Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , מתגורר כרגע בדירה קטנה ברמת גן ומחפש להחליף לדירה גדולה יותר.מחפש כבר כחודשיים משהו באיזור רמת גן-גבעתיים עד סכום של 4500-5000 ש"ח אבל לא מוצא דירות "שוות" וגם על כל דירה שנראת בסדר יש עומס שוכרים שבאים לראות וזה כבר ממש מעצבן. חשבתי אולי "להרחיק" קצת מרמת גן ומחפש את עזרתכם- אשמח שתמליצו לי איפה לחפש? מחפש 3 חדרים במחיר שפוי שנראת בסדר ואפילו רוצה לחפש משהו בקיבוצים אבל ביד 2 מופיעות דירות בודדות :( חשוב לציין שחולון ובת ים לא בא בחשבון.

נ"ב עובד באיזור איירפורט סיטי ולומד בתל אביב אז צריך לקחת גם את זה בחשבון.

תודה חברים

פורסם

אי אפשר גם גדול, גם במרכז וגם זול.

אם אתה לא מוצא, כנראה שהדרישות שלך לא ראליות וצריך להתפשר לפחות על אחד מהפרמטרים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אמרת אייר פורט סיטי אז קפצה לי שוהם, אבל אני לא מאמין שיש במחירים האלה

הכל בגלל המשקיעים הרשעים האלה שהעזו לברוח מהשוק אחרי שהרעו עבורם את התנאים, הם ממש חוצפנים

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אפשר לשאול למה חולון לא בא בחשבון? זה לא לוד, ב 5000 תוכל למצוא דירה סבירה והקרבה של חולון לתל אביב זה משהו מאוד נוח. חבל 

Miata ND2

פורסם

גרתי בעבר בכפר אברהם בפתח תקווה. גם קרובה יחסית לעבודה שלך (רכב וגם אוטובוס) וגם לתל אביב (או לתחנת רכבת בפתח תקווה)

יש שם יחידות דיור בווילות או בניינים 

יש שם עוד שכונות דומות

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, avargel כתב:

הכל בגלל המשקיעים הרשעים האלה שהעזו לברוח מהשוק אחרי שהרעו עבורם את התנאים, הם ממש חוצפנים

על כל משקיע שברח, יש זוג צעיר (או לא) שיש לו עכשיו דירה משלו ואין לו צורך יותר בדירה שהם שכרו קודם לכם.

אני לא חושב גם שזו הסיבה שהפותש מתקשה למצוא לעצמו קורת גג.

יצא לי לאחרונה להתעדכן בשוק השכירות באיזור רחובות והסביבה, וממה שראיתי נראה שמחירי השכירות השתגעו ללא כל פרופורציה.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 34 דקות, iluxxxa כתב:

על כל משקיע שברח, יש זוג צעיר (או לא) שיש לו עכשיו דירה משלו ואין לו צורך יותר בדירה שהם שכרו קודם לכם.

אם לזוג הצעיר היה כסף לדירה, אז למה לא קנו אותה? ואם אין כסף לדירה, אז איך תהיה להם דירה משלהם אחרי שהמשקיע "ברח"?

פורסם

דווקא בחורף היצע הדירות קטן, לפחות מהניסיון שלי, אנחנו נכנסו לדירה השכורה בפברואר, וכשרצינו לעבור(רמת גן) התחלנו לבדוק בקיץ כדי לדגום את מחירי השוק, והיה מבחר סביר, אבל בנובמבר - דצמבר שחיפשנו "על אמת' היו אולי 60 אחוז מהמבחר שהיה בקיץ ותוריד את כל המודעות ההזויות/שקריות/מחירים מנופחים/בעלי בית משוגעים

בסוף לא מצאנו ועזבנו את רמת גן.

פורסם

ככל שימשיכו להילחם במשקיעים, > פחות משקיעים יכנסו לשוק ויותר ייצאו, > עליית מחירי השכירות.

בשביל להוריד את מחירי הדיור פשוט צריך לבנות, ורואים את זה 2018 שאז מחיר למשתכן עזר למי שאין לו דירה, לקנות דירה, והיה המון התחלות בניה, שמחיר השוק קפא ובמקומות מסוימים אפ' ירד.

ולפות"ש תחפש מקום קצת רחוק יותר מהמרכז אבל שיהיה בו תח"צ הולמת למקום הייעד שלך 

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני שעתיים, iluxxxa כתב:

כי היא לא היתה למכירה.

אין דבר כזה. תמיד יש אנשים שמשפרים תנאים או עוברים לאיזור אחר ומוכרים דירות.

פורסם

עובדתית יש דבר כזה. יש הרבה שכונות שתקופה ארוכה אין בהן דירות למכירה/השכרה משום שהן מבוקשות. לא ברור על סמך מה אתה קובע ש"אין דבר כזה".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש כל מיני קבוצות בפייסבוק שמפרסמים באיזורים ספציפיים לפני שיוצאים ליד2, בנוסף, אם אתה מחפש שכונה מסויימת, בהרבה מקומות ראיתי שדירות מפורסמות בוואטסאפים שכונתיים כדי להביא את אותו חתך אוכלוסיה לשכונה, אז אם אתה מכיר מישהו זה יכול לעזור.

• תוכן חדש...