Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לרכוש מקרר מישני, למירפסת (הנוכחי, שארפ, מבקש להאסף לאבותיו).
כמו תמיד אני במיקרים אלו הולך על איכות וחוות דעת אבל לפתע אמרתי לעצמי - למה לא מהסינים הללו שחדרו לשוק בשנים האחרונות?
ובכן - מה דעתכם? זה שהוא יהיה מישני לא אומר שהוא צריך להיות חנטריש, כן?...
אבל ברצינות - מהי חוות דעתכם מניסיון אישי וגם משמועות לגבי המקררים הסיניים? האם הם שווים את הכסף? כיום לאחר כמה שנים שהם כבר איתנו, אני מניח שיש ידע בנושא.
כרגע אני מכיר מידאה, אבל יודע שיש עוד מותגים, פשוט לא זוכר.
המידות המקסימליות המותרות הן רוחב 68 ועומק 70 (גובה לא רלוונטי, יש 3 מטר...).
תודה!

פורסם

לאמא שלי יש Haier למעלה מ-6  שנים, אמנם לא עובד קשה מדי, אבל עד כה גם לא עושה בעיות.

הבעעה שלך, כמובן, הוא פגעי מזג האויר. אני בספק האם יש מקרר ביתי סטנדרטי שנבנה במחשבה להתמודד איתם. תעשה ווקס כל 3 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.
המרפסת היא סגורה וללא קשר - אין לי בעיה שהגימור החיצוני שלו לא יישמר כחדש.
אבל המידע שנתת לגבי זה שהוא כבר מחזיק 6 שנים הוא חשוב (טפו טפו, ראש של דג, פרסה של סוס וכו' וכו').

פורסם

רוב חברות המדבקה "הסיניות" הם מוצרים לא איכותיים שמיוצרים בטורקיה. 

מידאה מייצרת בסין והמוצרים שלהם מניסיוני טובים.

אפשר להשיג אותם במחירים מעולים ברשת אם מפשפשים טוב. הייתי בודק בחיוביות מוצרים שלהם.

פורסם

לגבי תוצרת סינית - הכל פונקציה של כמה אתה מוכן לשלם.

תקנה מוצר יקר ממותג ידוע - תקבל מוצר איכותי שיעבוד לאורך זמן.

תשלם קצת - תקבל, ובכן, זבל, ואז תבוא להתלונן ש"כל הסיני זבל".

הקטע עם סינים זה שהם מייצרים מוצרים לכל כיס, אבל ממש לכל כיס. הבעיה היא שהמוצרים הממש זולים יהיו באיכות מחפירה, כאשר חסכו בהם על כל דבר אפשרי ולא אפשרי, וזה כי סינים גם רוצים להרוויח.

אבל שוב - מוצר ממותג ידוע (כמו מידאה/האייר/שיומי/הייסנס וכו'), יעשה עבודה מעולה ויחזיק לאורך זמן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בול - זה גם הניסיון שלי.

קניתי 2 פריזרים קטנים לאקסטרות - אחד סיני על הצד הזול (דנבי או שקר כלשהו) ועשה לנו צרות - אחרי שנה בערך מת.

(יחי אמזון - הכריחו את היצרן לשלוח אחד חדש במקום - שבסוף מכרנו איך שהוא באריזה)

לבית החדש קניתי אחד של מידאה - 5 שנים - 0 תלונות (חוץ מהחומר של הסלסלות שהוא דק ורך משמעותית יחסית לbrand names.

(לא יצא לי לקנות מקרר שלם. שם דווקא שילמתי :| והרבה)

• אהבתי 3

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אמריקה, וורסנו (או ליביו), אמריקה.

יש לי מקפיא 6 מגירות של ליבהר. תוצרת מכובדת לכל הדעות. עושה את עבודתו נאמנה כבר 15 שנה. אלא מה - המגירות עשויות מפלסטיק דק, ויש להן נטיה להשבר. במהלך השנים נאלצתי להחליף 3-4 מגירות כאלה. בהתחלה המחיר היה סביב 400 ש"ח, במהלך השנים ירד (אאל"ט הארונה עלתה לי משהו כמו 250 ש"ח, כולל משלוח עד הדלת). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התלונה שלי אגב היא לא על החלקי פלסטיק שמחזיקים מעמד דווקא (בשלי זה בעיקר מתכת אבל יש לי כמה חברים עם מידאה מלאים ואין תלונות , כולל בעסקים) , אבל במקפיא במגירה התחתונה יש מגירת רשת ברזל - והיא פשוט התעקמה לי בידיים.

זו הכלה: https://smile.amazon.com/gp/product/B00L7QVSXE/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&th=1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

יש סיני ויש סיני.

הנחותים (מותגי מדבקה) פחות טובים לדעתי. הקירור פחות טוב (מנסיון בבית של ההורים שלי למקרר מישני), מחזיק פחות טוב מקרר מלא. אולם אלא ההורים שלי כבר 6 שנים ברצף כל 3 שנים בערך הולך המקרר הפשוט כי הוא עומד בחוץ, יש אחד אחד אחר (ממותג שאני לא זוכר) בגודל מלא, שמחזיק הרבה יותר טוב. אבל יש להם חיים קשים מאוד אצלנו.

אבל אם מדובר במותג נורמלי כמו האייר, הייסנס - זה כבר יותר נורמלי לדעתי (מנסיון עם הייסנס פשוט שהיה אצלי שנתיים והעברנו לגיסתי, כבר שנה שלישית ללא בעיות).

בקיצור יש ויש לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

אני לא יודע אם זה רק אני, אבל להתרגש מזה שמקרר כבר שנה שלישית בלי בעיות זה קצת עצוב.

לא מצפה למקררים שיחזיקו 30 שנה כמו האמקור של פעם. אבל 3 שנים זה הישג?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שנתיים קניתי מקפיא של סוזוקי אנרגיה, מוצר מדבקה פר אקסלנס. לתחושתי הוא כבר נמצא בסוף חיו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 שעות, Nakamichi כתב:

אני לא יודע אם זה רק אני, אבל להתרגש מזה שמקרר כבר שנה שלישית בלי בעיות זה קצת עצוב.

לא מצפה למקררים שיחזיקו 30 שנה כמו האמקור של פעם. אבל 3 שנים זה הישג?

להתגאות שמקרר החזיק 3 שנים בלי בעיות זה כמו להתגאות שמכונית מודרנית עברה 100 אק"מ בלי בעיות. זה מה שמצופה ממנו לעשות

עדיין, לדעתי מקרר צריך להחליף בצורה יזומה כל 8-10 שנים, בגלל שהחדש יהיה יותר חסכוני בחשמל.

אחרת אולי יהיה לך מקרר מהניינטיז שעובד סבבה, אבל במחיר של חשמל שהוא צרך יכולת לקנות עשרה מקררים חדשים.

• רעיון גרוע 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...