Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני (ממש) לא דוגמא. אני משקיע מאמצים להפוך את היום-יום והסופשים שלי להכי כיפיים לי. אבל אני זה לא הנושא ואני לא בא לדחוף את משנתי.

חופשה, ובטח מה שמדובר עליו פה בנושא =\= חופש מהעבודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפסקה חייבים, אבל חופשה לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עברית קשה שפה

ואני מרחיב - אתה רוצה חופשה לא רק מהבוס והקליינטיןם, אלא גם מהמטבח והספונג'ה. את זה לא תקבל בבית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חופשה במובן של טיסות טיולים ושהייה במלונות, שזה נושא השרשור (כרגע).

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה לשבור שגרה אתה חייב  לצאת מהבית. זה יכול להיות לילה אצל הדודה בירוחם, זה יכול להיות קרוז לאנטארקטיקה, ואם אתה ממש עשיר ובריא גם איזה שבוע ב-ISS.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל שבירת שגרה מספיק שבמקום ללכת לעבודה יום אחד תישאר בבית ותעשה משהו אחר.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

עברית קשה שפה

ואני מרחיב - אתה רוצה חופשה לא רק מהבוס והקליינטיןם, אלא גם מהמטבח והספונג'ה. את זה לא תקבל בבית.

כן נו. אתה הגדרת חופשה בדיוק כמו שרשמתי.

אני חוזר לטענה שלי, זה לא צורך, זאת מותרות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• אחראי פורום
פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

בשביל שבירת שגרה מספיק שבמקום ללכת לעבודה יום אחד תישאר בבית ותעשה משהו אחר.

בול אצלי ככה. כל דבר שהוא לא עבודה שגרתית.

בבית, בגינה או במשימות תחזוקה שונות.

יותר מזה, אני יכול לבלות שעות ארוכות ביום שישי במקום העבודה שלי בלי לגעת בעבודה עצמה אלא לעבוד על האוטו או בבנייה של כל דבר ועדיין ארגיש חופש מוחלט.

וזה לא שאני סובל ביומיום שלי. פשוט מבחינתי זו גם הגדרה מספקת לחופש.

• אהבתי 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

חולק עליך. חופשה אינה בגדר מותרות, היא צורך של כל אחד

חופשה זה יכול להיות גם לגרבץ בבית מול נטפליקס עם פיצה (או לחם אחיד עם מרגרינה, אם בא לך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, David32 כתב:

אני חוזר לטענה שלי, זה לא צורך, זאת מותרות.

לא חושב שחייבים לטוס לחול או אפילו להתרחק מהבית יותר מדי. לקחתי בשנתיים האחרונות סתם כמה ימים חופש שבהם סתם לא עשיתי כלום. אבל זה כן מאפשר לך להתנתק יותר.

...

זה תמיד מרגיש לי כמו דיונים וטעונים נגד נהנתנות, רק כל פעם מכיוון אחר ומאנשים שונים בערך. למה לטוס? למה ללכת למסעדות? למה לקנות גם בבית אוכל שהוא לא לחם אחיד פרוס ולבן? כי זה כיף.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מותרות הן צורך חיוני לחיים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

ה תמיד מרגיש לי כמו דיונים וטעונים נגד נהנתנות, רק כל פעם מכיוון אחר ומאנשים שונים בערך. למה לטוס? למה ללכת למסעדות? למה לקנות גם בבית אוכל שהוא לא לחם אחיד פרוס ולבן? כי זה כיף.

אין שום בעיה עם נהנתנות. פשוט אפשר להנות בהרבה דרכים.

אני יכול להנות מסתם יום בבית עם המשפחה, אני יכול להנות מטיול של יום לרמה, אני יכול להנות מאיזה צימר ואני יכול להנות משבוע באיזה ריזורט על חוף ים אקזוטי.

כולם חופשה, כולם ימלאו את המצברים באותה המידה אבל כל אחד יעלה אחרת ואתאים את הבחירה גם לתקציב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אין שום בעיה עם נהנתנות. פשוט אפשר להנות בהרבה דרכים.

אני לא נגד נהנתנות. אני לא מבין אנשים שלא מבינים איך אחרים נהנים ממשהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 שעות, itaysamurai כתב:

בול אצלי ככה. כל דבר שהוא לא עבודה שגרתית.

בבית, בגינה או במשימות תחזוקה שונות.

יותר מזה, אני יכול לבלות שעות ארוכות ביום שישי במקום העבודה שלי בלי לגעת בעבודה עצמה אלא לעבוד על האוטו או בבנייה של כל דבר ועדיין ארגיש חופש מוחלט.

וזה לא שאני סובל ביומיום שלי. פשוט מבחינתי זו גם הגדרה מספקת לחופש.

אבל גם זה מגיע למיצוי בשלה מסוים, לא?

אתה באמת אומר, שמעתה, עד סוף החיים שלך, אם כל חופש שלך אתה תעבוד על הרכב ולעולם לא תטוס לחו"ל, לא תרגיש שפספת רצת חוויות אחרות?

לא יודע, נשמע לי קצת far fetched כי מאוד קשה לא לגוון בדברים, גם חופשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אף אחד לא אמר שלא צריך לגוון, רק שלהרגיש בחופשה ושבירת שגרה לא מחייב לעבור בנתב"ג או בבית מלון בארץ.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...