Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רב קו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, sperial כתב:

בשנים קודמות היתה הצדקה טכנית, כי הטכנולוגיה של הכרטיס שונתה. איני יודע מה המצב כעת.

אם אפשר להאריך בחצי שנה, וכמה פעמים, משתמע שאפשר להאריך עד אין סוף.

ציטוט

ההצדקה העיקרית לשימוש ברב קו היום היא המצאות אוכלוסיות חסרות סמארטפון.

מבחינתי השיקול הוא פרטיות (יחסית).

לפני 22 שעות, לב טוב כתב:

ממש לא! לא יודע מאיפה לקחת את זה. אתה משתמש בתחב"צ או ברכב?

מעולם לא ניסיתי להאריך (רק גיליתי פעם שכרטיס פג), אבל אני מניח שזו היתה המסקנה שלי מטקסט דומה למה ש-car_me ציטט לעיל. אם אפשר להאריך בחצי שני, ואפשר להאריך כמה פעמים, השתמע לי הארכה כל חצי שנה. למרות שבטקסט לעיל כתוב ספציפית "ברב-קו אונליין ניתן להאריך...". אולי בשיטות אחרות אפשר תוקף ארוך יותר.

לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

רק אצלי הכרטיסים האלה נשחקים כמו כל כרטיס אשראי, לרמה שלא ניתן להשתמש בו?

גם אצלי כמו כרטיסי אשראי - שניהם לא נשחקים.

לפני 12 שעות, BarryG כתב:

התשלום שאנחנו משלמים לרק קו/כרטיס אוטובוס/רכבת לא הולך לחברה אלא למשרד התחבורה. ... אז ההלוואה היא למדינה 😅

לא אמורים לקבל ריבית?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

דרך אגב, באפליקציה צריך חיבור לרשת על מנת לתקף? למרות שזה די נדיר אבל יש מידי פעם בעיות של פרטנר/פלאפון שקורסת להם הרשת לכמה שעות ואין גלישה.

ברב קו באחת הפעמים הנדירות שנסעתי באוטובוס התקלקל המכשיר אז כולם נסעו בחינם. אבל זה אשמת האוטובוס אז פקח לא יכול להאשים אותך באי תשלום.

נ.ב: גם בצ'ק אין אונליין לטיסה אני תמיד מדפיס את הכרטיסים בבית ולא סומך על הטלפון. (לנסיעה בלי מזוודה).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בצ'ק אין לטיסה אתה יכול להוריד קובץ כך שהכרטיס יהיה פעיל אופליין. בארץ אני מדפיס את הכרטיסים, אבלבדרך חזרה בדרך כלל אין מדפסת אבל אפשר להשאיר קובץ על הטלפון (PDF או משהו שיושב באפליקציה של חברת התעופה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...