Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מעוניין לרכוש שניים-שלושה מאווררי תקרה שיתגברו את מערך המזגנים בבית. ברור לי בגדול שקוטר הלהבים צריך להתאים לגודל החדר, אבל אין הרבה ידע מעבר לזה. אם מישהו כבר עשה את המחקר הזה בעבר ויכול לשתף במידע - אשמח להשכיל.

פיסת מידע מעניינת לדוגמה שמצאתי בינתיים: מסתבר שלמאווררי ווסטינגהאוס יש איזה קבל סורר שנוטה לשבוק אחרי שנה של עבודה ולהאט משמעותית את המנוע. תיקון של 10 דקות למי שיודע לעבוד עם מלחם וסולם, אבל עדיין מעצבן למדי.

פורסם

לי בבית יש מאווררים של  hyunday, עובדים טוב מאוד.

באחד מהם הפסיק השלט רחוק לעבוד אחרי כמה שנים בגלל בעיה ברכיב במאוורר. פניתי לתמיכה שלהם, הם וידאו איתי את סוג הקלט, שאלו אם אני יכול להחליף לבד, שלחו לי במשלוח תמורת סכום ממש סביר, מאז ממשיך לעבוד.

כך שלדעתי חבל להשקיע בחברות יוקרה.

לגבי קוטר, לא הייתי מתייחס לחישוב לפי גודל חדר, אלה קונה את המאוורר הגדול ביותר בקוטרו שנכנס לחדר השינה ( סלון שהוא גדול מטבעו, הייתי נזהר לקנות ממש מאוורר גדול מדי).

• אהבתי 1
פורסם

לי יש 2, שניהם בני 8.

1 גם של huynday, בחדר עבודה.

בחדר שינה יש של Westinghouse(אמריקני), הוא עובד הרבה יותר מהראשון. שקט לחלוטין. היתרון בדגמים הישנים שזה לא לד, אז אפשר להחליף נורה שמתקלקל.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מחזק את ההמלצה לקנות נורה שאפשר להחליף.

לי נשרפו הלדים פונקט שנה אחרי שקניתי (לא זוכר את החברה... נקנה במחסני תאורה) ונאמר לי שאני צריך להביא להם את כל המאוורר כדי שיחליפו את הנורה, וגם אשלם על זה מן הסתם כי זה אחרי שנת אחריות. החלפתי את הלד בעצמי במשהו סיני שהחזיק חצי שנה ומאז אני יושב בחושך כמו פולני טוב ומחכה ליום שבו אחליף את כל המאוורר בנורה רגילה (גם ככה בקושי השתמשתי בו...)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

אם אתה בונה על התאורה שים לב שהיא תהיה חלשה מטוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה שתהיה חלשה? זה תלוי בדגם אני מניח.

אני עם מאווררי תקרה של סמיקום כבר שנה שנייה. אנחנו כבר לא מדליקים מזגן בלילות(אני אף פעם לא אהבתי מזגן בלילה, אבל אשתי הייתה כל הלילה עם מזגן ואני בפוך).

אצלי הם 42" והחדרים בגודל 12-15 מטר ומאווררים באופן מספק. 

לקחתי את אלה עם הלהבים המתקפלים ככה שזה גם אסטתי באופן יחסי, האור חזק המאוורר שקט מאוד, שלט חביב עם שליטה על האור, עוצמת האוורור וטיימר.

פורסם (נערך)

https://www.lastprice.co.il/p/14054/מאוורר-תקרה-42'-כולל-גוף-תאורה-Semicom/Semicom-Brazil-42-E27

אנחנו עם 2 כאלו.

הערות:

1. החצי כדור למעלה לא יכול להסתיר את השנאי חשמל שיש שם. פיזית זה לא יכול להתקיים. מבאס.

2. אם יש הפסקת חשמל, המצב מתאפס (=אור דולק ללא מאוורר). יכול להיות שיש כאלו שזה לא מתאפס.

בדור הישן שהיה לנו(אותו מאוורר משנים קודמות), הבעיה הראשונה לא הייתה קיימת. יש מקום ל 2 נורות קטנות יחסית (הברגה סטנדרטית, אבל נורה קטנה יותר).

