימות. בפועל היא מאוד ממוצעת. מה אני כן אוהב שם? סלט מגזינו ופיצה פפרוני. הם החליפו את סוג הפפרוני וזה לא רע בכלל עכשיו.

אין לי תמונות, אבל:

קוקטיילים מהספייס האוס. בימים רגילים הייתי הולך בעיקר ל-223 בתחום הזה, שאני חושב שהם ברמה קצת יותר גבוהה. אבל במשלוחים ספייס האוס מפנקים ב1+1, מה שהופך את כל העסק לדי משתלם. מקבלים בקבוקונים, שכל מה שצריך זה להוסיף לתכולה שלהם קרח אם רוצים - וזה יוצא לא רע בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שווארמה ״השבע״ באשדוד.
למה? 3 סוגי שווארמה, מזמן נעלם הכבש בשווארמיות
באגים ולאפות נאפים במקום , לאפה נאפית על המקום ברגע ההזמנה, כדור בצק שנהפך ללאפה הכי דקה שתאכלו בחיים שלכם
בר סלטים חופשי עם מעל 10 סלטים 
זהו 
טעים מאוד

• רעיון טוב! 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

מה אתה פראייר? שלמת 200 שקל על עוגה.

סתם, סליחה.

מגזינו היא מסעדה שהיא קצת תעלומה בשבילי. היא מככבת בכל מיני סקרים ורשימות. בפועל היא מאוד ממוצעת. מה אני כן אוהב שם? סלט מגזינו ופיצה פפרוני. הם החליפו את סוג הפפרוני וזה לא רע בכלל עכשיו.

אין לי תמונות, אבל:

קוקטיילים מהספייס האוס. בימים רגילים הייתי הולך בעיקר ל-223 בתחום הזה, שאני חושב שהם ברמה קצת יותר גבוהה. אבל במשלוחים ספייס האוס מפנקים ב1+1, מה שהופך את כל העסק לדי משתלם. מקבלים בקבוקונים, שכל מה שצריך זה להוסיף לתכולה שלהם קרח אם רוצים - וזה יוצא לא רע בכלל.

אין ספק זה על הסקאלה המאוד יקרה ולדעתי בסופו של דבר זה לא השתלם.

בוא נגיד שכנראה שלא אזמין מהם שוב.

אתה גם מוריד אותי מלנסות את המסעדה עכשיו.

לפני 30 דקות, maxcher כתב:

שווארמה ״השבע״ באשדוד.
למה? 3 סוגי שווארמה, מזמן נעלם הכבש בשווארמיות
באגים ולאפות נאפים במקום , לאפה נאפית על המקום ברגע ההזמנה, כדור בצק שנהפך ללאפה הכי דקה שתאכלו בחיים שלכם
בר סלטים חופשי עם מעל 10 סלטים 
זהו 
טעים מאוד

לאפות ובאדטים במקום זה שוס אמיתי. מוסיף ערך לדעתי.

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 15 שעות, מרק10 כתב:

פלאפל התאומים בגבעתיים אחלה של כדורים בטעם של פעם.

ברצינות?

הפלאפל הכי חסר טעם שאלתי בחיי.

פורסם

המבורג בפארק המדע ברחובות.
היה מגעיל. הכל דביק. כסאות, רצפה ושולחן.
אני נמנע מגלוטן כך שאכלתי המבורגר עם שתי ביצי עין. ההמבורגר היה מלוח מאוד. אולי בלחמניה זה לא מורגש אבל עשה לי הרגשה לא טובה בבטן.
הזמנתי מדיום וול. הצבע של הקציצה היה קצת מוזר. אדום חזק מדי ולא ורדרד כמו שהייתי מצפה.
יצא לי בעבר לאכול שם ותמיד היה סביר.
ממליץ בחום להמנע.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, RBRB כתב:

ברצינות?

הפלאפל הכי חסר טעם שאלתי בחיי.

כי זה "טעם של פעם". 

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נונו בהוד השרון. הכי חובה.  

מסעדה מדהימה עם שליחות גם בתא וגם בהרצליה. המקור - הור השרון. הפיצות הכי טובות שיש בי עיניי, שירות מדהים, האוכל מגיע בזריזות... כל מה שאפשר לבקש. קינוחים מצוינים גם כן.

בשרים:

הדסון בת״א

מיט בר - הרצליה

דיינר (המבורגר) - הוד השרון

הלב הרחב - אילת

פסטורי - אילת

ארוחות בוקר וקינוחים:

חנדל׳ה - גבעת חן

א-פיה קסומה

שניצל ווינאי:

קפה נואר - ת״א

פסטות, פיצות וכו׳:

נונו - הוד השרון

פסטמיה - הוד השרון

פסטורי - אילת

לה קוצ׳ינה - אילת

אסייתי:

נוצ׳ - רמת השרון

קיסו - פתח תקווה

כל המסעדות שציינתי מומלצות בחום מניסיון רב. מבחינת אוכל, שירות ורמה כללית. תיהנו!

אם תירצו פירוט אודות אחת מהן או המלצות נוספות אני אשמח. 

פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

דווקא לא התלהבתי. מה הקטע שלהם לא לשים חומוס בפיתה? הטחינה לא תמיד מגיעה עד למטה ויוצא יבש לקראת הסוף.

האמת היא שאני את הפלאפל שלי אוהב רק עם טחינה וחמוצים, בלי חומוס.

