Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ב4/3/2023 יש משחק באנפילד בין ליברפול למנצ'סטר יונייטד. 

מחפש דרך אמינה ובטוחה לרכוש שלושה כרטיסים כרטיסים למשחק. 

באתר של הקבוצות עוד אי אפשר לרכוש ומה שכן, זה רק לבעלי מנויים. 

ברדיט ראיתי המלצות על אתרים, אבל גם אם אמינים, המחיר או מנופח פי 3 או ניתן למצוא ביקורת על כך שהכרטיסים מגיעים רק כמה שעות לפני המשחק ואם ישבעיות אין עם מי לדבר.

אז אם יש כאן תושבי אנגליה או אנשים שעשו זאת באתר אמין, גם אם קצת יקר, אשמח להמלצה מניסיון.

לגגל אני יודע בעצמי אז אין צורך לצרף לי חיפוש גוגל שעשיתם בשבילי. כאמור, מבקש משהו מניסיון :)

אם יש כאן חבר פורום שגר באנגליה ויכול לעזור עם הרכישה כמובן שמוכן לשלם לו על כך. 

תודה רבה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלחתי ה"פ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום

אני רוכש כרטיסים למשחקים בחברת "כלתור" בפ"ת.

יש להם אתר שבו תוכל לראות בדיוק איזה כרטיס ומה נכלל במחיר.

בקש לדבר עם ראובן או גבי.

אמינים מאוד מניסיון של שנים.

בהצלחה.

• אהבתי 1

סלע

פורסם (נערך)

דיסקליימר: אני אוהד ארסנל ואני תמיד רוכש כרטיסים דרך המועדון באופן רשמי. גם כי זה הכי זול, אך בעיקר כי זה הכי בטוח וכי אני לא רוצה לכלכל את חזירות הספסרים.

הדרך שאני קונה בה היא כלדהלן(השיטה תקפה לכל מועדון... כמדומני):

1) נכנס לאתר הרשמי של המועדון שבו המשחק מתקיים(קריטי! אין סיכוי שתצליח להשיג כרטיס למשחק חוץ באופן רשמי). עושה את חבר המועדון הבסיסי לכל מי שצריך כרטיס(עולה 30-40 פאונד, תלוי במועדון).

2) מחכה שתפתח ההקצאה לכרטיסים עבור הקטגוריה של חבר המועדון הנרכש(נפתח כשבועיים עד חודש לפני המשחק, תלוי באיזו מסגרת המשחק), ורוכש כרטיסים במחיר 40-90 פאונד לכרטיס. 

עכשיו כמה פרטים חשובים שצריך לדעת:

-ההקצאה לחבר מועדון בסיסי היא נמוכה(בארסנל זה 3000 כרטיסים למשחק). פרקטית תצטרך לעשות רפרש לאתר המועדון עד שמישהו יבטל(כשאני רושם מישהו יבטל, זה כולל את כל האצטדיון. הסיכוי שמישהו מתוך 60000 יבטל הרבה יותר גבוה מהסיכוי שלך לקנות 3 כרטיסים מתוך 3000 הראשונים כשההקצאה נפתחת).

-ככל שהמשחק יותר חם, תצטרך להיות יותר חד על הרפרש, וכמובן שלהשיג 3 כרטיסים צמודים זה עוד יותר קשה.

-חבר המועדון נותן לך אופציה לרכישת כרטיסים לכל משחקי הבית, במקרה שלי אני טס ללפחות שני משחקים עוקבים וזה יוצא נורא זול בהתחשב באלטרנטיבות.

-רצוי לעשות חבר מועדון בטרם עת, שכן לוקח לכרטיס חבר המועדון זמן עד שהוא מגיע בדואר.

-השיטה הזו עוד לא אכזבה אותי, אבל אני במקסימום צריך שני כרטיסים ככה שזה קצת יותר פשוט. הייתי(בין היתר) במשחקי ליגת אלופות נגד בארסה ופסז...- אני רושם זאת כדי להראות שלא הייתה לי בעיה לרכוש כרטיסים למשחקים מבוקשים.

