Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, ניקו פ. כתב:

אבל גם זה מגיע למיצוי בשלה מסוים, לא?

אתה באמת אומר, שמעתה, עד סוף החיים שלך, אם כל חופש שלך אתה תעבוד על הרכב ולעולם לא תטוס לחו"ל, לא תרגיש שפספת רצת חוויות אחרות?

לא יודע, נשמע לי קצת far fetched כי מאוד קשה לא לגוון בדברים, גם חופשות.

חו"ל אצלי זה או עבודה או טיול אבל חופשה זה ממש לא. חוזר יותר עייף ממה שנסעתי.

חופש זה או בבית או איזה ריזורט.

כמו בכל דבר בחיים הכל שאלה של מינון ופרופורציות. צריך מהכל אבל לא נורא אם אין את אחד מהם כמה שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

חופשה אצלי זה טיול, אם 8 שעות הליכה בעיר ואם 8 שעות נהיגה מחוצה לה, כמובן כולל צפיה בנופים ובחקור באתרים. בטן גב? לוקח לי בין 30 ל-60 דקות להתחיל להתפתל באי נוחות. מעייף? כן. מהנה? בדרך כלל במידה שאני רק מחכה ךסוף ארוחת הבוקר למחרת, כדי להמשיך. בסופו של דבר זה מה  שמתדלק אותי.

אבל זה אני (ואשתי, הקצב שלה יותר גבוה), ואני מכיר בכך שיש חובבי בטן גב/הכל כלול.

חופשה בבית? זו אולי תקופת הורדת לחץ, אבל לא יציאה מהשגרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, ניקו פ. כתב:

אבל גם זה מגיע למיצוי בשלה מסוים, לא?

אתה באמת אומר, שמעתה, עד סוף החיים שלך, אם כל חופש שלך אתה תעבוד על הרכב ולעולם לא תטוס לחו"ל, לא תרגיש שפספת רצת חוויות אחרות?

לא יודע, נשמע לי קצת far fetched כי מאוד קשה לא לגוון בדברים, גם חופשות.

מה זאת הטוטאליות הזאת ניקו? לא מתאים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 42 דקות, sperial כתב:

חופשה אצלי זה טיול, אם 8 שעות הליכה בעיר ואם 8 שעות נהיגה מחוצה לה, כמובן כולל צפיה בנופים ובחקור באתרים. בטן גב? לוקח לי בין 30 ל-60 דקות להתחיל להתפתל באי נוחות. מעייף? כן. מהנה? בדרך כלל במידה שאני רק מחכה ךסוף ארוחת הבוקר למחרת, כדי להמשיך. בסופו של דבר זה מה  שמתדלק אותי.

אני גם מעדיף טיול אקטיבי ובטן גב משעמם אותי די מהר (ולכן טיולים כאלה הם של 2-3 ימים ולא יותר)

לפני 42 דקות, sperial כתב:

אבל זה אני (ואשתי, הקצב שלה יותר גבוה), ואני מכיר בכך שיש חובבי בטן גב/הכל כלול.

חופשה בבית? זו אולי תקופת הורדת לחץ, אבל לא יציאה מהשגרה.

זה כבר תלוי איך היום יום שלך נראה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מאמין גדול בגיחות קצרות לחו"ל, 3-4 ימים.

פעם בכמה שנים עושים טיול גדול יותר.

לא בענייני בטן גב, מאבד את הרצון לחיות דיי מהר בתצורה כזו.

וכן, המלונות בישראל והמסעדות פה יקרים בצורה לא שפוייה,

אם גם תיירים שהמטבע שלהם שווה פי כמה מהשקל אומרים את זה בריש גלי - כנראה שזה המצב.

יחד עם זאת, אם חוזרים שניה לנושא השרשור,

ההתנהלות של אנשים שיודעים שמשרד החוץ הוציא הנחיה של איסור הגעה למקום מסויים - וטסים, כי שילמו על "הכל כלול" באנטליה 5K ולא רוצים להפסיד - 
מדובר על לשים את עצמך במקום מסוכן רק כי "הקלפים לא הסתדרו לך"

שימו לב אגב, להנחיה עצמה:

זה לא שאמרו לאוכלוסיות כאלה ואחרות אל תטוסו לשם (תשלימו בראש לבד על אילו אוכלוסיות מדובר), 

באו והוציאו הנחיה לכלל הישראלים באשר הם - אל תטוסו לשם.

