Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המקבילה של Airtag לאנדרואיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדברים שרצים ברמת המערכת הפעלה יש כל כך הרבה יתרונות גם באייפון וגם באנדרואיד שהאמת טייל דיי איבדו המון מהיתרון שלהם רק מזה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 14.7.2022 בשעה 09:27, yb כתב:

האם יש מוצר מקביל לאנדרואיד (בדגש על התאמה לשיאומי רדמי נוט ולפיקסל של גוגל) שעושה את העבודה?

Smartag של סמסונג, עובד מעולה (יש לי 2). לא יודע אם עובד על שיומי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שאלה של פורום רכב.
כמה יעיל להסליק אחד כזה ברכב?
סיכוי גבוה שלגנב או מי מסביבתו יהיה אייפון. או שאם הרכב כבר נלקח זה לא יעזור ואני לא רוצה למצוא אותו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

שאלה של פורום רכב.
כמה יעיל להסליק אחד כזה ברכב?
סיכוי גבוה שלגנב או מי מסביבתו יהיה אייפון. או שאם הרכב כבר נלקח זה לא יעזור ואני לא רוצה למצוא אותו.

בגדול, מאוד יעיל.

זה לא אומר שתחזיר את הרכב חזרה או תיכנס פיזית למקום שהוא נמצא, אבל זה מכשיר איתור לכל דבר (זה למה יש לי 2 כאלה) ואם מצאת שהרכב לא נמצא במקום מסוכן (ננטש בדרך או משהו) יש סיכוי טוב שתגיע אליו.

זה מעולה לא רק לרכבים אלא לכל דבר ממונע וגניב: אופניים חשמליים, קורקינטים, עגלות נגררות וכד'.

סוללה CR2032 מחזיקה סדר גודל של 300 ימים לפי הוראות היצרן.

ביוטיוב יש ים סירטוני חובבים על הטאג של אפל והסמארטג של סמסונג.

על מה לא הצמידו אותם: חבילות שנשלחו לקצה השני של העולם, אופניים (במטרה מכוונת שיגנבו אותם - ואז לנסות לאתר אותם), תיקים, מחזיקי מפתחות וכו'. 

ביחס לעלות המצחיקה שלו זה משהו שטוב שיהיה גם אם הוא לא מבטיח 100% השבת אבידה\גניבה.

קניתי לפני כמעט 4 חודשים דרך אמאזון זוג סמארטג-ים של סמסונג (international version) ב 185 שח כולל משלוח עד הבית, בארץ המחירים נעים באיזור ה 130-180 ליחידה (דאז מכרו זוג ב KSP ב 330 שח, כרגע אין במלאי בכלל).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אזרוק ברכבים. נקווה שלא נבדוק כמה זה יעיל.

חבל שלא קניתי עוד… נשמע כמו מוצר טוב שיהיה במגירה לכל מני מקרים שצריך טראקר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

המלצתי לחבר לשים אחד כזה ברכב של חמו, שמפאת הגיל שוכח לא אחת היכן החנה אותו.

אני רכשתי עכשיו חבילה של 4 איירטאג, כדי לשים במזוודות. אני מניח שאחרי הטיול אני אצמיד אחד למחזיק המפתחות של הבן הצעיר, שתמיד מאבד אותו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 14.7.2022 בשעה 11:57, Mech Morphix כתב:

אם זה קיים זה מחטיא לגמרי את המטרה של הדבר הזה

אולי מחטיא באמת את המטרה, אבל לא נשמע הגיוני לתת לבעל המכשיר את האפשרות לחסום שימוש במכשיר שלו עבור זרים ? או לפחות להתנות את השרות תמורת שיתוף עם אחרים...

פורסם
לפני שעה, innvision כתב:

אולי מחטיא באמת את המטרה, אבל לא נשמע הגיוני לתת לבעל המכשיר את האפשרות לחסום שימוש במכשיר שלו עבור זרים ? או לפחות להתנות את השרות תמורת שיתוף עם אחרים...

אם תטרח לקרוא את התנאים של סמסונג תגלה עוד אלף ואחת דברים שהרשית להם לעשות, כולל הרשאות לחנות שלהם, אפליקציות שאי אפשר להסיר ומה לא.

ספוילר - באפל המצב לא שונה.

בגדול זה לא מהווה פגיעה בפרטיות וזה לא עולה לי אגורה וזה לא פוגע בביצועי הטלפון (צריכת זרם מזערית) ולכן ממש לא מפריע לי שהטלפון משמש כתחנת ממסר לטובת הכלל בנקודה הספציפית הזאת. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 15.7.2022 בשעה 09:49, איציק נ. כתב:

Smartag של סמסונג, עובד מעולה (יש לי 2). לא יודע אם עובד על שיומי.

שאלה - ה Smartag עובד גם כשהמכשיר לא קרוב (נניח בעיקר אחרת הוא מתחבר לסמסונג אחר ומשדר מיקום) ?

פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

שאלה - ה Smartag עובד גם כשהמכשיר לא קרוב (נניח בעיקר אחרת הוא מתחבר לסמסונג אחר ומשדר מיקום) ?

כן  הוא  מתחבר באופן שקוף לחלוטין לסמסונגים אחרים שעוברים לידו וככה מתעדכן המיקום שלו אצלך בנייד.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

אם לגנב יש אייפון או אפליקציה מותאמת באנדרואיד הוא יקבל הודעה שיש airtag ברכב ואז קרוב לוודאי ינסה למצוא ולנטרל אותו.

האמת שהוא גם יקבל עזרה בלמצוא אותו, עם ההתראה הוא יקבל אפשרות לגרום לairtag לצפצף.
זה יכול לגרום לאחד משלושה  דברים:

1. הוא לא ישים לב להתראה/יתעלם ממנה.
2. הוא יעצור בצד ויבזבז זמן בלנטרל אותו שזה גם יעכב אותו וגם יתן לך מספיק זמן לקבל מיקום ולדווח (אם בכלל תידע שגנבו את הרכב).
3. הוא יוותר על הרכב (סיכוי מאוד מאוד מאוד נמוך).

כנראה שבגלל ההתראה הזו זה לא האמצעי הכי יעיל ובטח tracker GPS עם סים יעשה עבודה טובה יותר (אם יש דבר כזה). מצד שני הוא מאוד זול, קטן ונגיש אז שיהיה... רע הוא לא יעשה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 12:45, innvision כתב:

אבל לא נשמע הגיוני לתת לבעל המכשיר את האפשרות לחסום שימוש במכשיר שלו עבור זרים ?

הבעיה העיקרית בנושא הפרטיות היא לא חסימה של המכשיר לסריקות, אלא שאפשר לשתול את הטאג גם על אדם ללא ידעתו, או ברכב שלו, ולעכוב אחריו.

קראתי לא מזמן שבגלל זה אפל הוציאה אפליקציה לאנדרואדי (כן כן), שמאפשרת למכשיר לדעת שיש תגית ״יתומה״ בסביבתו.

• תוכן חדש...