בונוס:

- יש לי חבר אוהד צלסי שעושה את חבר המועדון הבסיסי דרך מועדון האוהדים הרשמי של צלסי בישראל, משלם כמה עשרות שקלים יותר(על חברות במועדון), אך הם דואגים לכרטיסי משחק במחיר האמיתי ובאופן רשמי. שווה לשקול אופציה זו בכדי להוריד דאגה מראשך.

בהצלחה! כדורגל באנגליה זה כיף גדול :)

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, method כתב:

בהצלחה! כדורגל באנגליה זה כיף גדול :)

וואו תודה רבה על ההודעה המפורטת!

כרטיס חבר המועדון שלך מגיע לארץ ורק כשהוא אצלך פיזית אתה יכול לרכוש כרטיסים? 

האם חבר אחד יכול לרכוש 3 כרטיסים? לפחות מניסיונך. 

ננסה אצל ליברפול בהחלט. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

אתה לא צריך את הכרטיס פיזית כדי לרכוש כרטיסים אונליין, היוזר שלך יאפשר לך רכישת כרטיסים מהרגע שעשית חבר מועדון. אתה כן צריך את הכרטיס כדי להכנס לאצטדיון. אבל גם אם קרה שרכשת כרטיסים אך כרטיס החבר לא הגיע, אפשר ללכת לאיזה ביתן באצטדיון ביום המשחק ולבקש שינפיקו לך את הכרטיסים שרכשת- עדיף לא להגיע למצב הזה.

הקנייה היא ידידותית למשתמש: אחרי שעשית 3 חברי מועדון, אתה נכנס עם משתמש אחד ומוצא 3 כרטיסים. אתה מסמן את שלושתם, קונה אותם, ומקצה שניים מהם לחברי המועדון האחרים. לא צריך להכנס מכל חשבון בנפרד ולקוות לנס.

הבעיה היותר גדולה זה לתפוס ביטול 3 כרטיסים במכה. בגדול זה קורה לא מעט כי הרבה באים בקבוצות, אבל כולם רוצים כרטיסים.
אני חושב שזה אפשרי, אבל כדי להגדיל את הסיכויים אז צריך להיות פתוח מבחינת עלויות.
כלומר, אם ראית את מחירון הכרטיסים ואתה רוצה באיזור שכרטיס עולה 50 פאונד... אבל כשנפתחה ההקצאה ראית ביטול של שלישיית כרטיסים ב 80 פאונד- לך על זה.
אם תגביל את עצמך ליציעים ספציפיים אז יהיה לך קשה מאד. במשחקים מבוקשים צריך לתפוס את מה שיש(בגבול היכולת הכלכלית כמובן).

• אהבתי 1
פורסם

להפך, אם כבר אז כבר מחפש את היקרים יותר. פשוט ההבדל בין ישירות מאתר הקבוצה לבן ספסרות בחו"ל או מהארץ אסטרונומיים. במאות אחוזים. 

המון תודה על ההודעה המפורטת. מעריך מאוד. 

פורסם (נערך)

שמח לעזור!

ההבדל במחירים הוא באמת אסטרונומי. אני זוכר ששילמתי 87 פאונד על כרטיס לארסנל-בארסה בשמינית אלופות(על קו האמצע, למעלה- מיקום בסדר גמור), כאשר האלטרנטיבה באתר ישראלי עלתה 2000שח למיקום הכי זול באצטדיון(משהו כמו 50 פאונד בדרך הרשמית).

אני חייב לציין שאני מפונק קצת, ותמיד אעדיף לקחת כרטיס יקר יותר במיקום יותר טוב.

באחד ממשחקי הגביע שהייתי(נראה לי נגד האל), המחירים היו ממש זולים(החל מ 20-30 פאונד) ולקחתי כרטיס בטבעת האמצעית שהיא מבודדת מכל בני התמותה האחרים(הכרטיס הזול של איזור האחמים)... והיה כ״כ כיף. הרבה יותר מקום, מרופד, מסעדות, שירותים בלי תור לא נגמר, כל מיני איזורים מגניבים. חוויה. ממש.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...