Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונאה ע"י העברה בנקאית לחו"ל

outnex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כחודש אמא שלי מקבלת שיחה מהבנק שלה(הבועלים) שניסו להעביר 4 אלף לבלארוס מהחשבון שלה והבנק חסם.
היום אני מקבל שיחה הבנק שלי(לאומי) שניסו להעביר אלפיים ש"ח לארמניה.
המשטרה חושדת לפחות במקרה שלי שמדובר בעובדי בנק.
מישהו נתקל בזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה חודשים התקשרו להורים שלי, אנשים שהתזדהו בתור עובדי בנק ודיברו ברוסית, שהם מודיעים בדיוק סיפור מהסוג הזה(העברת כספים מהחשבון שלהם וכו') , הם ידעו כמה פרטים בודדים(המספר שלהם הופיעה בטרו קולר בתור מספר של הבנק) ורצו פרטים נוספים אישיים יותר. 

לאבא שלי כול הסיפור הרגיש קצת מוזר, אז הוא התחיל לדבר איתם בעברית, ופה כבר השיחה התנתקה ויותר לא חזרה. 

מה שאני בא להגיד מכול הסיפור הזה, שתוודאו שאכן הבנק הוא באמת התקשר ולא נוכלים מתוחכמים שמנסים לעקוץ ע"י סיפור מלחיץ. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...