Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 16.7.2022 בשעה 12:52, A_lex כתב:

אם כבר הנושא עלה... יש המלצות לאטמי אוזניים?

הייתה תקופה שישנתי קבוע עם אטמים פשוטים כאלו של 3M בצבעי צהוב-כתום-צהוב. בסוף הצלחתי להגמל. אבל פה ושם עדיין עולה הצורך. עכשיו כבר לא מוכרים כאלו בסופרפארם ובטח יש גם טובים יותר. אז מה מומלץ?

אני פחות מסתדר עם הספוגים האלה ולכן הזמנתי כמה "רב פעמיים" מסין.

יש בהמון צורות ובשקלים בודדים, יש גם כאלה שתוכננו לתפוס טוב יותר את האוזן וכו'. תעיף מבט.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בדרך כלל בעיר יש יום הוצאה פעם בשבוע לכל רחוב, אז הגננים עושים רעש רק יום אחד. לפעמים יש גננים שמגיעים לא ביום ההוצאה, אבל פחות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני כשעה, Adani כתב:

אני פחות מסתדר עם הספוגים האלה ולכן הזמנתי כמה "רב פעמיים" מסין.

יש בהמון צורות ובשקלים בודדים, יש גם כאלה שתוכננו לתפוס טוב יותר את האוזן וכו'. תעיף מבט.

איך אני יודע מה טוב מכל ערימות הזבל שיש שם? תן איזה לינק למשהו שיש לך ניסיון חיובי איתו.

פורסם (נערך)
בתאריך 17.7.2022 בשעה 20:46, A_lex כתב:

איך אני יודע מה טוב מכל ערימות הזבל שיש שם? תן איזה לינק למשהו שיש לך ניסיון חיובי איתו.

זה תלוי בהעדפה שלך, אני לצורך העניין יותר אוהב את הסיליקונים אז קניתי כאלה ואני ממש מרוצה

https://www.aliexpress.com/item/1005003775927833.html

עריכה אחרונה על ידי Adani

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לענייני המלצות על אוזניות מבטלות רעשים: אני משתמש בbose nc700 שעושות עבודה מעולה אקטיבית גם באוזניות וגם במיקרופון. הן מתמודדות יפה עם הילדה שבבית ולפעמים צורחת בזמן שאני בשיחת זום, ואני מוצא את עצמי מתנצל על הרעש ומקבל בתגובה ״איזה רעש?״

בטיסה האחרונה שטסתי לקחתי אותן איתי למטוס, רק אז קלטתי איזה רעש יש בתוך מטוס ואיזה הבדל הזוי זה בין להיות עם ובלי האוזניות.

• רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...