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

מוזר לגבי מה שכתבת על השנאי, אצלי הוא נכנס לתוך תושבת ומוחבא באופן מושלם.

והאמת שראיתי בכמה מקומות שאנשים לא הבינו איך לשים את הקופסה הזאת ונאלצו לתקוע אותה איפשהו בחוץ, כנראה לא כתבו במפורש בהוראות ההרכבה. אבל בהחלט יש מקום מאוד ספציפי לחלק הזה

IMG_20220813_164938.jpg

פורסם

אני התקנתי אצלי 3 מאווררי תקרה, 2 מחברת סמיקום ואחד סטאר דגם 7.

הסטאר עם 6 מהירויות, זה נוח. החיסרון שלו - אור צהוב בלבד. אני לא אוהב.

הסמיקום נותן אור לבן או צהוב לבחירה, אנחנו אוהבים אור לבן בבית אז מבחינתו זה יתרון. 

כולם כמובן עם שלט רחוק.

הסטאר עובד בלי הפסקה (הותקן בסלון), לא היו בעיות. מחיר הסטאר הוא כפול מהסמיקום.

אם עיצוב לא רלוונטי הייתי בוחר בסמיקום. ההפרש במחיר + גוון אור ניתן לבחירה הופכים אותו לעדיף לדעתי.

פורסם

הטיפ הכי חשוב לדעתי - לוודא שהמאוורר לא מתרסט לאחר כיבוי. זא שאם הוא היה על בלי אור מהירות בינונית, לחצת על המתג לכבות (מתג בחדר), כשאתה לוחץ שוב הוא חוזר לאותו מצב 

בתצורה הזו לא תצטרך להתעסק עם השלט יותר מדי, ובנוסף אם מתישהו תתקין מתג חכם זה יהיה משמעותית יותר נוח. בלי זה, המתג עצמו לא מסייע בכלל ואתה תלוי בשלט. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם

3 יחידות סמיקום, 3 שנים, כנראה דגם ברזיל.

נורות בהברגה, עובדים היטב בחדרים של 12-15 מ"ר, אם כי צריך לציין שאני גר באיזור שגם בשיא הקיץ הוא לא מאוד חם בלילות.

עם זאת, בקיץ עובדים כל הלילה.

אחד מהם נחלש אבל עדיין מספק אויר ראוי.

לדעתי אחלה vfm.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אצלי בחדרי השינה יש שני סמיקום (או משהו סיני מקביל, לא מצליח יותר לאתר הדגם) 52 אינץ' 3 להבים, וקשקוש סיני אחר 36 אינץ' בחצי חדר.

לד. אפס תלונות. עובדים בקיץ 24/7. לכשיידרש תיקון אני אדע מה להזמין מעלי, יחידות התאורה

גנריות להפליא, וגם השנאים.

אה ומאוד חשוב - לטעמי האישי לא להתפשר על פחות מ-36 ואט, ורק לא תאורה צהובה. לבנה, או חצי לבנה.

בעבר היה לו איזה מאוורר עם הברגות סטנדרטיות שניסיתי להמיר ל-led אבל ללא הצלחה, לא מצאתי נורות מספיק חזקות שגם נכנסות בתוך המעטפת. עבד, אבל תאורה לא מספקת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שכתבו כמה שיותר גדול.

זה משפיע ישירות על הכמות אוויר והרעש (כי צריך להריץ אותם פחות מהר)

אני המרתי את הבקרות בכפתורים של לוטרון ואז זה מחובר אצלי גם לבית חכם. תענוג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טיפ כללי, המאוורר בסלון מותקן מול פתח יציאת המזגן מה שגורם לו לפעול באופן לא מאוזן כשהמזגן פועל והוא מתחיל להרעיש מעט.

ועוד אחד, לקחת בחשבון קלות החלפת נורה. אם צריך שתי ידיים לשחרר איזה תפס חסרה לך יד להחזיק את הכיסוי, מציק.

• תוכן חדש...