Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו מעצורי בטיחות והגנות? יש לי "בוש" ירוקה מלפני 15 שנה, למעט מפסק הפעלה "חכם" (קשה לנעול, קל לפתוח) לא חושב שראיתי שם משהו.

לפני 17 שעות, itaysamurai כתב:

הדרמל האורגינל מסדרה 3000 שנקנה בסביבות 600 ש"ח, החזיק 3 שנים עד תקלה סדרתית בחיווט שלו, תוקן וכרגע עובד אבל איבד את הריספקט שלי למותג.

אני לא יודע אם זה ממש דומה אך הדרמל בוש בן העשרים+ שלי (קניתי אותו לי כמתנת חתונה) התפגר לי בחודש שעבר (קצר פנימי איפושהו, כנראה פחמים), למעט תקופה קצרה בה עסקתי בחציבה (ניסיונות פיסול לא ממש מוצלחים) הוא שימש פה ושם בבית וממש לא אומץ.

• אחראי פורום
פורסם

דרמל נהיה שם גנרי לכל מולטיטול, אצלי החדש מבינהם היה ממש מחברת דרמל עקב ניסיון חיובי במשך שנים בסדנאות שונות.

באג ידוע בסדרה 3000 הוא של נתק בסליל, תיקון פשוט אבל לחלוטין לא לרמת המותג שידוע כסוס עבודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

מאד! לא מומלץ.

ברוב המקרים לסיניות אין מעצורי בטיחות והגנות שיש במותגים נורמליים. 

הייתה לי גם אחת סינית בעבר, הלכה לפח האשפה ללא נקיפות מצפון לאחר שרכשתי מקיטה.

התלמיד בא ללמד את המורה 🤣

טלויזיה של pilot שהייתה במבצע ב500 שקל,שרדה יפה ועדיין חיה כבר שנתיים.

ציפיתי שתמות הרבה לפני.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 5 דקות, Potato כתב:

א', את כל מי שיקרא את השירשור הזה בשנים הבאות.

ב', חשבתי על זה רק אחרי שכתבתי את זה. אבל אז, א'.

לכן לא ערכתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי טלויזיה פיילוט שחגגה כבר 5 (אבל עברה החלפת לדים BACKLIGHT לפני כמה חודשים). הטלויזיות של מותג פיילוט מיוצרות על ידי changhong שהוא יצרן סיני ענקי. הן לדעתי לא פחות טובות ממותגים סיניים אחרים, וגם טלויזיות ממותגים "יפניים" או "קוריאניים" עשויות להיות מוצר מדבקה סיני. יש לי LCD "שארפ" כזה. 

:turn-l:
פורסם

מקדחה של דקו, עשיתי איתה הכל בבית. אינספור קידוחים, תליית 3 מאווררי תקרה כולל בממ"ד וקידוחים רבים בממ"ד.

Screenshot_20220803-182542.thumb.jpg.d2d7cca3cc593ec385c638fb1ab06257.jpg

מיני קונגו של דקו. שימש בעיקר לחציבות קטנות לצורך התקנת אינטרפוצים באמבטיה ושאר הריסות קטנות.

Screenshot_20220803-182512.thumb.jpg.c94932f9aaac4abda743c6311c73a1a4.jpg

כל אחד מהכלים עלה בזמנו 50 דולר, אני רואה שהיום המחירים שונים.

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

רק חמור וביבי חושבים שהם יודעים הכל.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני כבר לא מחסידי DEKO. אחרי 3 מלטשות אקסצנטריות מדגמים שונים (ארבע, אחת היתה DOA ולזכותם יאמר ששלחו מייד חדשה) ששבקו בטרם עת, נשברתי וקניתי בארץ מקיטה, שאמנם עלתה כמו שלושתם יחד, אבל בינתיים מחזיקה יותר משלושתם יחד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

רק חמור וביבי חושבים שהם יודעים הכל.

אתה לא ביבי?

רק יש לכם אותו שיער😅

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ורק שנה בלי ביבי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...