Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן של אלקטרה. אבד לי השלט ואני כמובן רוצה לקנות שלט אחר. הבנתי שצריך לדעת מה הקוד של המזגן כדי לקודד את השלט החדש. האם הקוד מופיע על המזגן היכן שהוא? מדובר במזגן קטן דגם 8N(1 כ"ס) וישן למדי (להערכתי משהוא כמו 15 שנים).

ac.jpg

ac1.jpg

פורסם

אם אתה זוכר איך השלט היה נראה, אתה יכול לקנות בכמה דולרים, בודדים אצל עלי הזריז, שלט תואם מקור שלא צריך אפילו לקודד...

אם אתה מזהה אותו בתמונה

image.jpeg.8c0d8f06de59fa43c4a13ea0493a6c14.jpeg

תריץ חיפוש עם השם+מספר שלו -  "RC** REMOTE" 

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 37 דקות, natco כתב:

אם אתה זוכר איך השלט היה נראה, אתה יכול לקנות בכמה דולרים, בודדים אצל עלי הזריז, שלט תואם מקור שלא צריך אפילו לקודד...

אם אתה מזהה אותו בתמונה

תריץ חיפוש עם השם+מספר שלו -  "RC** REMOTE" 

מופיע בתמונות. הזמנתי. מגיע מקודד למזגן?

פורסם
לפני כשעה, avz כתב:

מופיע בתמונות. הזמנתי. מגיע מקודד למזגן?

אם מה שהזמנת מופיע אצל המוכר בעלי כתואם ל"קוד" הRC##, אז כן.

רק להכניס סוללות ולהשתמש.

כל המזגנים (וחלק מהטלוויזיות) אצלי בבית עובדים עם שלטים כאלה. (מה לעשות-משמידי שלטים סידרתיים גרים אצלי. :-) )

בדרך כלל הם אפילו נראים בול אותו דבר (רק עם פלסטיק שמרגיש זול יותר, משום מה....)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 49 דקות, yuvk כתב:

avz - מאיפה אתה? אני יכול להשאיל לך שלט כזה.

תודה על הרצון הטוב. באמת. עד שיגיע נדליק ונכבה את המזגן על היחידה. שוב, באמת תודה.

לפני 38 דקות, לירון .ה. כתב:

@avz

האם הוא מטפטף?

לא, לשמחתי לא.

• תוכן חדש...