Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 3008 1.6 דיזל 2018

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפש לקנות רכב משפחתי / גיפון בטווח מחיר של עד35 אלף, שיהיה חסכוני בדלק(יש לי כרגע מאזדה 3 2013 ששותה הרבה) ושיהיה אמין...אשמח להמלצות על סוגים ודגמים תודה.

פורסם

אשמח להתייעצות בנוגע לקניית רכב מסוג פיגו 3008 שנת 2018 דיזל 1.6, בגדול מחפש להחליף מאזדה 3 2013 לרכב שהוא יותר חסכוני,

מה שכן גם המאזדה עושה לי בעיות בגיר ואני לא מעוניין לטפל בה יותר...והיא צורכת הרבה דלק שרוב הנסיעות שלי הם בבין עירוני וקצת בעיר...

אחרי חקר ארוך הגעתי להבנה שהדגמים של פיגו 3008 יהיו טובים לצרכים שלי שגם שנתונים של 16-18 הדיזל יענו לצרכים, שהתקציב הוא עד 35 אלף,

אשמח לעזרה בנוגע למודעה הספציפית וגם בכללי אם הדגמים האלה מומלצים.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/iffo517w?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=16&pagination=1

פורסם

מחיר המחירון של ה-3008 הוא 50000 ש"ח בערך, והדגם נחשב לדגם מבוקש. אם הוא מוצע למכירה ב-35000 ש"ח כנראה שיש לזה סיבה.

או שתגדיל את התקציב, או שתחפש דגמים שיותר קרובים לתקציב שלך.

יתכן שבמצב הנתון כדאי לך ליישר קו עם הרכב הקיים ולהמשיך איתו. כמה קילומטרים אתה נוסע בחודש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בא רגע ניקח את צריכת דלק בפרופוציה הראויה. היום יש לך מאזדה 3 שנניח שצורכת 9 ק"מ לליטר כלומר 150 ליטר דלק בקירוב לחודש. לצורך החישוב נניח שליטר בנזין עולה 7.5  ש"ח

כלומר ההוצאה לחודש על דלק 1125 ש"ח. 

נניח שתרכוש רכב חסכוני שנוסע 15 ק"מ לליטר כלומר 90 ליטר בחודש שהם 675 ש"ח כלומר כל חודש תחסוך 450 ש"ח.

ולקנות רכב נורמלי שיסע 15 ק"מ יעלה כנראה יותר מ-35000 ש"ח אלא אם אתה מוכן לנסוע ברכב קטן או ברכב בגיל מתקדם שהאחזקה שלו תקזז את ה"חסכון" ואולי תעלה אף יותר.

אופציה אפשרית היא ליסינג ליד שניה. יש בפריסבי עסקה על רנו גרנד קופה 2022 לשנתיים בסביבות 1200 ש"ח לחודש כולל הכל. ביטוח טסט וטיפולים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מבחינת הדלק אני לא אומר שזה המטרה המרכזית,

בסוף אני רוצה להחליף את המאזדה ברכב אחר , ניסיתי להתמקד בצרכים שלי שהם משפחתי (בעתיד הקרוב ילדים) שיהיה אמין מבחינת תחזוק ושיהיה יותר חסכוני מהמאזדה נכון לעכשיו.

אני פחות מעוניין במימון, והתקציב לצערי לא יכול לעלות מ35, 

אני קצת אבוד בעולם הזה ואני אשמח אם כן לייעוץ לאיזה דגמים להתכוונן ולחפש

פורסם

אם אתה לא יכול להגדיל את התקציב - תנסה למשוך עוד עם מאזדה עד שתוכל להגדיל את התקציב.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הלוואי, הבעיה שיש לה בעיית גיר שהוא עושה קיקים בין ההילוכים ומושך אותם, שהמוסך המליץ להחליף את הגיר ועכשיו זה להיכנס ללופ טיפולים לרכב שהוא שווה באזור ה13-15 אלף...

אז השאלה אם שווה בתקציב הזה לחפש משהו אחר או באמת לחכות ולשרוד עם המאזדה

פורסם

לקנות רכב אחר בן 10 עם צרות משלו - לא יפתור לך את הבעיה אלא ייצור לך בעיות חדשות.

לגבי הגיר מממליץ לך לדבר עם איציק מורביה טל. 053-6396242  אולי תגלה שהתיקון לא יקר כמו שחשבת.

בנוסף אם תנסה למכור את הרכב במצבו, תגלה שהמחיר שתקבל יהיה נמוך בהרבה ממחיר המחירון פחות עלות התיקון.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 6 שעות, zvit כתב:

.

אופציה אפשרית היא ליסינג ליד שניה. יש בפריסבי עסקה על רנו גרנד קופה 2022 לשנתיים בסביבות 1200 ש"ח לחודש כולל הכל. ביטוח טסט וטיפולים.

ותקלות במנוע או חלקים יקרים אחרים אם יהיו. על מי התיקון עלי או עליהם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...