Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

בכלל לנסות לקלף את הצבע האפור ולצבוע בסיד?

זה בטוח אל תעשה, כי אם תתחיל לקלף צבע, אתה תצטרך לעשות החלקה (שפכטל) לכל מה שקילפת לפני שתוכל לצבוע

יום טוב גם לך

פורסם

א. תיקוני שפכטל

ב. בונדרול

ג. צבע אקרילי שכבה ראשונה *דקה מאוד* אל תבהל אם התוצאה לא נראית טוב. תן לזה להייבש.

ד. צבע שכבה שניה

וחלאס

בזמן שכתבת פה יכלת לסיים עם הדירה

תחזיק לידך סמרטוט לח לניקוי מיידי של טפטופים

אל תפעיל הרבה לחץ על הרולר, חבל על השרירים שלך

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

היום בדרך כלל צובעים קירות עם אקרילי ותקרות עם סיד. ני מקווה שאתה לא צריך לצבוע את התקרה. לא נעים לגעת בקיר שצבוע בסיד (אבקה לבנה).

אינני יודע כמה ליטר צריך, אבל אקרילי של טמבור (לא משי) כ5L עולה 100 ו18L כ300.

בהצלחה!

פורסם

התרשמות שלי

בתאריך 17.7.2022 בשעה 08:47, ברווז כתב:

יש כאלו חשמליים, שניתן פשוט לקנות ולעבוד. 

עשיתי את זה פעם אחת עם מכשיר של האנטר.

קח בחשבון שזה סוג של מכשיר חד פעמי,  ללא טיפול וניקוי יסודי המכשיר לא ישרוד יותר מצביעת דירה אחת, ובנוסף יש לו עקומת למידה. 

מודה ומתוודה שכשקניתי את שלי לא השכלתי ללמוד מראש איך עובדים איתו והתוצאות היו בהתאם...

האם מקל על ההליך? כן, כשיודעים איך לעבוד איתו. יותר זריז, יותר נוח, פחות צריך להפעיל כח. כן מצריך הכנה יותר יסודית (כיסוי כל מה שאתה לא רוצה שייצבע). 

מקווה שעזרתי. 

התחלתי עם זה

התייאשתי.

כמו שכתבת זה דורש הרבה הכנה (בזמן הזה אני כבר צובע את כל החדר). גם מי שכבר עושה את עבודת ההכנה שלא יעשה עם נילון, האוויר מעיף הכל

גם המילוי של המיכל (700 מ"ל) לוקח הרבה זמן. קניתי גם מיכל צבע של 18 ליטר ולמלא את המיכל הקטן היה מאוד מעצבן

הציון שאני הייתי נותן למכשיר הוא 4 (ואני לא מקצוען, אז לקחת בערבון מוגבל)

המשכתי עם רולר, הרבה יותר קל ופשוט

בתאריך 17.7.2022 בשעה 12:51, Be roo כתב:

טיפים  שלי:

1. כדי לשמור על הרצפה, לקחת כמה קרטונים גדולים ולפרוס אותם. להזיז אותם ככל שאתה מתקדם. הרבה יותר קל ונוח מלהדביק ניילון או עיתונים.
  2. להכין סמרטוט לח לניגוב נזילות על פאנלים וכו׳.

בתאריך 17.7.2022 בשעה 19:48, avargel כתב:

תחזיק לידך סמרטוט לח לניקוי מיידי של טפטופים

אל תפעיל הרבה לחץ על הרולר, חבל על השרירים שלך

טיפים ששווים זהב

פורסם

לא לקלף כלום. יד אחת בונדרול על הכל ואז. צבע אקרילי לבן מעט מדולל, אם צריך אז שתי ידיים (חובה לחכות להתייבשות מוחלטת ביניהן! אחרת יהיו לך פיצוצים, עדיף 48 שעות)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...