אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, בביתי הקט אנו שלושה, אני אשתי ונציגה בת שנה וחצי מטעם החמאס. מעלליה גרמו לי למצוא את עצמי מנקה את הבית מספר רב של פעמים ממגוון רחב של שאריות מזון החל מפשטידה ועד טונה. אי לכך ובהתאם לזאת נפלה ההחלטה שאקל על עצמי וארתום את מיטב הטכנולוגיה העכשווית למאמץ ולשם כך נחוץ לי שואב שוטף. לא רובוט כי הוא מטומטם (לפחות זה שיש לי) אלא ממש כזה דמוי דייסון, ללא חוטים שיודע מעבר לשאיבה גם לשטוף. מי יודע להמליץ על כזה מכשיר? אני כרגע מכיר את הcrosswave max של ביסל, bobot deep שמונה ארבע משהו וtineco אבל טרם גיבשתי דעה. מחכה להמלצת חכמי הפורום כדי להתחדש ולהקל על העניינים
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלומות. קולגה מהעבודה נוסעת לחו"ל ושאלה אותי אם אני מכיר מישהו מאיזור חיפה שמוכן לשמור בתשלום על כלבה מקסימה למשך עשרה ימים. פנסיון יורד מהפרק עקב כך שהיא קצת חרדתית... תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
היי, אני שוקל לשכור דירה באיזור חיפה, המחיר מאוד לא זול, שמתי לב לכמה נקודות בחוזה ואשמח לחוות דעת עד כמה זה מקובל: 1.״הצדדים מסכימים בזאת כי השחכןץ האמורה לא תהא מוגנת על פי חוק הגנת הדייר״ 2. השוכרים מסכימים כי המשכירים או מי מטעמם יהיו רשאים להכנס לדירה לצרכי ביקרות או ביצוע תיקונים בדירה ו/או הצגתה למשכיר/קונה אחר בכל מועד סביר תוך מתן הודעה מראש. 3. ״השוכרים מתחייבים לתקן כל ליקוי או תקלה שיתגלו במיטלטלין ו/או במחוברים המפורטים בנספח א להסכם, ואשר נגרמו כתוצאה משימוש סביר ו/או כתוצאה מבלאי עקב שימוש סביר במיטלטלין אלו״ - נשמע לא סביר בעליל, אני אחראי על כך שמוצרי החשמל ישארו תקינים בשימוש רגיל ואם יש תקלה אני אחראי לתקן אותה מכספי?🤔 4.להבטחת …
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחדד: נמאס לי לראות באתרי "חדשות" מה אמרה ההיא לזאתי ב"הישרדות", מי שובר את הלב של מי ב"חתונמי" (WTF זה הדבר הזה בכלל) ועוד שלל מריעין בישין. זכור לי שמישהו המציא בוט שעושה את הדבר הזה לכל אזכור של הקרדאסיים (לא שאני יודע מה זה, מנחש שלא מדובר על אלו מ"מסע בין כוכבים"). נמאס לי כבר מזיהום הפיד שלי בנתחי הח... טוב, אין לי מילה יפה יותר מזה, האלו. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
תחזוקת בריכה ביתית 1 2
מאת D1winner- 8 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה בריכה ביתית בקוטר 1.8. גובה 0.5 עשיתי חשבון שבכל מילוי נכנס קוב, אז 4 מילויים בחודש בתקופת הקיץ זה לא כזה נורא. אבל גם כשהמים עומדים 3-4 ימים מתחיל להיווצר ג'פה ובעצם המים טובים רק ליומיים. בודק את האפשרות לשים משאבה וכלור, יש בברכה את ההכנות. מה נדרש מבחינת המינימום תחזוקה?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
https://www.mako.co.il/travel-israel/magazine/Article-57385b563d3a181027.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326 בעקבות הכתבה לעיל, תהיתי מה דעתכם. האינסטינקט הראשון שלי היה שבאותו סכום כסף של צימר שלא כיבסו בו את המצעים, או מלון עם סלמונלה באוכל, אני יכול לקבל חופשה בחו"ל. אולי אם יהיו טיפ טיפה תחרותיים אז יקבלו לקוחות. מצד שני לפגיעה בתיירות יכולות להיות השלכות כלכליות שליליות על כולנו, בסופו של דבר. אולי אני רואה הכל רק דקך הכיס של עצמי? מה העמדה המאוזנת פה? מה דעתכם? (גם בדיחות על כמה הכל פה יקר ולא שווה תמורה יתקבלו בברכה).
