Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני הייתי כמה שנים עם galaxy buds דור ראשון שהלכו לאיבוד.

השתמשתי כמה ימים ב ANKER SOUNDCORE ולא הייתי מרוצה בכלל, לא מאיכות הסאונד, בשיחות טלפון לא שמעו אותי בצד השני, והכי נוראי שהמנגון של בית האוזניות לא מספיק חזק אז בזמן שהאוזניות בתיק הטלפון התחבר אליהם (יש המון תלונות על העניין באינטרנט).

בסופו של דבר קיבלתי אוזניות סמסונג באדס פרו שאני ממש מרוצה מהן. הסינון רעשים עושה הבדל גדול לטובה, טרם יצא לי להתנסות בשיחות טלפון.

הבנתי שהבדאס פרו והבאדס 2 די דומות מבחינת התוכנות והבאדס 2 נמכרות בסביבות ה 300 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מישהו עם Anker 

Soundcore Life P3i או Soundcore Life P3 

יכול לתת לי רשמים מה מבינהם עדיף ? 

הבנתי ש P3 מכיל יותר מיקרופונים, 

אך כל השאר נראה לי דומה. 

מה עדיף לרכוש? 

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

לא מכיר את דגם הP3I אך מהסתכלות זריזה בביקורת אומרים שהוא דגם פחות טוב מהP3, מניח שזה גרסא מוזלת כי המחיר שלו נמוך יותר.

ראה ביקורת עליהם עם השוואה לP3:

https://www.scarbir.com/tws/soundcore-life-p3i-review

ציטוט

In a direct comparison, the Soundcore Life P3 wins from the Soundcore Life P3i on multiple aspects. Most importantly, the original P3 has an IPX5 waterproof rating, making the earbuds suitable for sports and use in heavy rain. It has more support from the app as well, with different noise cancelling settings and well-executed sleep mode sounds. ANC on the regular P3 is slightly more effective in filtering out higher background sounds, and its Transparency mode lets you locate traffic a bit better when you're listening to music. Music is brighter and tighter on the Life P3, with a more precise mid-bass, deeper-diving sub-bass, and more open upper-mids and highs.

The newer P3i is better on two points: it has around 6 hours instead of 4,5 hours of battery life with ANC on (9 vs 7 hours with ANC off), and its controls are (even) easier to use and change.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

@dalet11

קראתי את הביקורת, 

ההפרש במחירים הוא 10 דולר בערך. 

לגרסת P3 יש יותר מיקרופונים, ואולי ביטול הרעשים טוב יותר.

אבל הם גם קצת פיזית יותר גדולות. 

לגבי איכות השמע, ממה שמצאתי כמעט ואין הבדלים, 

p3 עם דרייבר 11 ממ , הp3i עם דרייבר של 10 ממ. 

הקומפקטיות של P3I מדברת אליי. 

נראה לי שאלך על הדגם הזה. 

פורסם

ההבדל שאני רואה בגודל זה שפשוט ה"זנב" של האוזניה קצר יותר. כשהם באוזנים זה לא מורגש בכל מקרה. לגבי הקייס, לא מצאתי מידות בשום מקום כדי להשוואת אך מתמונות זה נראה שהוא לא קומפקטי בשוואה לשל הP3 הרגילות, אולי אפילו גדול יותר.

בנוסף אלו דברים שעדיפים בP3 בהשוואה לP3I ממה שאני רואה:

1. טעינה אלחוטית לקייס

2. מקרופון נוסף בכל אוזניה לסינון רעשים טוב יותר

3. עמידות למים/לחות בתקן IPX

4. איכות סאונד טובה יותר לפי כל הביקורות.

אני קיבלתי את הP3 לפני כמה חודשים אחרי התלבטות בין כמה דגמים (בזמנו לא היה הP3I), חד משמעי הייתי בוחר בP3 הרגילים גם אם הP3I היה בין הנבחנים.

בכל מקרה מה שלא תבחר אני בטוח שתהנה מהם, כל האוזניות של אנקר שניסיתי הפתיעו מאוד באיכותם ביחס למחיר. תתחדש :)

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
בתאריך 14.6.2022 בשעה 15:50, `Infinity כתב:

השתמשתי כמה ימים ב ANKER SOUNDCORE ולא הייתי מרוצה בכלל.

איזה דגם ? 2? 3?

פורסם

מתעלק, המלצה לtws עם "זנב" (בסגנון איירפודס) שמתחברות לשני התקנים בו זמנית?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמלצתו של חבר רכשתי לעצמי את האוזניות TWS השניות שלי.

הראשונות היו משהו של XIAOMI, אחרי פעם אחת זרקתי אותם במגירה - לא היו נוחות, לא שמעו אותי בצורה ברורה בשיחות.

הפעם רכשתי אוזניות "כלום"  (Nothing ear 1) לבנות שנראות מצויין.

אני לא אודיופיל אז לא אעיד על איכות השמע חוץ מזה שבשבילי זה בסדר גמור (יש גם אקולייזר למי שמבין).

בשיחות אני שומע ונשמע טוב מאוד, ה-ANC במצב המקסימלי עושה עבודה טובה (אבל אני לא נמצא בסביבות רועשות כמו רוחב סואן).

יש גם מצב TRANSPERANCY שחוץ מלתת רעש רקע מעצבן לא הבנתי מה הוא עושה.

פעם אחת ויחידה נתקלתי בבאג מוזר שקיבלתי שיחה תוך כדי שמיעת מוזיקה ובסיומה המוזיקה לא חזרה עד שניתקתי וחיברתי מחדש את ה-BLUETOOTH בסלולרי. חוץ מזה, אני מרוצה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...