Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הידרדרות MCU

arik100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם סרטים ארוכים אם הם מעניינים מספיק, בין כוכבים ארך כמעט 3 שעות שעשו לי רק טוב.

אינפיניטי וור היו שעתיים וחצי מעולות בעיני

אנדגיים אמנם היה פחות טוב ואינפיניטי בעיני אבל ה 3 שעות עברו לי כמו כלום (אשכרה 190 דקות!).

אם הסרט משעמם אכן מסכים, אני לא אצליח להחזיק שעה

לדוגמא הפנתר השחור

האלמנה השחורה

כמעט נרדמתי בהם

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי אין בעיה עם סרטים ארוכים אם הם טובים, הבעיה היום שכל סרט גם אם הוא ממוצע מינוס חייב להיות 3 שעות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר סרטים ארוכים עסקינן, נסו לראות das boot, גרסת הבמאי המלאה סרט גרמני על צוללת של הנאצים והמסע שלה מתחת למים, מרתק ומעולה.. שלוש וחצי שעות של קלסטרופוביה בגרמנית, מעולה!

פורסם

נראה אותך מתמודד עם  Det sjunde inseglet

רק 96 דקות בשוודית, כל דקה ארוכה כמו הנצח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...