Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, much כתב:

אתה צודק לגמרי  למדו את הלקח להבא, רק חבל שממש בדקות אלה שהיו אמורים לעלות על האונייה הם בבית פורקים את המזוודות, ועוד יותר כואב לי זה לא על הכסף זה שהם ממש בדיכאון ובלי מצב רוח ולקחו את זה די קשה כי כבר הכל היה מוכן והם לא יצאו לחופש כבר כמה שנים.

אחרי שיחלימו אפשר לחפש משהו אחר. הפעם גם כדאי לבטח כמו שרשמו.

בכל אופן ברגע שנבדקת ויצאת חיובי (בטח ב-PCR שהיא מדויקת יותר מהאנטיגן) אתה צריך לשהות 5 ימים בבידוד, אם אין תסמינים ושתי הבדיקות (ביום הרביעי והחמישי לבידוד) שליליות אז אפשר לצאת מהבידוד.

קרה לנו גם, היינו אמורים לטוס לפני שבוע וחצי לסופ"ש ארוך ברומניה, בסוף בת הזוג נדבקה בקורונה יומיים לפני הטיסה.

גם אני נדבקתי ממנה ושנינו קיבלנו את זה יחסית קל. מבאס אבל אין מה לעשות.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

יש בזה היגיון. במטוס כולם מתפזרים אחרי כמה שעות אבל בקרוז כול סגורים יחד. אם מדביקים את האוניה זה עלול להשבית אותה לשבועות.

במטוס גם יש תחלופה גבוהה יחסית של אוויר, האוויר מתחלף כל 3-5 דקות. מניח שבספינה זה לא קורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שהבעיה בספינה זה חדרי האוכל והבילויים החברתיים. בקבינה אתה לבד ועל הסיפון יש מספיק רוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם חולי הקורונה הראשונים (אלה מההפלגה ההיא) לא היה סיפור כלשהו עם מערכת מיזוג האוויר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא זוכר מה ממצאי החקירה. מאז עברו שנתיים וחצי שבהן היה מספיק זמן לשדרג את האוניות.

דרך אגב, ה-diamond princess היתה הראשונה בין כמה "אוניות קורונה".  בזמן האחרון לא נתקלתי בדיווחים כאלה, אבל, האמת היא שגם לא חפרתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, sperial כתב:

אני מכין כעת נסיעה של שבועיים - שילמתי $99 (לזוג) עבור ביטוח קורונה, ונאמר בפירוש,שמדובר בכיסוי למקרה בדיקה חיובית בשבוע שלפני הטיסה.

נושא הביטוח הרפואי לחו"ל מאוד טריקי, ולמרות שעקרונית ניתן לסגור באינטרנט נראה שעדיף לשוחח עם נציג, גם אם המחיר הוא שדוחפים לך, נניח, כיסוי לסלולר כשהמכשיר שלך זה איזה A51בן 3.

הורי שילמו  עבור הפלגה של 8 ימים 47$ לזוג(מחיר קרוב לשלך) ובפוליסה בפירוש מצוין שם סעיף ״ביטול/קיצור נסיעה בשל קורונה״, אבל החברה(הראל) התנערה מלשלם להם את הפיצוי/החזר בטענה שהכוונה ״בביטול ״זה רק במקרה שחברת הספנות מבטלת את ההפלגה בשל סגר כפוי בשל הקורונה או מכל סיבה אחרת מצידה אבל לא תקף אם הלקוח מבטל את ההפלגה ברגע האחרון מצידו(מה שהם לא עשו מצידם בשום שלב אלא כפו עליהם להשאר בבידוד)

אני מציע שתוודא שוב טוב טוב מול חברת הביטוח/סוכן שלך את הסעיף הזה בפוליסה שלא יקרה לך חלילה מקרה מבאס כמו שחוו הוריי שהפסידו את כל כספי החופשה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הסעיפים שעליהם אני מדבר הם בפירוש מצב בו המבוטח נדרש על ידי הרשויות לבידוד. אין כיסוי במקרה סגר או בידוד של כל נוסעי המטוס.

