Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,
עד כה ולמשך מספר שנים, המדפסת שלנו שירתה אותנו נאמנה, היא מסוג-

Brother MFC-J470DW

קלאסית.

ואפילו נותרו לי מחסניות דיו עבורה, אני תמיד מחזיק במלאי...
מה שהיא הציעה היה לנו מספיק: הדפסה בשחור-לבן או בצבע וסריקות פה ושם.
כעת לאחר שהיא נאספה אל אבותיה, אשמח לשמוע מה לרכוש עכשיו: האם את אותו סוס מנצח, ואז גם יש לי עוד כאמור מחסניות ספייר...? (אני יודע, לא השיקול העיקרי).
או שיש כבר דגמים טובים יותר או שווי ערך, ובמחיר טוב יותר?

פורסם

רק לייזר!

אחרי ניסיון טוב עם BROTHER ישנות רכשתי 491DW. שותה דיו בקצב (גם בלי שמדפיסים). מיכלי דיו עם צ'יפ - גם החלופיים מעלי יקרים. לפעמים מפסיק לזהות מיכלים חצי מלאים. כרגע מפורסמת למכירה ביד2.

אגב, בעקבות הקורונה (?) והמחסור בשוק, המדפסת נמכרת היום במחיר כפול ממה שרכשתי אותה. 

:turn-l:
פורסם

אחרי למעלה מ 20 שנה עם דיו ממגוון חברות ובעיות רבות החלטתי לעבור ללייזר שחור לבן מדפסת של Brother

אמינות מצוינת אין דבר כזה שאתה רוצה להדפיס ופיתאום הדיו התייבש.

לא מבין מדוע אנשים בכלל קונים דיו,מחליפים ראשים בכמויות,עלויות עצומות,כל המבחנים שאתה קורה עליהם הם שטויות במיץ עגבניות הלייזר מנצחת את כולם.

• אהבתי 1
פורסם

תודה.
מה היתרונות והחסרונות של לייזר?

אגב, עכשיו שמתי לב שאלה הנמכרות דרך זאפ, הן רובן ככולן משופצות ולא חדשות.

מבדיקה קצרה שערכתי עכשיו, הלייזר כמעט ולא קיים בגרסת צבע (שנידרשת אצלנו פה ושם) והוא יקר משמעותית מהדיו.
מה אני מפספס כאן?

פורסם (נערך)

חסרונות: אם מסתפקים בש"ל - אין. פעם היה יקר יותר, היום כבר זול.  צבעוני, עדיין יקר מלייזר ש"ל, גם בקנייה וגם בשימוש השוטף.

יתרונות: אמינות. לא מתייבש. לא נסתם. הרבה יותר אמין. יש לי במשפחה המורחבת מדפסות לייזר שחגגו מזמן בר מצווה. כולן נתקבלו במתנה או נאספו מהרחוב.

מחיר הדפסה זול משמעותית. 

לא הדפסת, לא שילמת (מדפסות דיו מבזבזות דיו על ניקוי גם אם לא מדפיסים). מדפסת לייזר אפשר לאחסן שנתיים בארון, להוציא ולהדפיס. 

איכות ההדפסה גבוהה יותר.

מהירות ההדפסה גבוהה בהרבה.

הרבה פחות התעסקות (טונר מספיק ל 1500-3000 דף. דיו למאות במקרה הטוב).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

יש לקחת בחשבון שחלק לא קטן ממדפסות הלייזר פולטות חלקיקים לאוויר, וכיוון שאין דרך לדעת איזו כן ואיזו לא, אני אישית נמנע ממדפסות לייזר בבית.

פורסם

טונר הוא אבקה דקה ובהחלט מכיל חומרים חשודים כמזיקים. אבל בשימוש רגיל במדפסת (כולל החלפת טונר בחדש) לא נחשב כמסוכן. מניח שפות"ש לא ימלא טונר בעצמו (BTDT) - לא מומלץ.

אגב, מי שנמנע ממדפסות לייזר מציע שיימנע מלהכניס הביתה ניירות שהודפסו בלייזר. בתהליך ההדפסה האבקה נדבקת באופן אלקטרוסטטי לנייר ואז מחוממת ונמסה לתוכו. לא בטוח שכל האבקה אכן נמסה (האצבעות המתלכלכות בשחור מעידות). פעם ראיתי מדפסת שעקב חימום לא מספיק היתה מדפיסה דפים ש"נמרחים".

