Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אמור לטוס ביום רביעי לגאטוויק עם וויז אייר, והבנתי שיש שם בלגן רציני- כל יום עשרות ביטולים (איזי ג'ט, וויז ואפילו בריטיש)

רציתי לדעת, אם מישהו יודע במקרה- כמה זמן מראש מודיעים על ביטול הטיסה? ברור לי שזה משתנה אבל מה הממוצע? יום? שעה? שבוע?

בינתיים במעקב אחרי הטיסה הספציפית הזו, נראה שזה יום כן יום לא (ועושה רושם שאני ביום לא 😭)

תודה לעונים!

פורסם

כמו בכל משא ומתן שכולל בני ערובה, כדאי ליצור קשר מראש עם חברת התעופה ולהציע כניעה מרצון (כלומר דחיית הטיסה ביוזמתך ללא תשלום נוסף). אם הם יראו שיש סיכון גבוה לביטול, כנראה שיענו לבקשתך ע"מ להימנע מפיצוי בהמשך. בכל אופן, התגובה שלהם תהיה ברומטר טוב למצב בשטח.

ממה שאני קורא בעיתונות הבריטית, מדובר בכאוס טוטאלי שאף טיסה לא חסינה מפניו, והביטול יכול להגיע גם שעה מראש אחרי שעברת צ'ק אין ובידוק בטחוני.

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

כמו בכל משא ומתן שכולל בני ערובה, כדאי ליצור קשר מראש עם חברת התעופה ולהציע כניעה מרצון (כלומר דחיית הטיסה ביוזמתך ללא תשלום נוסף). אם הם יראו שיש סיכון גבוה לביטול, כנראה שיענו לבקשתך ע"מ להימנע מפיצוי בהמשך. בכל אופן, התגובה שלהם תהיה ברומטר טוב למצב בשטח.

לצערי דחיה אינה אופציה, אני טס לסופ"ש של הופעות של להקות שאיך לאמר בעדינות... העתיד כבר מאחוריהן 😛

כך שאם לא אראה אותם עכשיו, לא יהיו עוד יותר מידי הזדמנויות.

מה גם שהכרטיס שקניתי אינו פלקס (מהסיבה הזו בדיוק... אם אני לא טס בתאריכים האלה, אני לא טס)

פורסם

נשאר לך רק להחזיק אצבעות ו\או למכור את נשמתך לשטן.

טיסות לכל השדות בלונדון, במיוחד ללוטון, מתבטלות בדיוטי, בצ'ק אין, בשער העליה למטוס.. המצב הזוי.

כנס ללונדון שלנו - Our London בפייס (או שאל תכנס, זה רק יעשה לך חרדות) :(

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, omricn כתב:

נשאר לך רק להחזיק אצבעות ו\או למכור את נשמתך לשטן.

טיסות לכל השדות בלונדון, במיוחד ללוטון, מתבטלות בדיוטי, בצ'ק אין, בשער העליה למטוס.. המצב הזוי.

כנס ללונדון שלנו - Our London בפייס (או שאל תכנס, זה רק יעשה לך חרדות) :(

אה, הייתי בטוח שדווקא גאטוויק השדה הבעייתי כרגע.

מזל שאין לי פייסבוק 😜

פורסם (נערך)

אכן סטנסטד ולוטון הכי מתפקדים כרגע, הית'רו וגטוויק על הקרשים. 

מציע במסגרת הפניה מראש לחברת התעופה (אם תשיג אותם בטלפון בכלל) לשאול על שינוי ללוטון כדי להפחית סיכון לביטולים. חושב שמאז הקורונה אין טיסות מהארץ לסטנסטד, וחבל כי זה שדה מעולה. 

עריכה אחרונה על ידי nitch
  • אהבתי 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי הבנתי - שילוב של פיטורים בזמן הקורונה, אובר בוקינג של חברות התעופה, מחסור חמור בכח אדם בשדה, מחסור בטייסים (שחלקם לא חזרו אחרי הקורונה כי ראו שאפשר לעשות גם דברים אחרים), עליית מחירי הנפט בעקבות המלחמה (מה שלא גורם למוטיביציה גבוהה לחברות התעופה להוציא את הטיסות שמכרו במחירי רצפה), וחופשות סוף קיץ שבדיוק התחילו שם (half term), אפילו היום חופש לג'ובילי של המלכה התחיל את כל אפקט הדומינו הזה.

