Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המקבילה של Airtag לאנדרואיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם יש מוצר מקביל לאנדרואיד (בדגש על התאמה לשיאומי רדמי נוט ולפיקסל של גוגל) שעושה את העבודה?

עריכה אחרונה על ידי yb

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמסונג טאג יעיל מאוד וזול בהרבה ואפילו ניתן לקסטם בניגוד לגן הסגור של אפל (למי שזה רלוונטי עבורו).

בארץ יש מיליוני טלפונים של סמסונג, בכל פינה - כך שזה עובד טוב בדיוק כמו אפל (השיטה עובדת רק במידה ויש מלא טלפונים זמינים מאותו יצרן בדיוק...). אתה יודע מה? סביר אפילו לנחש זה עובד להם טוב יותר פה מאשר בארה"ב, עקב זמינות מכשירים

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה ניתן לקסטם בסמארט טאג שאי אפשר באירטאג? אירטאג מזהה גם אייפאדים ומקים מה שמגדיל את החשיפה, ואמנם יש המון מכשירי סמסונג אבל הרבה מהם כבר מזמן לא מקבלים עדכונים בגלל שזה.. סמסונג, אז סמארט טאג לא מכירה אותם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מתעלק על הנושא, מישהו יודע אולי איפה נמצאת האפשרות בהגדרות לא לאפשר לטפון (סמסונג) לחלוק מידע עם סמארט טאג באזור ?

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Mech Morphix כתב:

אמנם יש המון מכשירי סמסונג אבל הרבה מהם כבר מזמן לא מקבלים עדכונים בגלל שזה.. סמסונג, אז סמארט טאג לא מכירה אותם

כנ"ל לגבי אייפונים ישנים.

כל סמרטפון סמסונג של 4 השנים האחרונות בערך משתתף בחגיגה ומהווה חלק מהרשת של מכשירי סמסונג שמתקשרים ביניהם בשושו.

אבל עזוב תיאוריות ועזוב את הקטע הטכני של איך זה עובד. בארץ, סמארט טאג של סמסונג עובד יפה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 שעות, yb כתב:

בדגש על התאמה לשיאומי רדמי נוט ולפיקסל של גוגל).

מאחר ופות"ש כתב את זה

אז צריך להדגיש את זה

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

אאל"ט הסמארט טאג של סמסונג עובד רק עם טלפונים של סמסונג.

כי זה נכון, למרות שסמסונג לא ממש טורחים להדגיש את זה. 

אבל oneplus עובדים על תג משלהם.

נחכה ונראה מה יהיו הספקס שלו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 16 דקות, natco כתב:

מאחר ופות"ש כתב את זה

אז צריך להדגיש את זה

כי זה נכון, למרות שסמסונג לא ממש טורחים להדגיש את זה. 

אבל oneplus עובדים על תג משלהם.

נחכה ונראה מה יהיו הספקס שלו...

בדיוק, יש לי ולאשתי שיאומי וגוגל פיקסל כאמור, לא אייפון ולא סמסונג,  אז מה בעצם האפשרויות שלנו ? 

פורסם

כרגע כלום. רק עם מעבר לסמסונג.

פורסם

יש tile, אבל רק מי שיש לו את האפליקציה מותקנת משתתף באיתור. כמובן שזה טיפה במים ביחס למכשירי האייפון או גלקסי שמסתובבים בחוץ.

אם המטרה היא חיפוש של דברים שנאבדים בבית/באוטו וכו' זה יעבוד אחלה. אם המטרה היא לחפש את המזוודה שלכם בהית'רו......פחות.

פורסם (נערך)

דווקא פרויקט כמו tile נשמע לי כמו הדבר עם הסיכויים הכי טובים להצליח.

הוא עובד בכל הפלטפורמות, וההצלחה תלויה רק במספר התקנות גבוה.

במקומם, הייתי מחלק תגים במחיר הפסד, רק כדי לצבור הרבה משתמשים, ואז, כשיהיו להם כמה עשרות מליוני התקנות, פעילות כבר לא יהיה לסמסונג/אפל שום יתרון עליהם.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...