Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזעזע איך שכולם מופיעים בכתבה בערוץ 13 ומשכנעים אותנו שיהיה בסדר. מה דעתכם? לדעתי תכף כולם ייבכו למה נסענו

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני לגמרי לא מבין את ההתמכרות הזאת לטיסות לחו"ל. מה כל כך בוער בזה?

בעבודה אני שומע כל היום ש"אני טס לX, ואני טס לY".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אלה שאומרים הכל בסדר זה דבר אחד אבל אלה שאומרים אני מפחד אבל אין לי ברירה כי לא מחזירים לי את הכסף מטומטמים.

שילמת בכל מקרה. אתה יכול להישאר בבית ואתה יכול לנסוע ולפחד. אישית הייתי זורק את הכרטיס כי ממילא חופשה מהנה זו לא תהיה אז זה ששילמתי לא אומר שאני צריך גם לסבול.

עריכה: ב 12 היו כאלה שאמרו שהם רק בקונקשן ולא יוצאים משדה התעופה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, vadim6385 כתב:

אנשים זקוקים לחופשות. ומה לעשות - המבחר בארץ מוגבל מאוד.

אישית טורקיה לא מושכת אותי, היה לנו דיון על הנושא לפני כמה שבועות. אבל נופש באירופה או צפון אמריקה? בהחלט על הכוונת.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

שילמת בכל מקרה. אתה יכול להישאר בבית ואתה יכול לנסוע ולפחד. אישית הייתי זורק את הכרטיס כי ממילא חופשה מהנה זו לא תהיה אז זה ששילמתי לא אומר שאני צריך גם לסבול.

זה ירעיל לך את החופשה, אבל אתה עדיין תטוס בגלל sunk cost fallacy - כמו שאם הסרט משעמם, הפופקורן לא טעים, חבורה של ערסים עושים רעש ומציקים לכולם באולם, אבל אתה עדיין תישאר עד סוף הסרט, כי שילמת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 דקות, vadim6385 כתב:

עניין אחר. אנשים לא כ"כ אוהבים את היומיום שלהם...

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

זה ירעיל לך את החופשה, אבל אתה עדיין תטוס בגלל sunk cost fallacy - כמו שאם הסרט משעמם, הפופקורן לא טעים, חבורה של ערסים עושים רעש ומציקים לכולם באולם, אבל אתה עדיין תישאר עד סוף הסרט, כי שילמת

זהו שאני לא מוכן לסבול רק כי שילמתי.

לפני 7 דקות, sperial כתב:

ומה לעשות - המבחר בארץ מוגבל מאוד.

פה לא מסכים איתך. אתה יכול לטייל המון בארץ ולהנות. נכון שיותר יקר אבל לא חסר מה לראות ולעשות פה.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, vadim6385 כתב:

1. VFM עדיף על מה שתקבל בארץ

2. ישראל צפופה ומלוכלכת - אתה מגיע לאיזה מעיין בגודל מטר על מטר, נתקל באשפה, רמקולים שצורחים בקולי קולות וכמויות אנשים לא הגיוניות. לי אישית זה מוציא את כל הכיף מהעניין

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

זה בדיוק כמו האנשים שנוסעים לסיני.
אמנם אין כרגע אזהרת מסע ספציפי, אבל עד כמה שזכור לי, גם בפיגוע שהיה שם לפני כעשור לא הייתה אזהרה כזו לפני.

לדעתי, וזאת כמובן דעתי האישית, יש צורך להתחיל לחייב בעלות החילוץ (או לפחות חלקו) את כל הליצנים שיוצאים "לחפש שיטפונות" בחורף במדבר למרות שהמסלול הוגדר סגור ויש אזהרת שיטפונות, או את אלה שנוסעים ללב האיזור האסור בטורקיה וכו' וכו'.
ברם, לגבי האחרונים אני לא בטוח שישראל תצליח לחלץ, אבל הבנתם את הכוונה...

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, SurfHigh כתב:

ישראל צפופה ומלוכלכת - אתה מגיע לאיזה מעיין בגודל מטר על מטר, נתקל באשפה, רמקולים שצורחים בקולי קולות וכמויות אנשים לא הגיוניות. לי אישית זה מוציא את כל הכיף מהעניין

בגלל זה יוצאים מוקדם בשבת בבוקר לטייל במקומות האלה וחוזרים הביתה בדיוק בזמן לשנ"צ. בדרך כלל הערסים עם האשפה והרמקולים מגיעים בצהריים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, SurfHigh כתב:

ישראל צפופה ומלוכלכת - אתה מגיע לאיזה מעיין בגודל מטר על מטר, נתקל באשפה, רמקולים שצורחים בקולי קולות וכמויות אנשים לא הגיוניות. לי אישית זה מוציא את כל הכיף מהעניין

סע למקבילות הטורקיות וזה יהיה בדיוק אותו הדבר.

לעומת זאת סע למקומות הפחות עמוסים בארץ ותהנה. לא חייבים לשבת בחוף בת ים מתחת למטקות ואפשר במקום לנסוע לניצנים (ששודרג משמעותית) או לזיקים ותקבל חוויה אחרת לחלוטין.

פורסם

קודם כל, האתרים בארץ אמנם מגוונים, אבל רובם קטנים יחסית למקבילים בחו"ל

שנית - זה עניין האווירה. לא יעזור דבר, כשאתה נמצא בעיר אירופית כל התחושה שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...