פורסם

תודה על הטרחה וההסברים. החכמתי.
אם כך, הלייזר יוצא מהמשוואה, אנחנו מדפיסים גם בצבע, אז נישאר עם דיו.
אשמח לקבל הצעות רלוונטיות לדגמים של מכונות חדשות. תקציב מקסימום עד 1000 ש"ח, עדיף כמובן פחות.
שוב תודה.

פורסם (נערך)

אם אתה מתעקש על הזרקת דיו, אז להורים שלי יש מדפסת hp בסגנון הזה כבר כמה שנים:

https://ksp.co.il/mob/item/66637

מפתיע, אבל היא אף פעם לא עשתה להם בעיות, והדיו אף פעם לא התייבש להם. הם לא מדפיסים הרבה, וקונים רק דיו מקורי פעם באיזה שנתיים.

לי יש brother 2710dw לייזר שחור לבן, שהיא מומלצת בחום למי שמדפיס בכמויות, ולא חשוב לו צבע, כמו במקרה שלי.

כמובן שאם אתה מדפיס הרבה - אז ההמלצה היא רק לייזר, יוצא הרבה יותר זול פר דף, כמובן גם מהיר יותר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 32 דקות, yuvk כתב:

טונר הוא אבקה דקה ובהחלט מכיל חומרים חשודים כמזיקים. אבל בשימוש רגיל במדפסת (כולל החלפת טונר בחדש) לא נחשב כמסוכן. מניח שפות"ש לא ימלא טונר בעצמו (BTDT) - לא מומלץ.

אגב, מי שנמנע ממדפסות לייזר מציע שיימנע מלהכניס הביתה ניירות שהודפסו בלייזר. בתהליך ההדפסה האבקה נדבקת באופן אלקטרוסטטי לנייר ואז מחוממת ונמסה לתוכו. לא בטוח שכל האבקה אכן נמסה (האצבעות המתלכלכות בשחור מעידות). פעם ראיתי מדפסת שעקב חימום לא מספיק היתה מדפיסה דפים ש"נמרחים".

באיזה מחקר שקראתי מדדו פליטות בזמן הדפסה מבערך שליש ממדפסות הלייזר שנבדקו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ודים המליץ על ה HP 8013.  לי יש בשנים האחרונות HP 9013 (סידרה מעל.  לדעתי גם מיכלי הדיו גדולים יותר).  לפני זה היתה לי HP 8000 (מדפסת בלבד) המון שנים.

רק מלים טובות יש לי על ה 9013 (ועל ה8000 אבל זה לא רלוונטי).

פורסם (נערך)

פות"ש, שקול גם לייזר צבעונית משומשת (או למתוח את התקציב מעט).

ממליץ על הדגם של הצבעונית שלי, סמסונג C43X (נאספה מפינת המחזור. מגש הניירות שלה היה מפורק. הרכבתי, והפעלתי. אפילו הטונרים 75% מלאים...)

זהירות מ OKI - מדפסות זולות וטונר יקררררר.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

השאלה הראשונה היא: כמה אתה מדפיס? כמה מזה בצבע - והצבע אכן דרוש?

אני משתמש בלייזר ש\ל מזה 14 שנים, הנוכחית - Brother MFC-L2700DW מזה 8 שנים (הדגם הוחלף על ידי ה-2710). היתה לי גם מדפסת דיו צבעונית שהושלכה מחוסר שימוש, כיוון שלא ראיתי לנכון לקנות לה מיכלי דיו במקםם אלה שהתייבשו. דומני שמאז שקנינו את הלייזר הראשונה (גם בראדר, הוחלפה כאשר היה צריך לקנות דראם חדש שעלה כמו מדפסת חדשה) הדפסתי פחות מ-10 דפים בצבע, אז כאשר הה צריך להדפיס כמה תמונות צבעוניות פניתי לחנות צילום, זה היה יותר כלכלי מאשר לקנות מדפסת חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו כבר שנה hp510

עושה את עבודתה נאמנה.

וגם מילוי הדיו די פשוט (זה בקבוקים ולא קסטות)

ובקניה מקבלים דיו שמספיק לדעתי לסביב 3000 דפים

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

כבר מזמן מדפסות דיו על בקבוקים יותר זולות לדף מלייזר. אין תוף. האיכות  בדיו: בטקסט יותר חלשה, בתמונות: יותר חזקה. המחיר רכישה כמעט זהה. ₪1000+ . מחיר בקבוק הדיו זול מאד .

האמינות לאורך זמן בדיו סבירה . 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...