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם, בקיצור נמרץ, ההורים של בת זוג הזוג שלי נפרדו ללא גירושים, מכרו את הבית שלהם ומתכוונים לקנות 2 דירות קטנות בנפרד לכול אחד. דירה אחת תירשם של שניהם, והדירה השניה מתכוונים לרשום על שם הבת זוג. אני יודע בוודאות שמצב כזה יגרום לנו בעיות מס במידה ואנחנו נתחתן ונרצה לקנות דירה משלנו. השאלה אם יש דרך לפתור את זה מבלי לרשום את הבת זוג בתור בעלת הדירה? האם במידה והיא נירשמת יש דרך לפתור את זה בעתיד מבלי לשלם מיסים מיותרים? לאמא אין על מי לרשום את את הדירה כי היא בת יחידה, והאבא הוא חמור שלא יתן בחיים גט. אשמח לעיצות ובמידה ויש.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
עד עכשיו היתה לי חבילת "הכל כלול גם בחו"ל" של גולן טלקום, ולא נדרשתי לסוגיה. פעם ראשונה שאשתמש באופציה של סים מקומי, והבן שלי הבהיל אותי שהווטסאפ יזהה את החלפת המספר ויעשה לי בעיות. זה נכון? אילו בעיות צפויות? כל העולם עושה את הסידור הזה. לא הגיוני שזה לא פתור...
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם חבר משפחה מתלבט בין 2 התארים שמעניינים אותו. לא מעוניין בתארים אחרים, ומודע שהביקוש גדול יותר בתארים כמו תוכנה/חשמל. בהינתן וזו הבחירה שעומדת מולו, מה מומלץ יותר מבחינת שימושיות בשוק העבודה/משרות אפשריות/ביקוש וכמובן שכר?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום הגיע הזמן להחליף את המזנון בסלון. מחפש חנות שמוכרת ריהוט איכותי, בסגנון איטלקי או אירופאי. מאוד חשוב שיהיה איכותי ויוקרתי. יש אפשרות להגיע גם לאזורים אחרים בארץ. תודה!
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשמח להמלצות \ קישורים
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 977 צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי לכולם, איזה רשת סלולרית הכי טובה היום ?מבחינת קליטה ומהירות אינטרנט. תודה
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לשאול האם זה נדלק אוטומטית? או שאני צריך ללחוץ כדי להפעיל את זה? ואשמח להמלצות אני מעדיף משהו עם אור עמום-צהוב יחסית ולא אור צהוב מסנוור
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, לפני כמה שבועות הנוזל הברקה התחיל לנזול. החלפתי את הדלתית לפני שבוע, כמה ימים זה החזיק ולא נזל אבל היום התחיל לנזול עוד פעם. מישהו נתקל בתופעה והצליח לתקן? תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
לאחרונה אני מקבל הצעות מעולות או נוראיות (לא יודע, לא מבין בתחום) למחירים מצויינים או זוועתיים לכל מיני מוצרי צריכה שמצריכים מצית. אני מבין שאני לא היחיד. מסתבר שכל ההודעות SMS מובילות לטלגרם, איפה שלא ניתן למצוא את הטלפון של מי ששולח אותן ובעזרת זה לתבוע אותו על הטרדת ספאם. אני יכול רק לנחש שכל הספאמרים האלו מוצאים אותי דרך הטלגרם. איך אני מסתיר את הפרטים שלי באפליקציה הנ"ל? אני לא רוצה שאף אחד יוכל למצוא אותי שם אלא אם אני מעוניין בכך. