Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הידרדרות MCU

arik100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

כנער ב2002 זה עבד מעולה עם טובי מגוויר, היום אני מסוגל להנות מהסרטים האלה שוב

האם יצא לך לראות לאחרונה את סרטי הספיידרמן של טובי מגוואיר?  הם פשוט מגוחכים. באמת. פשוט נוראיים. 

הסצינה הזאת די מסכמת את זה:

Spiderman 3 Walk GIFs | Tenor

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שכן, ראיתי לפני שנתיים שוב. כל סרטי הקומיקס האלה מגוחכים הצורה כזו או אחרת, רק שבסרט טוב אתה צוחק שזה מגוחך, בסרט גרוע אתה מאבד עניין בצפייה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סרטי הספיידרמן של פעם לא שווים צפייה.

החידושים שלהם דווקא כן ולמרות זאת העלילה בסרט האחרון פשוט הזויה, מרגיש כמו כמה רעיונות לא מוצלחים שאוחדו לסרט אחד

פורסם
לפני 17 שעות, davemustaine87 כתב:

האם יצא לך לראות לאחרונה את סרטי הספיידרמן של טובי מגוואיר?  הם פשוט מגוחכים. באמת. פשוט נוראיים. 

הבעיה שלכם זה שאתם מתייחסים לסרטי קומיקס כאל סרטים רציניים ועמוקים.

והם לא, זה בדיוק כמו סדרת מהיר ועצבני או שיט תעשייתי אחר, נועד ללכת טוב עם פופקורן וקולה, וזהו.

יצירת מופת קולנועית לא תראו שם, גם לא אצל קריסטופר נולן.

וגם לא בג'וקר, שכולם משום מה עפו עליו, ורק לי נראה מטומטם ברמות.

ממש הגילגול המודרני של פייט קלאב (שגם הוא סרט מטומטם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, oryo כתב:

אם לא ראית dune, אז לא יודע מה אתה עושה כאן בכלל, לך תראה. מסך גדול וסאונד חזק - חובה.

ניגשתי לסרט הזה בחשש-מה אחרי 2049, בכל זאת, לך תדע איך וילנב ימרח את זה הפעם - ושמחתי לגלות סרט לא מרוח (איטי בדיוק במידה שמספיקה בשביל לעכל), אסתטי בצורה מטמטמת ופסקול (או ליתר דיוק - עולם צלילי) מהיותר מוצלחים של צימר. תענוג.

לפני 21 שעות, oryo כתב:

לפני 21 שעות, oryo כתב:

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הפסקול באמת מעולה.

הסרט מרגיש נגמר באמצע בתור אחד שקרא את הספרים ומאוד מבאס ומשאיר טעם של רעב בסוף

פורסם

מארוול וה MCU הולכת ומתדרדרת מאז הסרט האחרון של הנוקמים - Endgame (שלדעתי הקודם לו Infinity War היה טוב ממנו בהרבה).

בתאכלס מאז המוות של סטן לי והפיכת HULK לנמושה נראה שזה רק הולך ומתדרדר, תוסיף לזה את המעבר חזרה ל DISNEY נטולי הדם ומלאי הפוליטיקל קורקט וקיבלנו ח*א של סרטים.

אפילו את דדפול 3 הם רצו לעשות PG13, איפשהו קראתי שריינולדס אמר שאם הסרט לא יוצא RATED R הוא לא עושה עוד סרט.

לסרטים האחרונים של מארוול אפילו לא הלכתי לקולנוע, בזבוז זמן וכסף, ניסיון להפוך את ת'ור לקומדיה ילדותית פשוט הרגו את הסרטים האלו, מה למען השם טאיקה הזה חושב לעצמו.

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם
בתאריך 31.7.2022 בשעה 13:22, arik100 כתב:

הפסקול באמת מעולה.

הסרט מרגיש נגמר באמצע בתור אחד שקרא את הספרים ומאוד מבאס ומשאיר טעם של רעב בסוף

מראש תוכנן כשני חלקים, ההפקה של החלק השני קיבלה אור ירוק לפני כמה חודשים. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סרטי הנוקמים: היו טובים מלאי הומור בריא וכימיה בין השחקנים. הראשון היה מעולה וגם כמובן infinity war. אולטרון היה בינוני.

