Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

בגלל זה יוצאים מוקדם בשבת בבוקר לטייל במקומות האלה וחוזרים הביתה בדיוק בזמן לשנ"צ. בדרך כלל הערסים עם האשפה והרמקולים מגיעים בצהריים.

לרוב אני לא יכול לצאת מוקדם בבוקר (ילדים והתארגנויות). חוץ מזה לקום במיוחד מוקדם קצת הורס את החופש. 

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

סע למקבילות הטורקיות וזה יהיה בדיוק אותו הדבר.

לעומת זאת סע למקומות הפחות עמוסים בארץ ותהנה. לא חייבים לשבת בחוף בת ים מתחת למטקות ואפשר במקום לנסוע לניצנים (ששודרג משמעותית) או לזיקים ותקבל חוויה אחרת לחלוטין.

נכון, תמיד אפשר לסוע רחוק יותר, מוקדם יותר וכו'. 

שניכם מציעים פתרון נקודתי. 

אבל, 

אם אני מחפש חופשה של שבוע, אני רוצה מלון נעים, אני לא רוצה לקום מוקדם במיוחד כדי לסוע לאנשהוא, אני רוצה סביבה נעימה בלי לכלוך וצעקות ואני רוצה לשלם מחיר סביר. 

את כל אלו קשה עד בלתי אפשרי למצוא בארץ. 

לכן אנשים נוסעים לחול. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שהם קאטנים אבל גם אוכלוסיית המבקרים.

לעמוד שעתיים בתור למדאם טוסו זה בסדר לישראלים אל לעמוד 10 דקות בתור למגלשה במימדיון זה סוף העולם.

לגבי האוירה נכון שהיא שונה אבל לפחות לטעמי לא תמיד לטובה.

לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

אם אני מחפש חופשה של שבוע, אני רוצה מלון נעים, אני לא רוצה לקום מוקדם במיוחד כדי לסוע לאנשהוא, אני רוצה סביבה נעימה בלי לכלוך וצעקות ואני רוצה לשלם מחיר סביר. 

את כל אלו קשה עד בלתי אפשרי למצוא בארץ. 

גם בטורקיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

נכון שהם קאטנים אבל גם אוכלוסיית המבקרים.

לעמוד שעתיים בתור למדאם טוסו זה בסדר לישראלים אל לעמוד 10 דקות בתור למגלשה במימדיון זה סוף העולם.

לגבי האוירה נכון שהיא שונה אבל לפחות לטעמי לא תמיד לטובה.

10 דקות למגלשה במימדיון? לא בחגים ושבת. 

בפארקי מים בהמון מדינות התור *באמת* 10 דקות לכל היותר, גם בשיא העונה, אף אחד לא נדחף לתור, אין אף תיכוניסט עם רגל על המגלשה למעלה שמווסת את התור, יש רמזור אדום ירוק בכניסה וכולם מכבדים את זה. 

יודע למה? 

* אם מותר להכניס 1000 איש - הם מכניסים 1000 איש. לא 1001. 

* יש נימוס בסיסי ואנשים לא נדחפים ולא משמיעים מוזיקה ולא מתנהגים בבריונות. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אפשר לחשוב שבאפטלינג או פארק אירופה לא תמתין במבוך לתור ברכבת ההרים. אבל כבר מזמן עברתי את הגיל של האטרקציות האלה. 

בארץ לא תמצא את הקרחונים של איסלנד או את המוזיאונים של לונדון.  אז יש לנו את ירושלים, שאתריה יכולים להתחרות יפה באלה של, נניח, רומא. אבל הווירה הרבה פחות נעימה. זו האוכלוסיה, זו תחזוקת הסביבה, וכמובן - בחו"ל יש תחושה של שינוי, שמזינה חלק גדול מתחושת החופשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

אני לגמרי לא מבין את ההתמכרות הזאת לטיסות לחו"ל. מה כל כך בוער בזה?

בעבודה אני שומע כל היום ש"אני טס לX, ואני טס לY".

