Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יש לך לחפש בגטוויק? אלא אם כן ההופעות בברייטון והסביבה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, borsood כתב:

מה יש לך לחפש בגטוויק? אלא אם כן ההופעות בברייטון והסביבה.

קרוב, חצי הדרך מגטוויק לברייטון במקום שנקרא Trading Boundaries, חנות רהיטים מהודו (איי שיט יו נוט)

הגעה עם רכבת ואז מונית כי זה ממש חור.

אלה תמונות מהבד אנד ברקפאסט במרחק מייל אחד משם (כי פשוט אין פה כלום בסביבה)

20220616_165119.jpg

20220616_165024.jpg

20220616_165014.jpg

• אהבתי 3
פורסם

חור מארץ החורים. לפחות למדתי עכשיו שיש להקה שנקראת פוקוס.

בכל מקרה, לשתות הרבה מים מחר, יהיה חם מוות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איפה?

היום ראיתי תחזית שבשבוע הבא צפוי גשם. בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

איפה?

במושא השרשור, טרנסניסטריה 🤦‍♂️

דרום בריטניה צפויה ל33 מעלות מחר.

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, nitch כתב:

חור מארץ החורים. לפחות למדתי עכשיו שיש להקה שנקראת פוקוס.

בכל מקרה, לשתות הרבה מים מחר, יהיה חם מוות.

להקה הולנדית משנות ה70, אבל האמת שהם הבונוס, טסתי לראות 2 הופעות של מאגמה (להקה צרפתית משנות ה70 גם כן)

But I digress...

פורסם
לפני 5 שעות, flytomars כתב:

קרוב, חצי הדרך מגטוויק לברייטון במקום שנקרא Trading Boundaries, חנות רהיטים מהודו (איי שיט יו נוט)

הגעה עם רכבת ואז מונית כי זה ממש חור.

אלה תמונות מהבד אנד ברקפאסט במרחק מייל אחד משם (כי פשוט אין פה כלום בסביבה)

מזכיר לי איך באחת הנסיעות לאזור נתקעתי ליומיים בסטנסטד והייתי צריך למצוא מלון קרוב בהתראה קצרה. מצאתי איזשהו B&B בריטי טיפוסי בכפר שכוח אל בשם Little Hallingbury. בעלי האכסניה לא הפסיקו לספר לי עד כמה הם שונים מ-Great Hallingbury השמוקים המתנשאים, מרחק שלוש דקות נסיעה במורד הכביש. 🤣

יש שם הרבה חורים כאלה, שאוחדו עם השנים לרשות מקומית אחת (כמו בישופ-סטורפורד במקרה של הכפרים לעיל) אבל ממשיכים לחיות בסרט שיש להם אופי יחודי ושונה מהשכנים. Whatever, darling...

פורסם

טוב שלא הגעת ל  Little Hangleton במקום...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב אז השרשיר כבר סטה מהנושא המקורי שלו מזמן אז אני מרשה לעצמי-

ליד הבי אנד בי יהיה מחר יריד / תערוכה של כלים חקלאיים עתיקים. נראה לי שבוקי יעריך. הדברים האלה אשכרה עובדים ויצא לי לראות אחד כזה נוסע על הכביש בפנאן שלו (זה עם הדגלים) 20220617_113544.thumb.jpg.ebf8db40fed305ff7224f77e8058e675.jpg20220617_112758.thumb.jpg.4495dde005ff2b845ac9870b9a26cb25.jpg20220617_112706.thumb.jpg.efb2623a23c579c909ac94cfcc801630.jpg:

• אהבתי 4
פורסם
בתאריך 16.6.2022 בשעה 12:20, flytomars כתב:

הבנתך לוקה- לפי גוגל מאפס, להגיע בתחבצ בשעה שנחתתי מלוטון לגטוויק= שעתיים ורבע.

משיחה עם עוד אנשים בטיסה שהיו באותו מצב, יש לי קייס, שעתיים נסיעה מהיעד זה לא "אותו יעד בערך", בשום קונסטלציה.

יש מצב שזה אפילו לא דורש תביעה אלא מילוי טופס באתר של וויז, אבל אסתכל על זה כשאחזור.

אגב, מזל שהייתי עם היד על הדופק (אתר נחיתות נתב"ג שאגב לא עודכן בביטול, ומצב הטיסה שאמורה לנחות בתל אביב קודם בלוח של וויז) כי הבנתי שהטיסה ללוטון התמלאה בפחות מ5 דקות מרגע שליחת סמס הביטול.

אגב איזה שכונה טרמינל 1, נראה שמועסקים שם בעיקר תיכוניסטים ופנסיונרים, נכנסתי בטעות לבידוק הבטחוני עם הכרטיס של הטיסה המבוטלת, אף אחד לא סרק שום בר קוד, אף אחד לא הסתכל על כלום, כשרציתי לחזור כדי להדפיס את הכרטיס (מסיבה מוזרה כלשהי באפליקציה היה רק את הכרטיס המבוטל) אמרו לי שאי אפשר, אבל שידפיסו לי בגייט עצמו. נו שויין....

לא יזיק להיצמד לעובדות לפני. ב15 W94452 נחתה ב2:20, כשהאוטובס לחניון יצא ב:15,ב3 זה שעה ו49.