ת'ור: אישית הוא אחת הדמויות האהובות עליי ורגנרוק היה עשוי טוב (בכלל בדקו סרטים אחרים של הבמאי המעולה טייקה וייטיטי)

כל הסדרות של דוקטור סטריינג' הייתה בעע ספיידרמן החדש ממש גרוע, דמות לא מושכת בכלל, והסרט האחרון היה ממש ניסיון נואש לרצות את המעריצים מכל התקופות.

אנט-מן: מצחיק ומשעשע.

קפטן אמריקה: סרטים מלאי אקשן טוב וחשובים ליקום.

אבל מאז דר' סטריינג', הספיידרמן החדש, הפנתר השחור, כל סרטי הנישה פשוט משמימים ועובדים על הנוסחה הקבועה והידועה שהופכת את הסרטים ללא מעניינים.

את האלמנה השחורה אפילו לא הצלחתי להביא את עצמי לראות

לוקי וונדה-ויז'ן היו לא רעים, אפילו קצת יציאה מהקופסה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.7.2022 בשעה 17:24, vadim6385 כתב:

הבעיה שלכם זה שאתם מתייחסים לסרטי קומיקס כאל סרטים רציניים ועמוקים.

והם לא, זה בדיוק כמו סדרת מהיר ועצבני או שיט תעשייתי אחר, נועד ללכת טוב עם פופקורן וקולה, וזהו.

הם לא בדיוק כמו מהיר ועצבני, הם יותר כמו סיפורי אגדות.

גם יש הבדל בין הטרילוגיה של נולן לבין, למשל, סרטי ספיידרמן, גם אם מדובר בפופ. יש פופ ויש פופ.

יש... לא יודע... ארקיין ויש מהיר ועצבני.

פופ, אני חושב, בהגדרה, הוא תמיד בצד היותר צפוי. כמו שיר פופ, אתה די יודע מה הצליל הבא. הכיף שלו זה שהנרטיבים ידועים, וכשהוא טוב, הוא גם מחדש קצת על הנושא המוכר.

בניגוד, בו נאמר, לג'אז, שהוא פחות צפוי (עד לא צפוי בכלל, אבל אז גם אני הולך לאיבוד...), ואתה יוצא מהסרט עם תובנות חדשות על החיים.

אבל אני אשמח לקבל ממך המלצות ליציורת מופת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הספיידרמנים החדשים ביאסו אותי. 

לדעתי האישית, הכי מוצלח (דיעת מיעוט, יודע שתקטלו אותי) היה דווקא הסרטים עם אנדרו גארפילד. הכי קרוב לסדרת הקומיקס שהייתה פעם, הבחור היה שנון ועם אנרגייה טובה לדעתי. מאד התבאסתי כשלא נתנו לו סרט שלישי (השני עלה על הראשון), מצד שני כמה שעצבנה אותי אמה סטון... 

כולנו מצפים שכל סרט מארוול מאז אינפינטי וור יהיו באותה רמת הפקה, וזה פשוט בלתי אפשרי. 

אנדגיים ביאס לי את הצורה, היה מאד אנמי ביחס לקודמו ושינה כיוון לחלוטין. 

כל שאר ההפקות שלהם בינתיים גם אנמיות ודי מבאסות, מקווה שלפחות בונים לקראת משהו גדול וטוב כמו שעשו עם אינפינטי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 30.7.2022 בשעה 17:24, vadim6385 כתב:

יצירת מופת קולנועית לא תראו שם, גם לא אצל קריסטופר נולן.

וגם לא בג'וקר, שכולם משום מה עפו עליו, ורק לי נראה מטומטם ברמות.

ממש הגילגול המודרני של פייט קלאב (שגם הוא סרט מטומטם).

ידה ידה ידה "אני רמה אחת מעל כולכם". בוא ספר לנו מה יצירות המופת הקולנועיות שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אכן יצירת מופת, אבל יכלו לחתוך שם איזה 40 דק' וזה עדיין היה נשאר יצירת מופת.

בכלל יש לאחרונה קטע לעשות סרטים ארוכים מדי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...