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מזגן רק בשביל הסלון של 2.5 כ"ס. גודל הסלון 34 מ"ר ומעוניין במזגן של תדיראן אבל לא מכיר דגמים מומלצים. אשמח להמלצה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לפורום היודע-כל. התיבה שלי מגיעה לקץ נפח האחסון שלה (gmail). 90 אחוז מהדואר הנכנס זה מעלי אקספרס. אני גם ככה לא קורא שום דואר שלהם. איך אני מוחק את כל הדואר שנכנס מהם אי פעם? תודה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
המלצה למסלול ריצה ביתי 1 2
מאת bobi- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם מישהו מחכמי הפורום יכול להמליץ על מסלול ריצה (הליכון) ביתי? הדרישות. ישמש בעיקר לריצה לכן צריך להיות יחסית רחב, אין צורך לקפל אותו. ובעיקרון שיהיה עמיד ועם שיכוך זעזועים טוב. בעיקרון המסלול יהיה בדירה בבניין, כלומר שיש שכן מלמטה. מנסיונכם, האם השכן עומד לשמוע דפיקות על הראש מהגג בזמן שאני ארוץ מעליו? האם יש איזה משטח נוסף שכדאי להניח את המסלול עליו כדי למנוע דפיקות שיעברו לדירה למטה, האם יש הליכונים שמותאמים במיוחד למצבים כאלה?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 715 צפיות
לפני מספר שנים קיבלתי במתנה ipad a1432, ממה שאני זוכר הוא היה רשום על חשבון של חבר, קיבלתי אותו ללא סיסמא ממי שנתן לי את זה כמתנה, למה? אל תשאלו אותי. נעול בסיסמא, חשבתי שאני אוכל להירשם מחדש עם חשבון חדש וכתוצאה מכך הוא ננעל עם אקטבציה נעולה(?). אז היום ביצעתי סדר בדירה ומצאתי אותו בשקית זרוק בצד. מצאתי את הקייס שלו עם אבקה לבנה כמו שיש מסוללה שהתפוצצה. ניסיתי להדליק אותו אבל אין סוללה, אז חיברתי לטעינה. כרגע עומד 6 אחוז סוללה. כל חיי אני בעולם האנדרואיד אז אין לי כול כך מושג לגבי איך פותרים את הבעיה. חיפשתי ביוטיוב בנוגע לפריצת האייפד אבל נראה שיש צורך במכשיר נוסף, כבל סיראלי כלשהוא, תוכנות פריצה וכדומה. בתקווה שהסוללה תקינה, האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב האם יש תקן אחוז שיפוע ניקוז מים למרפסת שמש שאיננה מקורה ? בחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא פרטים מדוייקים תודה
הודעה אחרונה מאת natco, -
אהלן אהלן, אשמח לשמוע מהמומחים כאן, 3 דברים: מה החוק הזה קובע, אבל בשפה פשוטה ולא של עורכי דין ופוסקי דור מי היוזם מי נגד ומדוע
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז לפי הכותרות בימים האחרונים מה שקורה בנתב"ג הוא טירוף מוחלט עם תורים שלא מהעולם הזה. אני משתדל מאוד לטוס רק עם טרולי, ואז אני עושה צ'ק אין מהבית, נכנס לטרמינל, הולך ישר לעמדת הבידוק ללא כבודה, עושה יפה שלום לתור בצ'ק-אין ותוך חצי שעה כבר יושב בנחת ב-Gate. אבל - בקיץ הקרוב מתוכננות לי שתי טיסות שבהן אצטרך לשלוח מזוודה. האם אין חלופה לתורי הענק האלה במקרה כזה? בשדות בחו"ל יש עמדות מיוחדות ל-Baggage Drop Off עבור מי שכבר עשה צ'ק אין בבית, אבל לא ראיתי דבר כזה בארץ. אני מפספס משהו? הצילו!
