Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום אוף טופיק

אני עובד במקום עבודה חדש יחסית, עובד בעיקר בחוץ לעומת העבודה הקודמת שהיתה רוב הזמן במשרד (ככה שמאוד קשה לי לדעת איך לגשת לזה). מדי פעם מגיע נכנס למשרד ואני חווה בעיקר שהטמפרטורה של המשרד היא שכמו שאני אעשה אחח אחח קרוב לאוזן של בנאדם. בקיצור חם ברמות במשרד אחרי סבב עבודה בחוץ. הטרור מגיע מאישה, קר לה כל הזמן. אני חם לי כל הזמן. זה כבר הגיע לאלימות מילולית כלפי. אני יודע שהיא כבר עושה דווקא כשהיא מעלה טמפרטורה ופותחת דלתות/חלונות. מעלה טמפרטורה אבל משנה את הטמפרטורה בשלט ליותר נמוכה.

העבודה היא לא להיט ולא משהו ששווה להשקיע בו אבל אני גם צריך למצוא עבודה אחרת בשביל שלא אפול בין הכיסאות של חיפוש עבודה בלי עבודה.

זה איכשהוא מגיע לצעקות מצידה ואני מנסה לא לעשות טעויות כי וואלה סחבק, לא כל כך משנה לו אבל רק רוצה מקום קר להיכנס אחרי סיבוב בחוץ, איפה שחם.

הציעו לה ללבוש עוד שכבה אבל היא מסרבת. אני לא יכול להתפשט כי יש בגדי עבודה. לפנות למנהלת אני אפנה אבל רוצה לשמוע ממכם הצעות לגבי מה עשיתם בנוגע לטרור המזגנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל הבנות שעבדו סביבי תמיד בקיץ היה להן איזה ז'קט/פליז לשים עליהן.. כך גם אישתי במשרד שלה.

אבל במקרה שלי מדובר היה בשטח משותף וכולם מבינים שצריך למצוא פתרון שיהיה נח לכולם. המקרה שלך אחר, הפקידה הזו רואה את המשרד הזה בתור השטח *שלה*, ורואה בך פולש שמנסה לשנות סידרי עולם בשטח שלה. מצב שונה לגמרי.

אני גם מניח בזהירות שהחומר האנושי בהייטק קצת שונה מהפרינצסה שבמרכז הסיפור פה

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

עוד דבר שאתה צריך לבדוק.

כשאנחנו נכנסים מבחוץ אחרי עבודה פיזית מזיעים ומתים מחום אנחנו מחפשים טמפרטורות הרבה יותר נמוכות מאדם שיושב בחדר. 

תוודא קודם שאתה באמת צודק 

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אצלנו יש מלחמות כאלה (אני מהצד שקר לו)

אצלי במשרד עליתי וסגרתי את השרשוריים (לא לגמרי כמובן) אבל כשאני מסתובב בחוץ זה כמו מקפיא (מזגן ישן שעובד רק על מקסימום)

אז אני תמיד מסתובב עם סוו'צר.. צריך למצוא את האיזון - לרוב משחקים במשחק של מדליקים/מכבים כשמישהו מתלונן

פורסם

גם אני מאלה שמסובב את החוגה לקצה השמאלי (מצנן מרכזי) - אבל הפתרון הוא טמפרטורה שנוחה לרוב בני האדם, בד"כ סדר גודל של 20-25 מעלות. השאלה היא, כמובן, היכן נמצא התרמוסטט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמורה אני נדרש לפתור לא פעם סיטואציות כאלה 

אני מסביר למי שקר. שהוא תמיד יכול להתכסות בעוד שכבה.

לעומת מי שחם לו, שלא רצוי שיסתובב בלי בגדים.

בדרך כלל הם מבינים את זה.

אבל במקרה שלך. זה נראה שהיא עושה לך בדווקא.

המלצה שלי. נסה לדבר איתה ישירות ולנסות להגיע לעמק השווה 

טמפרטורה של 24-25 מעלות היא סבירה 

יכול להיות שהיא יושבת מתחת למזגן ואז קר לה יותר מאשר לך.

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

במשרד אצלינו יש בחורה שגם קר לה וגם היא מתחת למזגן יחסית, אני והבחורה השניה שלה פחות קר משתדלים לא להקפיא והיא מצידה לובשת סוודר והכל בסדר.
אם תדבר איתה ותסביר לה את הבעיה - וזה לא נפתר, תערב מנהלים וחלאס. אתם לא בגן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. תבדוק שאין ישירות על הבחורה פתחי מיזוג. יכול להיות שהיא מקבלת אוויר ארקטי ישר מהמזגן.

2. תשאל אותה איך מגיעים לפתרון

3. תביא מאוורר קטן שיהיה מכוון רק אליך

4. תוריד בגדים גם מתחת למינימום המקובל בין זרים. יכול להיות שזה יעזור? 

5. יכול להיות שהיא עושה לך טיזינג בכוונה? (סטייל למשוך לך בצמות?) 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תמתין עד שהיא תגיע למנופאוזה.

גם לי יש ניסיון רב שנים של קרבות קירור מול נשים - בד"כ קטנות ורזות - שסובלות מקור גם בטמפרטורות שסבירות לחלוטין למרבית האוכלוסיה. פתרון הוא, כמובן, פשרה של מיזוג לטמפרטורה יותר גבוהה ולמי שקר - לבוש קצת יותר עבה (ומי שחכמה מתלבשת בשכבות כדי להתאים עצמה לצרכים המשתנים במהלך היום).

ובעיה נוספת היא האגדה שקור גורם מחלות, אי אפשר להוציא את זה מהסבתות, זה ממשיך לעבור מדור לדור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה היחיד שסובל מזה? אין איתך עוד עובדים שבאים מבחוץ?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי מאות שעות בחדרים עם פסיכולוגיות, בישיבות, הדרכות וסתם הפסקות צהריים... הפתרון האולטימטיבי הוא השהייה, ושהן יתכסו קצת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תזמיין אותה לקפה רגוע, לא מיד אחרי ויכוח.

תסביר לה שאתה מתחשב בה ולא מוריד את המזגן לטמפרטורה שבאמת היית רוצה, תשאל אותה מה היא היתה עושה אם בן הזוג שלה או אבא שלה או הילדה שלה היו סובלים מחום, אם היא לא היתה מנסה להתחשב בהם, ושאתה מבקש התחשבות דומה.

היא צריכה לראות אותך מעבר ל״אדיוט בעבודה שמקפיא אותי״, אלא כאדם, שותף וקולגה שראוי ליחס כמו שהיא היתה רוצה שינהגו כלפיה. 

לפעמים זה מצליח, לפעמים לא.

ועוד טיפ, כשנכנסים מבחוץ לחדר עם טמפרטורה מאוד שונה תמיד נרגיש את ההבדל בצורה חדה יותר. אז כשאתה חוזר מהמטבח ונורא חם לך, שב כמה דקות, תן לגוף להסתגל להבדל ואז תחליט כמה חם לך.

• אהבתי 1
פורסם

אצלינו יש הרבה חללים משותפים, כמו שנאמר, לבנות שסובלות מהמזגן הביאו מפזרי חום וככה הם יושבות בקיץ (ובחורף)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...