Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, זקוק לכוחו של הפורום. בגדול חיפשתי דרך יצירתית אבל גם שלא תעלה כמו אייפון חדש כי זה קצת יאבד פואנטה. 

זוגתי הייתה במכולת. היה בלאגן בתור והיא ארזה מהר את הדברים והלכה כדי לא לעכב. השאירה את הטלפון שלה על העמדה והמוכרת בחנות חשבה שהוא של הלקוחה שהייתה אחריה, רצה אחרי אותה אישה, נתנה לה את הטלפון, הביא אמרה תודה והמשיכה בדרכה. 

הטלפון דלוק ומחייג כבר 4 שעות אך אין מענה. 

יש שעון חכם של אפל תואם, הלכנו לפי findmyiphone, עשינו שיצלצל, שירעיש, השעון לא מוצא אותו. פיינד מיי אייפון הראה נכון ללפני חצי שעה שהטלפון עדיין בטיב טעם (מה שלא מסתדר עם דברי המוכרת) אבל עכשיו כבר לא מתעדכן והשעון לא הסתנכרן איתו כשעשינו סיבוב בחנות למרות שהטלפון דלוק (אבל נעול ומסומן כגנוב בהגדרות דרך המחשב). 

ניסינו איתור מיקום של גוגל. גם לא מוצא. 

ניסינו לשגע שעה עם הצלצול. טרם עבד כי אחרי זה כשאני מחייג לא עונים. 

שאלתי חברים שנאמר עובדים בעסקי הביטחון, אמרו שלא חוקי בלי צו לעשות איתור יותר מדויק גם אם אני הבעלים ומבקש. 

ניסיתי להתקשר למשטרה לראות אם מישהו מסר, עוד לא ענו בתחנה ליד הבית. 

ניסיתי לחפש ביד2 או פשפשוק או כל מיני קבוצות, טרם פרסמו משהו. 

הפכנו את הבית כמובן אולי זה בכלל פה (הבית מעבר לכביש של המכולת) אבל גם לא. 

המוכרת אמרה שהיא נתנה את זה לאישה ההיא אז או שזה אצלה או שזה אצל המוכרת ששיקרה אבל לא נראה לי סביר. בכל אופן, מחר תגיע הבעלים של המכולת ואולי תיתן תמונה מהמצלמות של אותה אישה. עם תמונה אולי אצליח למצוא אותה. 

איש פתרון יצירתי שלא חשבתי עליו? 

מניח שחוקר פרטי יעלה יותר ממכשיר חדש וכבר עד מחר תיגמר הסוללה במכשיר וזה יהיה אבוד. רעיון כל שהוא? 

(חוץ מלקשור לזוגתי הכל בחוט לרגל כמו גלשן)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלתי בגוגלך. לא מכיר איך כל הדברים האלו עובדים.

מצאתי לך 2 מדריכים, אולי יעזור. 

מדריך ראשון ומדריך שני.

מקווה שעזרתי. בהצלחה.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתי מתחיל מהמצלמות של החנות. בכל מקרה, יש מצב שהמוכרת לא עמדה בפיתוי אבל ברגע שהיא תראה שהטלפון נעול ואין לה מה לעשות איתו היא תחזיר אותו לחנות. אתה תבוא אחרי יום-יומיים ויספרו לך סיפור ויחזירו את הנייד.

פורסם

זה מה שעשיתי. אמרו שמחר יגיע קב"ט ויוציא צילומים. 

אני גם חשדתי במוכרת כי עד הערב זה הראה שהמכשיר בחנות והיום בבוקר זה הראה שהוא בבת-ים. 

בגדול השלמנו עם האבידה, אבל ניתן ניסיון אחרון מחר עם המצלמות ואולי החזרה. 

ברווז תודה, עשינו את מה שיש בקישור והמכשיר הזה יכול לשמש מקסימום כמשקולת לפתקים, אלא אם יש לזה איזו פריצה. נראה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 31.7.2022 בשעה 20:55, ניקו פ. כתב:

המוכרת בחנות חשבה שהוא של הלקוחה שהייתה אחריה, רצה אחרי אותה אישה, נתנה לה את הטלפון, הביא אמרה תודה והמשיכה בדרכה.

טריק נוכלות קלאסי. הגנב (או השותף שלו) משאיר את המכשיר אצלו וממציא סיפור שהמכשיר נמסר ל.. או נגנב ע"י מישהו אחר ואז אתה מתחיל לרדוף אחרי הזנב של עצמך.
אם הלוקיישן הראה שהמכשיר עדיין בחנות, אז הוא בידי המוכרת (כנראה כבר לא, אבל נכון לאותו היום).

• אהבתי 1
פורסם

על איזה דגם מדובר? Findmy ממשיך לעבוד גם כשהמכשיר "כבוי" וגם שנגמרת הסוללה. 

מספיק שמכשיר איפון אחר יהיה בסביבה והמיקום יתעדכן מחדש. 

פורסם

היית צריך באותו רגע שיש סתירה, המוכרת אומרת שמסרה את המכשיר בזמן שיש אינדיקציה שהוא נמצא בחנות, להתעמת עם המוכרת, עם הבעלים של החנות וגם להביא משטרה.

כרגע, עדיין אפשר להתעמת איתה ולאיים בתביעה פלילית וגם אזרחית. אולי זה יפחיד אותה מספיק כדי להתקפל, בהנחה שהמכשיר עדיין ברשותה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...