Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@DareDevil אני והחברה תמיד על חד פעמיות, כי לא רוצים להיכנס לרב פעמי שבוודאות יגרום לנו לאדה כל היום, ולא תמיד אפשר לעשות שכטה, אז קונים איזה סינית חד פעמית שמספיקה לנו לשבועיים-שלושה. אהבנו הכי את המותג kubipro

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקשרתי היום לטייקאייר )takeair) ושאלתי כמה דברים וקיבלתי תשובות מוזרות לטעמי - אני באמת שלא מבין בעניין ולא רוצה סתם לקנות דברים ולהתבאס עליהם.

1. אחריות - בדקתי מולם והדרישה שלהם היא שיהיה קופסה/case של הסיגריה שהגיע איתה. זה משהו נורמלי שקורה? זה קיים כחלק מהאחריות במקומות אחרים?

מה בדיוק אני צריך לשאול בנוגע לאחריות אם אני הולך לחנות פיזית? נגיד פיצוציה או חנות משקאות אלכוהול כמו יין בעיר/חינאווי.

2. נוזלים - יש להם באתר - נוזל תמצית ונוזל בסיס - צריך את שניהם בשביל להכין את הנוזל עישון ואי אפשר להשתמש רק בתמצית. נורמלי או לא? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 49 דקות, DareDevil כתב:

אחריות - בדקתי מולם והדרישה שלהם היא שיהיה קופסה/case של הסיגריה שהגיע איתה. זה משהו נורמלי שקורה? זה קיים כחלק מהאחריות במקומות אחרים?

מה בדיוק אני צריך לשאול בנוגע לאחריות אם אני הולך לחנות פיזית? נגיד פיצוציה או חנות משקאות אלכוהול כמו יין בעיר/חינאווי.

זה לא באמת משנה, תשאיר את הקופסה איזה חודש…

מה שכן אולי שווה להסתכל על Vaporesso Xrose. המלצתי לפני על קליבורן, אבל משהו עובר על הבקרת איכות שלהם ויש הרבה תקלות…

לפני 56 דקות, DareDevil כתב:

נוזלים - יש להם באתר - נוזל תמצית ונוזל בסיס - צריך את שניהם בשביל להכין את הנוזל עישון ואי אפשר להשתמש רק בתמצית. נורמלי או לא?

כן. עושים את זה כדי לעקוף קצת את הצו שדופק מס הזוי על נוזלים

• אהבתי 1
פורסם
לפני 34 דקות, Giant_TA כתב:

Vaporesso Xrose

אחלה, ננסה אותה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

איפה קונים נוזלים לסיגריה אלק'?

איזה נוזלים מומלצים?

אני אהבתי את טעמי הפירות כמו: מנגו/אבטיח/אוכמניות/אננס/ענבים. מחפש בעיקר שיהיה טעם חזק ולא נוזל עם טעם מדולל.

אני לא פוסל גרסאות האייס של פירות.

לא אהבתי דאבל תפוח בכל גרסא שמצאתי - (fume/dom)

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...