Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, ברווז, עשית אי פעם אבחון דידקטי? יש לי תחושה שבמקרה שלך לא הרצפה עקומה, אלא הרקדן זקוק לעזרה. אם אכן אתה לקוי למידה סביר ישי דרכים לסייע לך, אבל קודם כל צריך לדעת לאיזה סיוע אתה זקוק. ואז תוכל לבטא את היכולות שלך, שכרגע לא מנוצלות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

תגיד, ברווז, עשית אי פעם אבחון דידקטי? יש לי תחושה שבמקרה שלך לא הרצפה עקומה, אלא הרקדן זקוק לעזרה. אם אכן אתה לקוי למידה סביר ישי דרכים לסייע לך, אבל קודם כל צריך לדעת לאיזה סיוע אתה זקוק. ואז תוכל לבטא את היכולות שלך, שכרגע לא מנוצלות.

מסכים עם כל מילה.

במקרה שלי זה היה לגמרי שווה את זה.

אם יש בעיות קשב וריכוז, הייתי גם עושה איבחון בקופת חולים ולוקח הפניה לניירולוג. זה לא בושה לקבל טיפול תרופתי אם צריך.

ותרופות זה לא רק ריטלין ואדרל, יש היום גם תרופות יותר מתקדמות עם הרבה פחות תופעות לוואי.

אולי גם יפתח לך טעם להתקדם הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן כילד אובחנתי עם הפרעת קשב והיי סנאי ליד העץ שיוצא מהאדמה היבשה ועם חריצים כמו צמיגים של הטרקטור שחורש בשדות שהייתי רוכב בהם עם האופניים ועכשיו חם מדיי לרכוב עם מסיכה כי קורונה וזו אחלה בירה דווקא.

בימינו אנו, אני לא חושב שההפרעה מורגשת - וגם אם כן, היא לא מהווה בעייה לתחושתי.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לתחושתי זו בעיה אצלך. לא מסוגל להתמיד בדבר. אבל אני לא פסיכולוג או איש חינוך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הקשר להתמדה?

שוקל אופציות ריאליות יותר או פחות להשכלה שלי בעקבות בעייה שנמצאת לא רק אצלי (ולא רק בכיתה שלי, אגב). לא שובר את הכלים והולך "הבית".

מתמיד בספורט, מתמיד בתזונה בריאה יותר, מתמיד בהרבה דברים. סליחה אבל אני כנראה לא מצליח להבין מה כוונתך ב"התמדה".

פורסם
לפני 56 דקות, sperial כתב:

לתחושתי זו בעיה אצלך. לא מסוגל להתמיד בדבר. אבל אני לא פסיכולוג או איש חינוך.

לא מסכים.

לא צריך להתמיד בכל דבר, צריך לדעת גם מתי לחתוך.

למשל אני לא המשכתי את התואר בתעשיה וניהול, כי לא ראיתי את עצמי מתעסק בזה, ואין לזה קשר לADD שלי.

לפני 48 דקות, ברווז כתב:

מתמיד בספורט, מתמיד בתזונה בריאה יותר, 

שזה מרכיב עצום בטיפול בבעיות קשב וריכוז.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 27 דקות, vadim6385 כתב:

שזה מרכיב עצום בטיפול בבעיות קצב וריגוז.

בהרבה דברים נוספים, לא רק אלו. 

ומסכים אתך לגבי לדעת לחתוך- החיים קצרים מדיי כדי להיתקע בתחום שלא מתאים לך (עכשיו, תשאל אותי מאיפה אני יודע).

היו גם קורסים נוספים שעשיתי והשלמתי, אגב. לא חתכתי. אחד מהם היה עבורי אישית, ובסוף הרבה תועלת ממנו לא יצאה לי כי החיים וכאלה. אבל השלמתי אותו.

פורסם

אני חושב שההסתכלות שלך על הלימודים לא באה באותו אופן עם ההסתכלות של שאר התלמידים והמרצים.

כשהרוב מגיעים כהשתלמות ממקום העבודה או להעביר את הזמן גם כן מאותן סיבות והמרצים מודעים לכך,בן אדם שרוצה ללמוד "על אמת" לא מצליח להשתלב.

תוציא את התעודה,במקביל תרענן קורות חיים ותתחיל לחפש עבודה ולהתראיין,לראות מה קורה ומי מול מי.

תקבל קצת תחושה מהשטח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

היא לא מהווה בעייה לתחושתי.

או שהצלחת למצוא מעקפים מספקים עבורך.

הייתי בוחן את עניין הנוירולוג או אבחונים בלי קשר ללימודים המדוברים או לכל תוצאה שתהיה, בסופו אתה יכול לקחת את הכדור או לא, או לבצע את הטיפול המסוים הזה או זה..

נ.ב. לתחושתי @sperial הגזמת בכתיבך...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי, אבל זו התחושה שלי. המון התייעצייות על שינויים בחיים, ואולי מצטייר יותר מאשר זה במציאות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
Just now, sperial כתב:

אולי, אבל זו התחושה שלי. המון התייעצייות על שינויים בחיים, ואולי מצטייר יותר מאשר זה במציאות. 

יש לי גם רעיונות לשינויים פעם ברבע שעה בערך.

להביא אותם לדיון מול אנשים מעיד על שיקול דעת ואומץ כלשהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

המון התייעצייות על שינויים בחיים

התער של אוקאם- אולי פשוט כי החיים שלי די ח*א?...:lol:

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

וואלה אני גם אוהב ישירות לפעמים אבל ברווז מתמיד, כי הסאבטקסט של השרשור הזה שהוא רוצה להמשיך ללמוד ולהשקיע במה שהוא עושה. 

אחרת כל השרשור הזה היה לא קיים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...