בכול מקרה זה לא רלוונטי לפי הרגולציה הבריטית, אז בהצלחה בתביעה לפי חוק טיבי (שבספק אם יתפוס וגם אם כן כנראה בחצי פיצוי, אבל שיהיה)

ציטוט

Less than seven days’ notice

If you received less than seven days’ notice of the cancellation, you can claim compensation based on the timings of the alternative flight:

If your new flight departs no more than one hour before the scheduled time of your original flight AND your new flight arrives less than two hours after the scheduled time of your original flight, you are not entitled to financial compensation

https://www.caa.co.uk/passengers/resolving-travel-problems/delays-and-cancellations/cancellations/

ltgtw.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, shake כתב:

לא יזיק להיצמד לעובדות לפני. ב15 W94452 נחתה ב2:20, כשהאוטובס לחניון יצא ב:15,ב3 זה שעה ו49.

בכול מקרה זה לא רלוונטי לפי הרגולציה הבריטית, אז בהצלחה בתביעה לפי חוק טיבי (שבספק אם יתפוס וגם אם כן כנראה בחצי פיצוי, אבל שיהיה)

https://www.caa.co.uk/passengers/resolving-travel-problems/delays-and-cancellations/cancellations/

ltgtw.png

לא כל כך הבנתי מה אתה מראה לי פה, אין רכבת מלוטון, יש שאטל ואז רכבת, אתה בטוח שהרכבת יוצאת מהשדה ולא מLuton Airport Parkway שנמצא מרחק נסיעה משם? 

וגם לא הבנתי את המדיניות פיצוי- הכוונה היא לטיסה לאותו שדה, לא לשדה אחר!

מראה לך את הפירוט לפי גוגל מאפס:

Screenshot_20220618-182351_Maps.thumb.jpg.e4388a54bdb588ef295418d849c92028.jpg

פורסם

לא הבנתי, מה עם הטרקטורים שעובדים על קיטור? 

נחמד ההשוואה שלכם בגוגל מאפס, אבל בוא נתרכז בדברים המעניינים. כלים על קיטור. יש משאיות מה זה מגניבות. מדהים איך חשבו שזה לגיטימי להנדס דבר כזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, flytomars כתב:

לא כל כך הבנתי מה אתה מראה לי פה, אין רכבת מלוטון, יש שאטל ואז רכבת, אתה בטוח שהרכבת יוצאת מהשדה ולא מLuton Airport Parkway שנמצא מרחק נסיעה משם? 

וגם לא הבנתי את המדיניות פיצוי- הכוונה היא לטיסה לאותו שדה, לא לשדה אחר!

מראה לך את הפירוט לפי גוגל מאפס:

Screenshot_20220618-182351_Maps.thumb.jpg.e4388a54bdb588ef295418d849c92028.jpg

אני מראה לך שאתה יכול לשכוח מטופס נוח.

המידע מ NR ואין יותר אמין מזה,ברוב שעות היום זה לא לוקח שעתיים (להוציא שביתות\עיצומים). כרטיס מLUTON AIRPORT כולל במחיר את האוטובוס לPARKWAY+רכבת.
שוב זה לא משנה ולא רלוונטי, הייתה לך בחירה בין ביטול פיצוי או טיסה חלופית. עקרונית כנראה שהיית יכול לשנות לפריז\אמסטרדם+רכבת ללונדון.

תחבורה חלופית זה כבר בינך לחברת תעופה וכדאי לקרוא מה שכתוב שם\חוק שירותי תעופה

ציטוט

Although most airlines will book you onto another of their flights to the same destination, if an alternative airline is flying there significantly sooner or other suitable modes of transport are available then you may have the right to be booked onto that alternative transport instead. You can discuss this with your airline.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, shake כתב:

אני מראה לך שאתה יכול לשכוח מטופס נוח.

המידע מ NR ואין יותר אמין מזה,ברוב שעות היום זה לא לוקח שעתיים (להוציא שביתות\עיצומים). כרטיס מLUTON AIRPORT כולל במחיר את האוטובוס לPARKWAY+רכבת.
שוב זה לא משנה ולא רלוונטי, הייתה לך בחירה בין ביטול פיצוי או טיסה חלופית. עקרונית כנראה שהיית יכול לשנות לפריז\אמסטרדם+רכבת ללונדון.

תחבורה חלופית זה כבר בינך לחברת תעופה וכדאי לקרוא מה שכתוב שם\חוק שירותי תעופה

אתה שוב מראה ציטוט שנוגע לאותו שדה, לוטון וגטוויק זה לא אותו שדה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 שעות, David32 כתב:

לא הבנתי, מה עם הטרקטורים שעובדים על קיטור? 

נחמד ההשוואה שלכם בגוגל מאפס, אבל בוא נתרכז בדברים המעניינים. כלים על קיטור. יש משאיות מה זה מגניבות. מדהים איך חשבו שזה לגיטימי להנדס דבר כזה.

שלא תגידו שאני לא שועה לבקשות הקהל-

20220617_114402.thumb.jpg.d26bd005aa3b74a2ebe14ea46c31aac1.jpg20220617_114316.thumb.jpg.fae1114a224a0da5716dde479a7ce34c.jpg20220617_113735.thumb.jpg.b9ba586b94a19c9b24234030756dc0bd.jpg20220617_114621.thumb.jpg.6fb51899c8dd5d80bbca9673ebba10b5.jpg

והנה אחד בנסיעה קצרצרה:

הייתי שם גם סרטונים של הלהקות אבל אני מפחד מהתגובות 🤣

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...