פורסם

עשיתי ביטוח ב"הפניקס" כולל הרחבה מיוחדת לקורונה בדיוק למקרים כאלה.

ושני בני משפחה מורחבת באמת הפעילו את הביטוח הזה וקיבלו את הכסף חזרה (כרטיסי טיסה + מלון)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

עשיתי ביטוח ב"הפניקס" כולל הרחבה מיוחדת לקורונה בדיוק למקרים כאלה.

ושני בני משפחה מורחבת באמת הפעילו את הביטוח הזה וקיבלו את הכסף חזרה (כרטיסי טיסה + מלון)

וכמה שילמת על הביטוח המורחב?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 3 שעות, much כתב:

הכוונה ״בביטול ״זה רק במקרה שחברת הספנות מבטלת את ההפלגה בשל סגר כפוי בשל הקורונה או מכל סיבה אחרת מצידה אבל לא תקףיש כאן מקום לטעון אם הלקוח מבטל את ההפלגה ברגע האחרון מצידו(מה שהם לא עשו מצידם בשום שלב אלא כפו עליהם להשאר בבידוד)

אם זו לא פרשנות שלך אלא נוסח החוזה אז ייתכן כי יש כאן מקום לטעון להחזר/פיצוי.

הרי אביך הוא לא זה שביטל את ההפלגה. חברת ההפלגה היא זו שביטלה את נסיעתו מ"כל סיבה אחרת מצידה" (כלשון דבריך). 

אולי אפשר להתייעץ עם עו"ד. להציע לו אחוז מכובד מהפיצוי שיצליח להביא ולא לשלם שקל מראש. אם יש פה קייס זה עניין של מכתב אחד מצידו. אם אין פה קייס הוא יזהה את זה ברגע. 

אני הייתי ניגש עם החוזה לפגישת ייעוץ אצל עו"ד.

פורסם
לפני 25 דקות, much כתב:

וכמה שילמת על הביטוח המורחב?

163$ למשפחה גרעינית - אני אשתי ושני ילדים, כולל טלפונים ניידים וטאבלט וכו'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

הרי אביך הוא לא זה שביטל את ההפלגה. חברת ההפלגה היא זו שביטלה את נסיעתו מ"כל סיבה אחרת מצידה" (כלשון דבריך). 

אולי אפשר להתייעץ עם עו"ד. להציע לו אחוז מכובד מהפיצוי שיצליח להביא ולא לשלם שקל מראש. אם יש פה קייס זה עניין של מכתב אחד מצידו. אם אין פה קייס הוא יזהה את זה ברגע. 

זו לא פרשנות שלי וגם לא מנוסח כך במפורש בכתב בפוליסה אלא סתם הסבר בע״פ  של הנציג/סוכן הביטוח שנתן בטלפון כאשר אבי דיבר איתו וניסה לקבל ממנו את הפיצוי/החזר.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, אורח לרגע כתב:

הוצע לי בשלב ראשון לנסות לפנות בכתב במייל לשירות הלקוחות של מנו ספנות ולנסות לדבר ״ ללב שלהם״ וכך עשיתי, נמתין לתשובה מהם ונקווה לטוב.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לפני כמה שבועות דיברתי עם חברת ספנות אחרת.
גם שם נדרש לעבור בדיקה 72 שעות אבל אם יוצאים חיוביים מקבלים קרדיט לחשבון להפלגה בזמן אחר.
גם בכמה מלונות שבדקתי בארץ זה הנוהל.

ממליצה לכם לבדוק טוב טוב בטפסים מול מנו ספנות יכול להיות שזו הסיטואציה גם אצלכם וכשפניתם בטלפון זו הייתה שיטת מצליח.

שווה לבדוק.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם (נערך)

אין שום טפסים את ההזמנה ביצענו באופן מקוון באתר שלהם וקיבלנו למייל רק אישור תשלום/חשבונית וכרטיס הפלגה, לא עזר כל מה שאמרנו לנציג שלהם בטלפון הם פשוט סרבו ואמרו שאין מה לעשות אם אין ביטוח קורונה מורחב שמכסה זאת.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חייב להיות חוזה עם תנאי העסקה. חפש אותו במייל.

• תוכן חדש...