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 920 צפיות
לפני כחודש אמא שלי מקבלת שיחה מהבנק שלה(הבועלים) שניסו להעביר 4 אלף לבלארוס מהחשבון שלה והבנק חסם. היום אני מקבל שיחה הבנק שלי(לאומי) שניסו להעביר אלפיים ש"ח לארמניה. המשטרה חושדת לפחות במקרה שלי שמדובר בעובדי בנק. מישהו נתקל בזה?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
בוקר טוב, עד כה ולמשך מספר שנים, המדפסת שלנו שירתה אותנו נאמנה, היא מסוג- Brother MFC-J470DW קלאסית. ואפילו נותרו לי מחסניות דיו עבורה, אני תמיד מחזיק במלאי... מה שהיא הציעה היה לנו מספיק: הדפסה בשחור-לבן או בצבע וסריקות פה ושם. כעת לאחר שהיא נאספה אל אבותיה, אשמח לשמוע מה לרכוש עכשיו: האם את אותו סוס מנצח, ואז גם יש לי עוד כאמור מחסניות ספייר...? (אני יודע, לא השיקול העיקרי). או שיש כבר דגמים טובים יותר או שווי ערך, ובמחיר טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת om2, -
תמיד חשבתי ש3 הספרות בגב כרטיס האשראי הן סוג של אבטחה למקרה שמשהו צילם את כרטיס האשראי מצד אחד עדיין לא יהיו בידיו כל הפרטים הדרושים לביצוע עיסקה. בזמן האחרון גם אני וגם אישתי קיבלנו כרטיסי אשראי חדשים של כאל, ובשניהם כל המספרים, כולל התוקף ו3 הספרות, כולם באותו צד של הכרטיס. מדוע בחרו חברות האשראי לרדת ברמת האבטחה של הכרטיס ומה זכות הקיום של אותן 3 ספרות כאשר הן באותו צד עם שאר המידע?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת. בעקבות הבעייה בתנור אפייה שלי, החלטתי להחליף את השקע לאחד עם מפסק ולגמור עם זה. רכשתי, וגיליתי שהחיבור שלו שונה ממה שאני מכיר במקצת. האם החיבור הוא כמו כל מפסק רגיל? פאזה מהקיר למפסק, מהמפסק חוט נוסף לשקע, והשאר רגיל או שאני טועה? מצורפות תמונות של השקע ואחת להמחשה עם הצבעים של החוטים, שבוצעה עם כישרון רב בצייר של חלונות! מבטיח לכם שאני יותר טוב בלעבוד עם הידיים מאשר עם הצייר... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם לוקח הפסקה מתדולוגית מריבים על פוליטיקה, ומתלבט לגבי כיריים חדשים להתקנה על השיש. ההעדפה היא כרגע אינדוקציה, והתקציב הוא עד 2000 שח בערך. לפי מה שאני רואה, במחיר הזה מקבלים כיריים שבהם השטח לחימום לרוב הוא עד 22 סמ. אני מבין, נראה לי, שאם שמים סיר קטן מדי - הכיריים לא יעבדו. אבל מה קורה אם אני מביא שיר של 28 סמ נניח? זה אמור לעבוד בכלל? תודה לעונים ולכל מי שיש לו טיפ אחר כלשהו בנושא
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. האם יש תוכנה שמסוגלת להפעיל אפליקציות אנדרואיד על ווינדוס 10? הכוונה כמו סוג של אנדרואיד וירטואלי על ווינדוס? יש אפליקציה שעובד איתה ואין לה תוכנה למחשב ורציתי להשתמש בה במחשב. מצאתי רק תוכנה אחת באינטרנט למשחקים אבל לא לכול האפליקציות שקיימות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 455 צפיות
היי, מחפש עורך דין בתחום דיני עבודה באיזור המרכז כדי לכתוב מכתב התראה לפני תביעה (ואת כתב התביעה במקרה הצורך) על מנת לעזור לחמי שפרש אחרי גיל פרישה ולטעמי היה צריך לשלם לו פיצויים בסך כ- 20-30 א"שח אשר לא שולמו. אשמח להמלצה. תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,164 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- memilavi
- פריג'י
- יבגניפ
- EvGriga
- סולל הדרך
- ypz
- yor2
- spon83
- גולדן191
- avargel
- mikyl