Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה כבנקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

אין דבר כזה לקבל גמול ממעסיק פטור ממס אלא אם אתה עובד אצל הרצל בבאסטה בשוק.

אני לא יודע בן כמה שליקו והאם עשה צבא, אך למיטב זכרוני חיילים משוחררים פטורים ממס עד שכר של 8460 שקלים. אם הם עוברים את הסכום אז יש מס יחסי רק על ההפרש.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין החישוב הוא על כל רכיבי שכר -  מחשבים מס ואז מזכים בפטורים כמו נקודות או מועדפת או שנה ראשונה אחרי תואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש שונות במשכורות בין בנקים.

בגדול בבנקים יש "טייס אוטומטי" והמשכורת עולה כל שנה למעט מקרים של הסכמים מיוחדים בין הוועד לבנק על הקפאת שכר. יש קביעות לרוב העובדים. יש תנאים נלווים שונים.

יועצי השקעות הם העלית של הבנקים ומרוויחים הכי הרבה מלבד מנהלים (משכורת 20 - 25 אלף ברוטו לחודש ליועץ השקעות עם וותק בינוני ומעלה בבנקים "הטובים").

מורשי חתימה עם וותק בינוני ומעלה גם מקבלים משכורת דומה בבנקים הטובים.

בנקאים רגילים מרווחים הרבה פחות, אבל עם וותק רב גם הם מגיעים למשכורות יפות בבנקים הטובים.

עבודה מאד קשה ומאד לחוצה, עם דרישות לעמידה ביעדים שונים וברגלוציה מכבידה. עניין לא תמצא שם וגם לא נחת.

עריכה אחרונה על ידי evc
  • אהבתי 1
פורסם

לגבי הניכויים הרבה פעמים יש מרכיבי שכר כמו בונוסים שהם "מתחת לקו" כלומר לא מחושבים לשכר להפרשות סוציאליות ולכן אתה מקבל אותם "נטו" כמובן שהם חייבים במס והמעסיק למעשה דופק אותך בהפרשות לפנסיה 

פורסם
לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

בטחון תעסוקתי היום לא מגיע מעסיק, הוא מגיע ממך.

תהיה טוב - יהיה לך בטחון תעסוקתי. תהיה לא משהו - תחפש "חברה בטחונית יציבה" ותתפלל כל יום שלא יחליטו לקצץ.

בהרבה מקומות בעשרים השנים האחרונות גם להיות טוב לא מבטיח כלום.

מאז "התפוצצות הבועה" פוטרתי מעבודתי 3  פעמים כשבכל פעם הסבירו לי שאני עובד מצוין אבל לחברה אין כסף לשלם לי. לפחות בשניים מהמקרים זה היה בוודאות נכון. המקרה השלישי היה קצת יותר מורכב.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 30 דקות, motior כתב:

בהרבה מקומות בעשרים השנים האחרונות גם להיות טוב לא מבטיח כלום.

הנקודה שלי היא שאם אתה טוב, אז אתה לא תלוי במעסיק ספציפי, אתה מחליף עבודה וממשיך הלאה.

היום כבר לא עובדים באותו מקום מהשחרור ועד הפנסיה, שכחו מזה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 שעות, RBRB כתב:

אני לא יודע בן כמה שליקו והאם עשה צבא, אך למיטב זכרוני חיילים משוחררים פטורים ממס עד שכר של 8460 שקלים. אם הם עוברים את הסכום אז יש מס יחסי רק על ההפרש.

אני חייל משוחרר עם ההטבה, במשכורת של נטו 10,500 לא שילמתי שקל למס הכנסה

פורסם

אל תדאג. למס הכנסה יש זיכרון ארוך.

מאחל לך לשלם הרבה מאוד מס בהמשך.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, שליקו99 כתב:

אני חייל משוחרר עם ההטבה, במשכורת של נטו 10,500 לא שילמתי שקל למס הכנסה

בתור חייל משוחרר,עוד שנה(חברים גדולים ממני בשנה-שנתיים)קבלו התראה שהם חייבים כמה אלפים יפים. 

יש פטור ממס הכנסה עד 102 אלף שקל בשנה. 

אם עשית ב3 משכורות 90 אלף שקל,ובשאר השנה לא עבדה לא יקחו מס/תקבל החזר בסוף שנה. 

מה שאני בא לומר,אם יש לך משכורת מעל 8500 בחדש ואתה לא משלם מס...ואתה עובד כל השנה,בקרוב תקבל מכתב מרשות המיסים. 

ויש על זה ריבית....

פורסם
לפני 39 דקות, Ido12 כתב:

בתור חייל משוחרר,עוד שנה(חברים גדולים ממני בשנה-שנתיים)קבלו התראה שהם חייבים כמה אלפים יפים. 

יש פטור ממס הכנסה עד 102 אלף שקל בשנה. 

אם עשית ב3 משכורות 90 אלף שקל,ובשאר השנה לא עבדה לא יקחו מס/תקבל החזר בסוף שנה. 

מה שאני בא לומר,אם יש לך משכורת מעל 8500 בחדש ואתה לא משלם מס...ואתה עובד כל השנה,בקרוב תקבל מכתב מרשות המיסים. 

ויש על זה ריבית....

לא ידעתי... מעניין.

גם איתם נסתדר.

פורסם

מס הכנסה מחושב על בסיס שנתי.

אין"להסתדר אתם". יש חוק, יש תקנות, יש תשלומים. מה שמגיע להל יגיע אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תדאג, הקזינו תמיד זוכה

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

אל תדאג, הקזינו תמיד זוכה

MemeKing.png.c37177f96a424004abc23a21380ec7ab.png

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...