פורסם

קצת טיפשי, אבל אם זה מאוד חשוב מה עם טיסה לאדינבורו נניח ואז נסיעה או תחב"צ ללונדון?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, ניקו פ. כתב:

קצת טיפשי, אבל אם זה מאוד חשוב מה עם טיסה לאדינבורו נניח ואז נסיעה או תחב"צ ללונדון?

If push comes to shove... אני אשקול כל קונקשן שיהיה זמין לי.

כרגע עדיין לא ביטלו לי את הטיסה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעדכן שכצפוי, הטיסה בוטלה, היום בצהריים (כמה שעות לפני הטיסה)

עקבתי אחרי כל הטיסות בשבוע שחלף- ורק זו בוטלה 😫

בכל אופן החלפתי לטיסה ללוטון באותה שעה, למזלי לא חייבו אותי על המלון (אפילו שבעצם ביטלתי מהיום להיום!) כך שהנזק הממשי היחידי זו שעה וחצי נסיעה אקסטרה, לא כזה נורא.

מה שכן אני תוהה אם מגיע לי פיצוי כלשהו או שעצם זה שבחרתי כרטיס אחר (בחינם) שולל ממני את הזכות לתבוע?

פורסם

הי, ראשית תנחומי :(

לא מובן, למה היית צריך לבטל את המלון אם החלפת לטיסה באותה השעה?

למה שעה וחצי נסיעה? למיטב הבנתי ברכבת לוטון-לונדון בערך שעה

פורסם
לפני 13 שעות, flytomars כתב:

מה שכן אני תוהה אם מגיע לי פיצוי כלשהו או שעצם זה שבחרתי כרטיס אחר (בחינם) שולל ממני את הזכות לתבוע?

אין לך קייס, קיבלת כרטיס לאותו היעד בערך באותו זמן ללא פגיעה משמעותית, לא תקבל יותר כלום מחברת התעופה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, omricn כתב:

למה שעה וחצי נסיעה? למיטב הבנתי ברכבת לוטון-לונדון בערך שעה

הבנתך לוקה- לפי גוגל מאפס, להגיע בתחבצ בשעה שנחתתי מלוטון לגטוויק= שעתיים ורבע.

לפני כשעה, elibaba כתב:

אין לך קייס, קיבלת כרטיס לאותו היעד בערך באותו זמן ללא פגיעה משמעותית, לא תקבל יותר כלום מחברת התעופה.

משיחה עם עוד אנשים בטיסה שהיו באותו מצב, יש לי קייס, שעתיים נסיעה מהיעד זה לא "אותו יעד בערך", בשום קונסטלציה.

יש מצב שזה אפילו לא דורש תביעה אלא מילוי טופס באתר של וויז, אבל אסתכל על זה כשאחזור.

אגב, מזל שהייתי עם היד על הדופק (אתר נחיתות נתב"ג שאגב לא עודכן בביטול, ומצב הטיסה שאמורה לנחות בתל אביב קודם בלוח של וויז) כי הבנתי שהטיסה ללוטון התמלאה בפחות מ5 דקות מרגע שליחת סמס הביטול.

אגב איזה שכונה טרמינל 1, נראה שמועסקים שם בעיקר תיכוניסטים ופנסיונרים, נכנסתי בטעות לבידוק הבטחוני עם הכרטיס של הטיסה המבוטלת, אף אחד לא סרק שום בר קוד, אף אחד לא הסתכל על כלום, כשרציתי לחזור כדי להדפיס את הכרטיס (מסיבה מוזרה כלשהי באפליקציה היה רק את הכרטיס המבוטל) אמרו לי שאי אפשר, אבל שידפיסו לי בגייט עצמו. נו שויין....

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • תוכן חדש...