אתה בטח מאלה שגם אומרים "אני לא צריך אלכוהול או סמים, אני היי טבעי"

בעצם אני קורא את ההודעות שלך פה ואין מצב, אם כבר "אני לא צריך אלכוהול או סמים, אני פשוט אשב לי פה בחושך" 🤣

• מצחיק 1
פורסם
לפני 17 דקות, flytomars כתב:

אני לא צריך אלכוהול או סמים, אני פשוט אשב לי פה בחושך"

אלה נוסעים לפולין

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

אפשר לחשוב שבאפטלינג או פארק אירופה לא תמתין במבוך לתור ברכבת ההרים. אבל כבר מזמן עברתי את הגיל של האטרקציות האלה.

אי אפשר להשוות תור בישראל לתור לאטרקציות באירופה. כל עוד אין תיירים סינים בתור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, flytomars כתב:

בעצם אני קורא את ההודעות שלך פה ואין מצב, אם כבר "אני לא צריך אלכוהול או סמים, אני פשוט אשב לי פה בחושך" 

אין מצב לשבת בחושך בלי אלכוהול וסמים.

לגבי טיסות - זה פשוט לא מושך אותי, לא מתחבר לכל הפולחן חו"ל הזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה פולחן חו"ל?

בסך הכל אנשים רוצים את החופשה הכי vfm, כמו בכל דבר אחר. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אני לגמרי לא מבין את ההתמכרות הזאת לטיסות לחו"ל. מה כל כך בוער בזה?

בעבודה אני שומע כל היום ש"אני טס לX, ואני טס לY".

זה כיף. 

אני אוהב את העבודה והיום-יום שלי. ואני אוהב גם חופשות. אני אוהב גם אוכל, מכוניות, את זוגתי, את המשפחה והחברים שלי. 

מה קשה להבין בלאהוב משהו כייפי? 

לראת תרבות אחרת, חברה אחרת, אנשים ומקומות אחרים. יש בזה משהו שונה מאשר רק חופשה. 

מה שנקרא

מחולל הממים | מלך הממים | מימ קינג

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

מה זה פולחן חו"ל?

בסך הכל אנשים רוצים את החופשה הכי vfm, כמו בכל דבר אחר. 

חזרה לנושא השירשור - רוצה חופשה, סבבה, רוצה vfm, סבבה, אבל זה לא צריך להיות בכל מחיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה בכל מחיר?

הרבה אנשים לא טסו בגלל הקורונה ועכשיו הלחץ משתחרר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, vadim6385 כתב:

חזרה לנושא השירשור - רוצה חופשה, סבבה, רוצה vfm, סבבה, אבל זה לא צריך להיות בכל מחיר.

בהקשר של השרשור - מסכים לגמרי.

בהקשר יותר כללי - אני מאוד מבין את הפולחן חו"ל כמו שאתה קורא לו, שבירת שיגרה, אווירה אחרת, יותר רגועה, תרבות אחרת, והכל גם בדרך כלל יותר זול, מה רע?

אם זו התמכרות שאף אחד לא נפגע ממנה, להפך, אז אני לא רואה עם זה שום בעיה.

פורסם
לפני 36 דקות, vadim6385 כתב:

אבל זה לא צריך להיות בכל מחיר

השאלה היא מי הוא בעל המנדט לקבוע את המחיר (רמז: לא ואדים).

כל אחד מנהל את הסיכונים שלו. אחד לא מוכן לעלות על מטוס, כי זה מסוכן. אחד מחפש לכבוש את כל פסגות העולם למרות שהסיכוי לחזור לא מעודד.

אני אישית בזמן הקורונה המשכתי לטוס לחופשות בחו"ל כמה שרק יכולתי.. מבחינתי הסיכון היה שווה את זה. רבים העדיפו בזמן הזה להסתגר בבית.

הבעיה האמתית מתחילה כאשר אדם שעשה את החישוב שלו ולקח את הסיכון, מפיל אחרי זה את האחריות על המדינה\ממשלה\בורא עולם ומצפה שכולם יתגייסו להציל אותו. אחריות אישית זו לא מילה גסה

• אהבתי 2

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לי להאמין שקיים מישהו כזה שאם יחטפו אותו טרוריסטים בסיני או בטורקיה יגיד וואלה מגיע לי, זאת בעיה שלי באחריותי, אל תשקיעו מאמצים לשחרר אותי...

• תוכן חדש...