Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

כבר שנה וחצי שהדיילי דריבר שלי בTWS , הן ה ugreen HItune X5. סאונד מעולה, מיקרופון טוב לשיחות זמן סוללה מצויין ומחיר זול ( חלום) בנוסף טובות גם לאימון אופניים וחדרכ. 

אחרי ניקוי של האוזנייה כנראה עשיתי נזק לרמקול ושמע באוזנייה אחת לא טוב. 

מבקש המלצה לTWS סיניות טובות, שיעבדו בשתפ עם האייפון 13 פרו שלי. 

תקציב עד 200 ש"ח. 

נ.ב

אם יש משהו שדומה בצורה שלו ליוגרין, של חברה פחות סינית נניח כמו JBL , אז גם טוב. 

תודה! 

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממליץ מאוד על Soundcore מבית Anker.

אישית מחזיק את הLife P3 שנקנו בaliexpress בפחות מ60$ ולהוציא העובדה שכאשר מורידים אותן הניגון לא עוצר, באמת שאין לי דבר רע אחד להגיד עליהם, בעיקר בהתחשב בתמורה למחיר. אחלה סאונד, אחלה אפליקציה לניהול, ANC, יושבות טוב על האוזן (מגיעות עם 5 סטים של פקקים) והנפח בטריה הכי גדול שאני חושב שראיתי באוזניות TWS - בערך 30 שעות ללא צורך בהטענה. יש להם מגוון רחב של tws במגוון צורות ומחירים, אני כן יוצא לרוץ איתן והכל סבבה, אבל אני מניח שיש להם דגמים שיותר מיועדים לספורט מבחינת הצורה ועמידות.
A true value for money
https://us.soundcore.com/?ref=logo (להזמין כמובן מaliexpress...)

פורסם

אני כבר מעל חצי שנה עם הדגם הזה של taotronics

איכות סאונד מפתיעה מאוד יחסית למחיר, עם בס נקי ובולט. ביטול רעשים אקטיבי נחמד.. לא ברמה של bose ודומיו אבל בהחלט מורגש.

קייס נוח מאוד, זמן סוללה טוב.

מיקרופון עובד טוב בשיחות באיזור שקט, אבל לא מתמודד טוב עם סביבה רועשת. לצערי עוד לא מצאתי אוזניות אלחוטיות בטווח מחירים הזה שלא סובלות מהבעיה הזו.

יום טוב גם לך

פורסם

מצטרף להמלצה על LIFE P3 של ANKER. פשוט מעולות, החסרון היחיד זה שאי אפשר לחבר 2 התקנים במקביל. למשל אני לרוב במשרד משתמש בהם מול המחשב ולפעמים לריצות רוצה לצמד לנייד, צריך כל פעם לבצע צימוד מחדש ידני. אבל בשביל המחיר זה באמת שטות (עלו 51 דולר).

הדבר היחיד שמאוד מוזר זה שהייתי צריך להזמין אותם בעלי 4 פעמים עד שהגיעו בפועל. כל פעם לפי המספר מעקב המשלוח נחת בארץ ומאז נעלמו עקבותיו (קרה לי גם עם רמקול של אנקר בעבר)

אחרי שהמשלוח הרביעי כן הגיע, ניסיתי להזמין עוד זוג לזוגתי וגם הוא נעלם בהגעתו לישראל (כמובן שכל פעם מקבל זיכוי). מרגיש שמישהו בדואר פשוט חובב אוזניות אנקר ושודד אותם במיון כי אין לי הסבר אחר לסטטיסטיקה ההזויה הזו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

זה משהו שקרה עם המשלוחים שעוברים דרך סינגפור מאז שהתחילה הקורונה. גם אני נאלצתי להזמין פעמיים. פעם ראשונה מהעמוד הרשמי שלהם, שלחו במעקב xxxSG חיכיתי 3 חודשים וזה לעולם לא הגיע, קיבלתי החזר (לא זוכר אם המעקב הראה שזה בכלל הגיע לפה או הראה שתקוע במעבר). פעם שניה פשוט הזמנתי דרך חנות אחרת בעלי ששלחה דרך המשלוח הרגיל של סין והגיע בזמן. 