זכורה לי טיסה לפני כמה שנים שתכננתי לברצלונה (אני שם לא מעט בתור אוהד שרוף של הקבוצה ואוהב העיר)

לפני הקורונה

הזמנו מראש כרטיסי טיסה ומלון

כרטיסים למשחק היו בסטנד-ביי גם ככה (הטבת חבר מועדון בינלאומי)

ואז פרצו המהומות שהיו בקטלוניה,

שרפו שם את הרחובות,

נאלצנו לבטל את הטיסה - קיבלנו החזרים על הכל חוץ מהטיסה,

הלכו לנו 2K ש"ח

חבר אחר אמר שהוא טס לא משנה מה, גם אז "המליצו" לא לטוס כי נפיץ שם ביטחונית, אבל לא היה איסור כמו היום,

הבן-אדם טס בכל מקרה - בארסה, בהנחיית הליגה והממשלה הפכה את המשחק למשחק רדיוס ללא קהל, 

ויצא שכל מה שהאיש עשה היה להיות נצור במלון כמה ימים.

תעשו חושבים, אם אמרו לכם לא לטוס - יש סיבה,

גם אם תטוסו ותחזרו בשלום (אמן) - זה לא אומר שהרווחתם, זה אומר שהפעם יצא לכם טוב. במקרה.

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

משהו דומה, אם כי אולי בכיוון ההפוך - אבל בזמן השריפה הכרמל הייתי אמור לטוס לבודפשט. דקה לפני שהגיעה מונית השירות לנתב"ג הודיעו שהשריפה הגיע העד מול האוניברסיטה, זה בערך 800 מ' מאיפה שגרתי. שלחתי את המונית לדרכה, הלכו כרטיס הטיסה ו-MALEV לא החזירו אפילו את מיסי הנמל (שאותם היו צריכים להחזיר). אז הלכו כמה מאות דולרים, העיקר שנשארתי ליד הילדים בתקופת האסון הזו.

כמה שמחתי שמי ששלח אותם לפירוק היתה רת"א הישראלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להפך. אני אומר שכדאי לגוון. התרשמתי מההודעה של איתי שהוא לא צריך חו"ל בכלל ומבחינתו חופשה זה לעבוד על הרכב מהמשרד. 

לי זה נשמע כמו סתם יום פנוי. 

אני לא רוצה להיכנס לסמנטיקה של מה זה חופשה ומה זה נופש ומה ההבדלים ביניהם. 

אני גם יכול לקחת יום חופש ולעשות בו תחביבים שלי, גם זה חופש, אבל זה ממש לא "מספיק" לי. אני רוצה גם דברים אחרים. 

לפני שעתיים, David32 כתב:

מה זאת הטוטאליות הזאת ניקו? לא מתאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 32 דקות, ניקו פ. כתב:

התרשמתי מההודעה של איתי שהוא לא צריך חו"ל בכלל ומבחינתו חופשה זה לעבוד על הרכב מהמשרד. 

לא רמזתי לכך אפילו.

נתתי את זווית הראייה שלי כלפי המושג חופש, שהוא בעל מנעד רחב.

אני לא חייב חו"ל כדי להרגיש מנוחה, אני יכול ליהנות ולנקות את הראש מדברים יחסית פשוטים של עבודה על האוטו בחניה או לרתך איזה דבר אידיוטי במפעל שלי.

יכול להיות שזה כך כי היומיום שלי מאוד דחוס, מלא משימות ומלא גם סטרס, אז גם דברים קטנים שהם לא עבודה מספקים אותי.

אבל זה לא אומר שאני לא מחפש יעדים חדשים בעולם ולא מתעניין ומתרגש בחופשות "אמיתיות".

עד הקורונה טסתי לא מעט או לחילופין נפשתי בארץ, שילמתי גרושים על יעדים מסוימים ושילמתי הרבה על אחרים, היה לי כיף בכל סוג.

מודה שהקורונה הצליחה לכבות לי את העניין ולא הבאתי את עצמי לטוס שוב עדיין, אבל זה גם אשמתי כי אני שקוע בעניינים אחרים כרגע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...