Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לנו שלושה מזגנים בבית שלא יצא לנו לעשות להם עדיין ניקוי מזגנים, מהמזגן בסלון יש ריח של עובש ואני מעוניין לנקות אותו, אני יודע שיש שירותים שמגיעים על לבית ומנקים את המזגן מכל הזויות ועושים עבודה מעולה ואני יודע גם שיש כל מיני תרסיסים שאפשר לקנות לבד אבל אני מניח שזה לא ייצא טוב כמו שבעל מקצוע יעשה את זה עם צינורות לחץ והכול, יצא לכם לנקות את המזגנים או להזמין מישהו שעושה את זה?מה המחירים פר מזגן?מכירים מישהו מומלץ באיזור תל אביב?

תודה,

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם אחד המזגנים הוא מיני מרכזי, ממליץ לנקות את הפילטר שיושב על היחידה הפנימית שנמצאת בהנמכת תקרה.

הוא מותקן על רוב המזגנים וכמעט אף אחד לא יודע שהוא קיים בכלל. כולם מנקים רק את הפילטר שנמצא בפתח יניקת האוויר במסדרון.

לי טכנאי מזגנים סיפר אלו, אצלי בדירה לא ניקו את הפילטר 15 שנה! הוא היה סתום מכמות האבק שהצתברה אלו...

פורסם

אצלי גם מזגנים עיליים, כולם אינוורטרים של תדירן.

יש אפשרות בשלט המזגן לשים על blow, שזה אומר שאחרי שאתה מכבה את המזגן, הוא מוציא עדיין אוויר ל 15 דרות בשביל לייבש את המאייד. מונע עובש. אם קיים אצלך אפשרות כזאת, זה טיפ לעתיד.

אני בגלל שאין כמעט עובש, חוץ מיניקוי פילטרים קבוע, מפרק את התריסים, ואז מנקה את כל הבפנים עם מגבונים לחיטוי. ונותן לזה להתייבש יום.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...