Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הורי היו אמורים ביום ראשון הקרוב בצהריים להפליג ליוון מחיפה עם מנו ספנות, החברה דורשת הצגת בדיקת קורונה שלילית שבוצעה עד 72 שעות לפני ההפלגה, היום בצהריים התקבלו בדיקות הpcr שלהם שבוצעו אתמול ולצערנו אבי יצא חיובי ואמי שלילית אך לטענתו ותחושתו הוא מרגיש מצוין ואין לו שום תסמינים המעידים על מחלה כלשהי, השאלה אם יש מה לעשות/לערער במצב כזה שכבר משרד הבריאות אמר לו שעליו לשהות בבידוד? הוא רשאי לבצע בדיקה נוספת/ חוזרת נניח היום בשבת בסופר-פארם ואולי ייצא הפעם שלילי והם יוכלו בכל זאת להפליג ?יש בכלל עם מי לדבר/לנסות לשכנע לאחר שהבדיקה כבר נעשתה ונרשמה במשרד הבריאות שהוא חיובי ובבידוד ? הבעיה שכולם סגורים ושאין עם מי לדבר בשבת לא עם שירות הלקוחות של מנו ספנות ולא עם הביטוח נסיעות שהם רכשו .

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי התשובה שלילית. יותר מזה - הוא עוד עלול לפתח תסמינים, עדיף שזה  יקרה כשהוא בבית ולא על האוניה.

להפעיל ביטוח - בשביל זה הוא שילם הרבה כסף על סעיף הקורונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שהוא ללא תסמינים אינו אומר שלא נדבק ו/או שאינו עלול להדביק אחרים -> לכן הוא נדרש להימצא בבידוד.

בדיקת PCR היא בדיקה יותר אמינה ביחס לבדיקת אנטיגן, כך שבדיקה חוזרת לא תתרום בכלום.

פורסם
בתאריך 30.7.2022 בשעה 07:12, sperial כתב:

לדעתי התשובה שלילית. יותר מזה - הוא עוד עלול לפתח תסמינים, עדיף שזה  יקרה כשהוא בבית ולא על האוניה.

להפעיל ביטוח - בשביל זה הוא שילם הרבה כסף על סעיף הקורונה.

עדכון:

אז מסתבר שהם(זוג פנסיונרים בני 75) לא הבינו בדיוק את העניין ולא רכשו ״ביטוח קורונה מורחב״ הכולל גם ביטול נסיעה/הפלגה בשל בדיקה חיובית ולכן גם מנו ספנות וגם ביטוח הראל התנערו מאחריות וככה הלכו להם 8000₪.

• מבאס 1

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

אני מכין כעת נסיעה של שבועיים - שילמתי $99 (לזוג) עבור ביטוח קורונה, ונאמר בפירוש,שמדובר בכיסוי למקרה בדיקה חיובית בשבוע שלפני הטיסה.

נושא הביטוח הרפואי לחו"ל מאוד טריקי, ולמרות שעקרונית ניתן לסגור באינטרנט נראה שעדיף לשוחח עם נציג, גם אם המחיר הוא שדוחפים לך, נניח, כיסוי לסלולר כשהמכשיר שלך זה איזה A51בן 3.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק לגמרי  למדו את הלקח להבא, רק חבל שממש בדקות אלה שהיו אמורים לעלות על האונייה הם בבית פורקים את המזוודות, ועוד יותר כואב לי זה לא על הכסף זה שהם ממש בדיכאון ובלי מצב רוח ולקחו את זה די קשה כי כבר הכל היה מוכן והם לא יצאו לחופש כבר כמה שנים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 12 דקות, much כתב:

עדכון:

אז מסתבר שהם(זוג פנסיונרים בני 75) לא הבינו בדיוק את העניין ולא רכשו ״ביטוח קורונה מורחב״ הכולל גם ביטול נסיעה/הפלגה בשל בדיקה חיובית ולכן גם מנו ספנות וגם ביטוח הראל התנערו מאחריות וככה הלכו להם 8000₪.

שאלה יהיו כל הצרות.

אבא שלי גם היה חיובי, יום אחד קצת חום, שבוע בריא לחלוטין ואז הידרדרות ואשפוז ל 4 ימים.

לפני 1 דקה, much כתב:

זה שהם ממש בדיכאון ובלי מצב רוח ולקחו את זה די קשה כי כבר הכל היה מוכן והם לא יצאו לחופש כבר כמה שנים

אם אתם יכולים להרשות לעצמכם תסגרו להם חופשה במקום (גם יותר צנועה) אחרי שיסיימו בידוד. מבטיח לך שטעמה של החופשה הזו יהיה הרבה יותר מתוק מהמקורית.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אין לי מושג, מה שאני יודע שבטיסות כבר לא מבקשים בכלל בדיקות קורונה לא בכניסה ולא ביציאה, לעומת זאת בהפלגות החברות כן דורשות בדיקת אנטיגן מוסדית שבוצעה עד 24 שעות לפני שעת ההפלגה או pcr שבוצעה עד 72 שעות לפני ההפלגה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש בזה היגיון. במטוס כולם מתפזרים אחרי כמה שעות אבל בקרוז כול סגורים יחד. אם מדביקים את האוניה זה עלול להשבית אותה לשבועות.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

יש בזה היגיון. במטוס כולם מתפזרים אחרי כמה שעות אבל בקרוז כול סגורים יחד. אם מדביקים את האוניה זה עלול להשבית אותה לשבועות.

הייתי עכשיו בטומורולנד ולא דרשו כלום. ואין מסיבת הדבקה המונית יותר יעילה מזה בכל העולם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא אכפת להם שתהיה מסיבת הדבקה. אכפת להם אם התוצאות יהיו אצלהם בספינה.

פורסם
לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

אמת. הפלגות את אחד הבדרים הכי מדבקים שיש ולא רק בקורונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה מכתיב גם התנהלות אחרת, מי זוכר שהישראלים הראשונים שנדבקו בקורונה נדבקו בהפלגה ואז היו צריכים לבודד אותם בתוך הספינה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...