אני לא יודע אם זה משהו שעושים פה בדואר בגלל שמתעדפים חבילות של xxxCN או לא, אבל משלוחי דואר xxxSG שהם כביכול ׳אקספרס׳ פעם לקחו לעיתים פחות משבועיים, עכשיו לוקחים 3 חודשים במקרה הטוב ולא מגיעים בכלל במקרה הרע.

ugreen אגב גם שולחים בדר״כ עם דואר סינגפור מה שהופך לסיוט לחכות חודשיים לפאקינג כבל/מתאם.

פורסם
לפני שעתיים, darkmanxxx כתב:

אם יש משהו שדומה בצורה שלו ליוגרין, של חברה פחות סינית נניח כמו JBL , אז גם טוב. 

תודה! 

היו לי JBL reflect flow, זה היה ממש גרוע.

ז"א הן נשמעו טוב, לא נפלו מהאוזניים ולא איבדו תקשורת.

הבעיה הייתה בטעינה. הן לא היו נטענות אם לא היית תוקע אותן בצורה מאוד ספציפית בתוך הקופסה, ממש על המיקרומטר. אם מזיזים קצת את הקופסה, הלך. להטעין אותן בלי הסיליקון היה עוזר, אבל לא תמיד.

בסוף פשוט התייאשתי והן עדיין זרוקות אצלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, YoJ כתב:

זה משהו שקרה עם המשלוחים שעוברים דרך סינגפור מאז שהתחילה הקורונה.

יש לי דווקא לא מעט חבילות עם מספרי SG שאכן הגיעו לאט אבל תמיד הגיעו, אצלהם הסטטיסטיקה זה שכמעט תמיד לא מגיע. ואגב, הפעמיים הראשונות היו SG, אחד CN והאחרים NL. מה שהגיע היה אחד מהNL, כל האחרים לא. פשוט מהרגע שנחתו בארץ לא התקבלו יותר עדכונים למספרי מעקב. הזוי לחלוטין.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 22 שעות, falou כתב:

https://www.joom.com/en/products/610a35e6d2c1270167dfda10?openPayload={"isVerticalScroller"%3Atrue}

אני עם ה-XS היותר יקרות. מזמין את זה כגיבוי, כי הסוללה כבר נשחקה אחרי שנתיים של שימוש יומיומי.

רק מעדכן אותך שהXS זה דגם ישן ונחות

יותר בהשוואה לlite.

פורסם
לפני 14 שעות, Derish כתב:

מומלץ לעבור על השרשור הנ"ל, ולהתחיל מהתגובה המקושרת:

תודה,

עברתי על שרשור ולא מצאתי את מבוקשי.

לנושא,  עדיין מחפש אוזניות טובות TWS, שיתאימו לספורט, וגם ליום יום מבחינת יכולת מיקרופון טובה לשיחה.

תודה

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

רק מעדכן אותך שהXS זה דגם ישן ונחות

יותר בהשוואה לlite.

רק מתקן שזה דגם ישן ועולה על ה-Lite, שחסרה אפליקציה באנגלית.

לפני 3 דקות, darkmanxxx כתב:

תודה,

עברתי על שרשור ולא מצאתי את מבוקשי.

לנושא,  עדיין מחפש אוזניות טובות TWS, שיתאימו לספורט, וגם ליום יום מבחינת יכולת מיקרופון טובה לשיחה.

תודה

מבוקשך נמצא בשרשור, לתקציב.

אם אתה רוצה איכות שיחה טובה (בידוד רעשי רקע), אתה צריך להגדיל את התקציב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבנתי, הגדלתי 400 שח.

תודה

פורסם
לפני 4 שעות, falou כתב:

רק מתקן שזה דגם ישן ועולה על ה-Lite, שחסרה אפליקציה באנגלית.

הלייט מקביל לPro רק בלי ANC וטעינה אלחוטית בכל הסקירות שראיתי הPro התעלה על הXS וזה הגיוני כי זה דגם חדש יותר.

לגבי האפליקציה אתה טועה אפליקציה באנדלית זמינה כבר שערך שנה ראה את צילום המסך המצורף. (אפליקציה רשמית מחנות הפליי)

S20613-16305486.png

פורסם

אם יש גם אפליקציה, אז הן כנראה זהות. אין שומדבר חדש בדגמים החדשים או נחות בישנים. 

זה הכל תרגילי תמחור לשווקים שונים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...