Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא הגדרת תקציב, אענה לך בצורה כללית. 

הדירוג האישי שלי הולך כך:

Anker

Ugreen

Baseus

Xiaomi

דגם ספציפי או נפח זה תלי בצרכים / תקציב. 

פורסם
לפני 4 שעות, XVSTI כתב:

מכיוון שלא הגדרת תקציב, אענה לך בצורה כללית. 

הדירוג האישי שלי הולך כך:

Anker

Ugreen

Baseus

Xiaomi

דגם ספציפי או נפח זה תלי בצרכים / תקציב. 

כל דגם של ANKER שתומך SUPER FAST CHARGING יטעין לי את ה S22 בסופר מהיר כמו מטען קיר?

פורסם

תלוי בהספק כמובן,משהו שתבדוק לפני שתרכוש

לי יש דגם של שיאומי שתומך בהטענה מהירה (מטעין באותו קצב כמו מטען קיר),אז כן יש כאלו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם ל QC יש דרגות.

ברמת העיקרון אם תיקח QC3, גם אם זה מטען קיר וגם אם זה סוללה, התקן וכפועל יוצא גם ההספק אמור להיות זהה. 

ייטען לך באותה מהירות.

פורסם
לפני 12 שעות, ezuf כתב:

תלוי בהספק כמובן,משהו שתבדוק לפני שתרכוש

לי יש דגם של שיאומי שתומך בהטענה מהירה (מטעין באותו קצב כמו מטען קיר),אז כן יש כאלו.

הטענה מהירה זה לא מספיק

מחפש סופר מהירה..

מה הדגם?

פורסם (נערך)

₪ 149.24  47%OFF | Baseus Power Bank 30000mAh Type-C PD 3.0 Fast Charger For iPhone Quick Charge 3.0 External Battery Powerbank For Xiaomi Samsung
https://a.aliexpress.com/_uW9tSK

שים לב להערה של קונה מברזיל,  בעל s22 ultra:

הוא כתב שזה טען לו ב super fast charging.

אני לא מכיר את המוכר ,אין לי אחוזים, אז בהצלחה. 

אם אתה רוצה טעינה מהירה: תמכור את הטלפון ותקנה את oneplus 9+. בפנים יש שתי בטריות שנטענות במקביל ב 65W (להבדיל מסמסונג שבנוי רק ל 45W )

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

הקונה מברזיל : 26/5/2022

Oneplus 9/10pro שהזכרתי לא רק מתהדר בטעינת 65W מהירה, אלא גם במערך צילום של חברה שוודית hasseblad. עדשה רחבה לצילום אירועים . מי שמצלם כנראה מכיר. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

הטענה מהירה זה לא מספיק

מחפש סופר מהירה..

מה הדגם?

הוא מטעין סופר מהר כמו שאתה רגיל לראות מהמטען קיר.

דרך אגב אתה יודע שההבדל של טעינה מלאה בסופר מהיר לבין סתם הטענה רגילה עומד על קצת פחות מחצי שעה?

לא בדיוק הבדל שמיים וארץ,ולא נראה לי שאתה הורג את הטלפון שבשעתיים יורד מ100 ל0 %

בכל מקרה זה הדגם

https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Power-Bank-3-Pro-20000mAh-USB-C-Two-way-45W-PD3_0-QC3_0-Fast-Charge-Power-Bank-for-Mobile-Phone-Laptop-Tablet-p-1409878.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

זמן שילוח ארוך מאוד כי סוללה בכל זאת,עדיף לך לקנות את זה בארץ לדעתי או דגם דומה של בסוס

זה הכי זול שמצאתי לסוללת 10 אמפר (יותר כמו 8.5)

https://www.azrieli.com/o/1e08a513-731e-4126-a8f1-eda7b18ffbda?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=1e08a513-731e-4126-a8f1-eda7b18ffbda

מטעין מהר (22W)

סוללה בנפח כפול תעלה גם כפול בארץ (איך לא),מתחיל ב200שח וצפונה לפני משלוח

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

כאמור הלינק בעלי שנתתי למעלה לסוללה של basaus  מצהירים 45W למכשיר סמסונג s20 

-1099901516557842673.jpg

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בסניף ראש העין של "Dr. Phone" מוכרים המון מוצרים של Baseus כולל PowerBanks.

יש להם גם סניף בפתח תקווה במרכז העיר, כדאי להרים טלפון ולבדוק אם הם מחזיקים את הסוללה ואם יש במלאי ובאיזה סניף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...