Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק המטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, BarryG כתב:

למה הכוונה? הרי תחנת רכבת תחתית ליד הבית משפיעה לחיוב על שווי הדירה, וכמובן גם על הניידות שלך...

הם לא רוצים רעש בין 2 ל4.

ז"א הם מאוד רוצים את היתרונות, אבל לא מוכנים לקבל את האי-נוחות הכרוכה בדבר, גם אם זה יהיה זמני. מה שנקרא "גולני שלי, אבל לא בשבילי".

https://he.wikipedia.org/wiki/נמב"י

הנה דוגמא:

https://www.haaretz.co.il/news/education/2019-03-01/ty-article/.premium/0000017f-f072-d223-a97f-fdffbc8c0000

תושבים בזכרון יעקב ישלמו לחברה פרטית כדי שלא תפתח מוסד שיקומי במושבה

התושבים גייסו עד כה 200 אלף שקל כדי למנוע הקמת הוסטל לדרי רחוב ונפגעי התמכרויות במועצה. משרד הרווחה הבהיר כי החוסים "עברו תהליך גמילה מתמשך ואינם מסוכנים בכל דרך לציבור"

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, avargel כתב:

אני חושב שקראתי את זה פה פעם, ולא זוכר למי לתת את הקרדיט:

נראה לי שהוא. אבל אני נראה לי ראיתי לזה עוד גרסאות

לפני 11 שעות, BarryG כתב:

למה הכוונה? הרי תחנת רכבת תחתית ליד הבית משפיעה לחיוב על שווי הדירה, וכמובן גם על הניידות שלך...

היו טענות שהעברת הקו מתחת לרחוב תגרום לבעיות מבניות בבתים. אם לשפוט לפי הקצב של העבודות על הרקל בגושדן, זה גם איזה עשור שבו הכל חסום ואין ממש רחוב. לא יודע אם זה קרה ברעננה, אבל בת"א והסביבה התקן לחניות בבניינים במרחק כלשהו מקווי רקל הוא בערך 0. וזה כולל מאבק שהעיריה בת"א עכשיו מנהלת מול תושבי רחוב ארלזורוב שיש להם חניות צמודות מתחת לבית, והעיריה רוצה להכריח אותם לוותר על השטח. יש גם טענות על זה שתחנות תחבצ מושכות רעש ואולי הומלסים ופשע.

(כמובן אני לא בצד שלהם, רק מפרט את כל הסיבות שאני מכיר :) )

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...