Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפעם הראשונה שראיתי טרנטולה בחצר המחשבה הראשונית היתה לשרוף את הבית לקחת כספי ביטוח ולדפדף הלאה 😅😂

מאז פגשתי עוד כמה, וגם כמה דברים אחרים (banana spider, Google it). שום דבר מעניין לא קרה בתוך הבית (בינתיים), תמיד בחוץ. 

אמנם יש לי גינה גדולה (מדי, 10 דונם😅), אבל בית פרטי מבחינתי זה לא בשביל הגינה כמו שזה בשביל הפרטי - אין חדר מדרגות משותף, אין שכנים במרחק ראייה, זו פיסה קטנה בעולם של המשפחה וזהו. מבחינתי זה שווה את הג'וק שבא לבקר פעם ב-. 

מבחינה אופרטיבית - מרסס כל רבעון, לא משאיר חלונות פתוחים בלי רשת, זהו בגדול. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

דופלקס וטריפלקס זה עונש. מה אני צריך מדרגות בתוך הבית?

אני חושב שזה נוח,חדרי שינה למעלה ולמטה סלון מטבח וחדר עבודה.

בחיים לא הייתי חושב שזה מחירי אשקלון.

נתניה אולי...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא ממש נח, הכי טוב שהכל באותו מפלס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נוח בכלל לעלות ולרדת קומה בתוך הבית כמה פעמים ביום (אבל טוב לבריאות) ולכן הפסיקו לבנות דירות דופלקס כמעט לחלוטין ודירת דופלקס קיימת שוות פחות מאותה דירה שמתפרשת על קומה אחת.

לגבי מזיקים למינהם, כמו שכבר כתבו כאן, חתול אחד פוטר את הבעיה. החתולה שלי משאירה לי מנחות של בעלי חיים מפורקים בגינה באופן שוטף, למרות שהיא גם אוכלת מצויין אצלי.

רוב הצייד שלה הוא חולדות ועכברים, אבל למרבה הצער לעיתים גם ציפורים ולטאות.

התמונה לא לבעלי לב חלש 😉

עריכה: התמונה תועבר בפרטי למעוניינים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

רשתות בפנים חתולים בחוץ. לא צריך יותר מזה כלום. 

אני נחרד לקרוא את כל התגובות בת'רד הזה של אנשים שמשווים פנטנאוז (או כל דירה לצורך הדיון) לבית פרטי.

בית פרטי (רצוי בלי אף קיר משותף) זו איכות חיים ברמה אחרת לגמרי.

• אהבתי 3
פורסם

בית פרטי זה חיים שונים. אם ברמה יותר גבוהה או יותר נמוכה זה כבר עניין של העדפות אישיות.

אישית תן לי איזה צריף באמצע שום מקום על שטח פראי גדול עם בעלי חיים מסביב ואני בגן עדן אבל אשתי לעומת זאת לא מוכנה לשמוע על בית על האדמה עם זוחלים, מכרסמים ופורצים.

מצד שני גם פנטהאוס היא פסלה עד לא מזמן בגלל הצינוראות שנוחתים אצלנו לפעמים מהשמיים. אחרי 20 שנה רק עכשיו הצלחתי לשכנע אותה לנסות.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 שעות, evc כתב:

לא נוח בכלל לעלות ולרדת קומה בתוך הבית כמה פעמים ביום (אבל טוב לבריאות) ולכן הפסיקו לבנות דירות דופלקס כמעט לחלוטין ודירת דופלקס קיימת שוות פחות מאותה דירה שמתפרשת על קומה אחת.

לגבי מזיקים למינהם, כמו שכבר כתבו כאן, חתול אחד פוטר את הבעיה. החתולה שלי משאירה לי מנחות של בעלי חיים מפורקים בגינה באופן שוטף, למרות שהיא גם אוכלת מצויין אצלי.

רוב הצייד שלה הוא חולדות ועכברים, אבל למרבה הצער לעיתים גם ציפורים ולטאות.

התמונה לא לבעלי לב חלש 😉

מה הגועל הזה? 

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, evc כתב:

התמונה לא לבעלי לב חלש 

פעם הבאה שאתה שם דברים כאלה, תשתף תחת ספוילר או משהו.

או יותר טוב - תשלח בפרטי למי שמבקש.

לא כולם רוצים לראות את זה.

כשיהיה לי פייסבוק, מי שהיה משתף תמונות של חיות שעברו התעללות, היה מקבל אוטומטית אנפרנד. פשוט לא מסוגל לראות את זה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החיה הזו עברה תהליך טבעי של טריפה. נפוץ בטבע בכל רחבי הכדור.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יותר גרןע כשאתה מוצא את זה בחצר וצריך לפנות את הנבלה.

התיחסתי לכך שלא מדובר בהתעללות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כששמים לך חתיכות חיות מבותרות על הצלחת (סטייק, כבד, לבבות וכו) או חיות שלמות לגמרי מבושלות במרכז השולחן (תרנגול הודו או חזיר עם חתיכת גזר תקועה בפה שלו כנהוג אצל הגויים) ואתה עוד אוכל את זה, זה לא מגעיל?

או בסרטי טבע רואים אריות, צבועים וכו' טורפים חיות זה לא מגעיל?

זה דרכו של הטבע.

והחולדה לא עברה התעללות, אלא נטרפה כאמור על ידי החתולה.

אבל מתנצל בפני מי שזה הפריע לו....

עריכה אחרונה על ידי evc
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בטוח שבפורום שגולשים בו חתולים אף אחד לא היה מתלונן על התמונה.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

וזאת עוד תמונה קלה, הם עוד לא ראו את החתולה צדה בזמן אמת 😉

מדובר בחתולה שהיא ציידת מאד מוכשרת וגם לזה נחשפתי....

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם

ורוק אצלי בחצר הבנין החתולים שוכבים מעולפים והציפורים אוכלות להם את האוכל.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...