המצחיק הוא, שבעוד שמקובל דבר ראשון למרוח את הפיתה בחומוס,  את הטחינה שמים רק בסוף, ואז, כמו שציינת, הסוף די יבש, אלא אם אתה אוכל במקום ויכול להוסיף כאוות נפשך. 

בהזדמנות זאת אציין את הפלאפל של חיים בהרצליה. כתושב העיר אולי אני משוחד, אבל זה באמת הפלאפל הכי טוב שאכלתי. 
אצל אחרים-או שהכדורים קטנים, או שהם קרים, או שהפיתה מעפנה, או שאני לא יודע מה.
אצל חיים הכדורים חמים וטעימים, הפיתה מחזיקה מעמד עד הסוף, והטחינה (אני תמיד מבקש מהטחינה של הסביח, עם הפטרוזיליה)- נהדרת. פעם ספרתי כמה כדורים הוא שם לי במנה- היו שם 13, בנוסף ל"כדור הרגעה" שהוא תמיד נותן אם אין מספיק כדורים מוכנים.

מומלץ בחום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 1 שעה, sorvall כתב:

המבורג בפארק המדע ברחובות.
היה מגעיל. הכל דביק. כסאות, רצפה ושולחן.
אני נמנע מגלוטן כך שאכלתי המבורגר עם שתי ביצי עין. ההמבורגר היה מלוח מאוד. אולי בלחמניה זה לא מורגש אבל עשה לי הרגשה לא טובה בבטן.
הזמנתי מדיום וול. הצבע של הקציצה היה קצת מוזר. אדום חזק מדי ולא ורדרד כמו שהייתי מצפה.
יצא לי בעבר לאכול שם ותמיד היה סביר.
ממליץ בחום להמנע.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

מוזר, לדעתי המבורגר טוב מאוד (לא מדהים, אבל טוב מאוד), במיוחד ביחס לאלטרנטיבות באזור. מסכים שמידת העשייה שלהם לא תמיד מדוייקת ולא פעם יוצא קצת פחות ממה שביקשת (לכן אני תמיד מבקש שם מדיום וול במקום מדיום). לדעתי אם אתה באזור ורוצה המבורגר וכוס טובורג זאת האלטרנטיבה הכי טובה. 

פורסם

המלצה על בשר-

גיליס בגולן במושב נוב. 
הם עושים ארוחות בימי חמישי (אמנם לא הייתי באחת מהן, הייתי בהזדמנות אחרת) של בשר איכותי מגידול שלהם. 

בנוסף יש להם קצביה שעושה משלוחים. 

מדובר בעדרים שהם מגדלים, ולטעמי זה הבשר הכי טעים שיצא לי לאכול- הן האנטריקוט שלהם, וגם ההמבורגר שלהם פשוט מעולה. 

בנוסף להבתי הם היחידים בארץ שמגדלים בלאק אנגוס באמת, ככה שזה לא סתם שיווק. 

ובונוס, פעם בשנה באיזור שבועות הם עושים שחיטה של עגלים שגידלו גראס פד דבר שהוא די נדיר בארץ, למי שמעניין אותו. 

קיצר מקום ממש מומלץ לטעמי, ואנשים באמת טובים ונעימים (כשר אגב). 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מילחובבי ההמבורגר,

שני המקומות שהם בטופ 3 שלי בתל אביב:

1. בנץ דיינר באזור פלורנטין. תפריט מצומצם מאוד, קציצה במידת עשיה מושלמת, לחמניה מעולה, יחס בשר שומן טוב, בייקון וצ׳דר מאוד טובים (הצ׳דר פרוסה אמתית ולא שיט נוזלי מדי) הבייקון פריך כמו שצריך. יש גם בצל מוחמץ ואורוגולה שמחמיאים מאוד לבשר. 

הצ׳יפס סתמי אבל בכמות אסטרונומית. המחיר משתלם מאוד סביב 70 שקלים לכל הארוחה עם שתייה/בירה וכו'. 

לקינוח לקחנו קראק פאי שהיה טעים ונחמד. 

2. הדסון ברמת החייל. המקום הזה הוא לדעתי מסעדת הבשרים הטובה בישראל. ההמבורגר שלהם ברמת הטעם 4 רמות מעל כל השאר, מאוד שומני, עם בייקון וצ׳דר מושלמים. לקחתי מדיום רייר ולא הצטערתי. חבריי לקחו מדיום ולא הצטערו גם כן. המבורגר הכפול בתמונה הוא של חבר ולדעתי זו הגזמה כי זה ענק. 

המבורגר רגיל עולה בין 73

ל85 שקלים ובעסקית מקבלים גם תוספת ליד. 

הזמנו קינוח עוגת תבלינים, גלידה בייתית וקצפת שהייתה מאוד מאוד טובה והברמנים החמודים פינקו אותנו בקינוח על חשבון הבית, מוס שוקולד עם מלח ושמן זית. היינו ספקנים אבל זה היה סבבה. לא משהו שהייתי מזמין, אבל לטהרני השוקולד המריר זה יהיה מעולה. בהדסון אגב מקפידים על ריחוק בין היושבים שזה נחמד.

סך הכל שני מקומות מאוד מוצלחים, עם אופי שוני. הדסון בראסרי סופר מוקפד שכל דבר יוצא בו מושלם, אבל הכל גם יקר מאוד. בנץ דיימר נהדר עם תפריט מצומצם שעוזר לו להיות מאוד מוצלח. תענוג לדעתי ממליץ בלב שלם על דני ההמבורגרים.

IMG-20200827-WA0017.jpg

IMG-20200827-WA0018.jpg

IMG-20200901-WA0051.jpg

• תוכן חדש...