Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע יש לי טרולי ישנה ששוקלת כמעט 3.5 ק"ג והיא ממש כבדה.

אז החדשה שצריכה להיות כמה שיותר קלה וכמה שיותר חזקה.

אם אפשר אז גם המלצה למקום בגוש דן לקנות.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

בת הזוג שלי ואני שנים עם קוסמולייט של סמסונייט,
קלה, חזקה, עמידה וטובה.

https://www.alter.co.il/product/samsonite-cosmolite-55cm/

אני שוקל לעבור עכשיו לדגם חדש שראיתי באירופה בשם lite-box:

https://www.samsonite.co.uk/lite-box-spinner-55cm--black/79297-1041.html?cgid=luggage_cabin-luggage

לא מכיר שמוכרים בארץ את החדשה וגם לא שווה לקנות בישראל סמסונייט גם ככה... אני קניתי את כל המזוודות שלי שלהם (יש לי 3) בספרד,

גם זול משמעותית וגם יש החזר מס ביציאה הביתה. לא צריך מעבר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

Skyway

https://www.skywayluggage.com/

ממש קלילות, בנויות טוב.

יש לי דגם בגודל בינוני.

לא יודע אם עדיין משווקות בארץ, אבל יחסית לאיכות הייתה ממש במחיר הגיוני.

ואחרי שקיבלתי כסף בגובה של פעמיים המזוודה אחרי שקצת דפקו לי אותה באוסטריאן - זו הייתה ממש קניה משתלמת 

פורסם

מי קונה טרולי ב1000שקל+?? 🙄

פשוט תחפש טרולי לפי המידות שיש נראה לי אמור להיות דיי סבבה..

יותר קשה זה למצוא תיקי עליה למטוס 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, Super_T כתב:

בת הזוג שלי ואני שנים עם קוסמולייט של סמסונייט,
קלה, חזקה, עמידה וטובה.

https://www.alter.co.il/product/samsonite-cosmolite-55cm/

אני שוקל לעבור עכשיו לדגם חדש שראיתי באירופה בשם lite-box:

https://www.samsonite.co.uk/lite-box-spinner-55cm--black/79297-1041.html?cgid=luggage_cabin-luggage

לא מכיר שמוכרים בארץ את החדשה וגם לא שווה לקנות בישראל סמסונייט גם ככה... אני קניתי את כל המזוודות שלי שלהם (יש לי 3) בספרד,

גם זול משמעותית וגם יש החזר מס ביציאה הביתה. לא צריך מעבר.

תודה זה נראה טוב, אבל ממש יקר לדעתי עבור טרולי.

כמו שכתבתי, אני מחפש משהו טוב ולא יקר שאפשר לקנות בארץ, אין לי זמן להזמנות מחו"ל עכשיו, הטיסה קרובה.

לפני שעה, arik100 כתב:

מי קונה טרולי ב1000שקל+?? 🙄

פשוט תחפש טרולי לפי המידות שיש נראה לי אמור להיות דיי סבבה..

יותר קשה זה למצוא תיקי עליה למטוס 

אני יכול לחפש טרולי ולהסתובב ולבזבז זמן, או לבוא ולבקש המלצה כאן...

פורסם

תקפוץ לאלטר מזוודות ותיקים, על דרך מנחם בגין פינת ביאליק ברמת גן. קנינו שם את המזוודה האחרונה שלנו. יש לו מבחר טוב מאוד ומחירים סבירים. תראה מה אתה אוהב. 

כמה המלצות לטרולי (לפני הקורונה הייתי טס פעם בחודש לפחות, עם טרולי בלבד):

1. אל תתקמצן - טרולי טוב יחזיק שנים.

2. אל תתפזר - אין לך שום טעם לקנות טומי או רימובה.

3. טרולי בד - הרבה יותר נוח לפתיחה. לא צריך לתמרן שני חלקים במקומות צרים.

4. גלגלים - 4 גלגלים ולא שניים. וכל גלגל כפול. איכות הגלגלים הכי חשובה.

5. תשמור את האחריות בתוך אחד הכיסים שלא בשימוש בטרולי. ככה היא תמיד תיהיה עם המוצר, ותוכל להשתמש אפילו בחו״ל אם אתה קונה סמסונייט לדוגמא.

6. כל הכיסי צד למיניהם לא באמת שימושיים. אבל, אם יש אופציה לכיס עליון קטן אבל רחב יחסית, אחד כזה שמתאים לנרתיק משקפי שמש ומטען נייד לדוגמא - זה כן כדאי.

7. מידות - רק 55*40*20. מכסה את רוב חברות הלואו קוסט ומספיק בהחלט לנסיעה של 3-4 ימים.

8. קל יותר = יקר יותר.

בהצלחה.

פורסם
לפני 24 דקות, garicho כתב:

6. כל הכיסי צד למיניהם לא באמת שימושיים. אבל, אם יש אופציה לכיס עליון קטן אבל רחב יחסית, אחד כזה שמתאים לנרתיק משקפי שמש ומטען נייד לדוגמא - זה כן כדאי.

תלוי מאד בדגם. אצלי למשל יש טרולי שהכיסים החיצוניים שלו מוסיפים כ-30% נפח אחסון שימושי, ומושלמים לחפצים קטנים ע"מ שלא יתפזרו כשהמזוודה חצי ריקה.

לשאלתו של פות"ש - מזוודה זה לא טלפון שאפשר לבחור באופן מדוייק ע"פ תכונות בזאפ. כדאי לעשות סיבוב בין כמה חנויות, החל משופרסל וכד' דרך ריקושט ולמטייל ובסופו של דבר גם מקומות כמו אלטר שהומלץ לעיל ע"מ למשש, לגלגל, להסתכל בפנים ואז להחליט מה הכי נוח לך.  הבדלי האיכות זניחים כיום, ואם חברת התעופה תחליט לשחק כדורגל עם המזוודה שלך זה כבר לא ישנה אם השקעת בסמסונייט או קנית משהו סיני במאתיים שקל. הערך העיקרי במזוודות ממותגות הוא בתחושה הטובה של הבעלים שלהן לאור ההשקעה הגבוהה. אם אתה לא טס פעמיים בחודש, אין באמת סיבה להתפרע בתחום הזה - פשוט תמצא שגם שנוח לך לעבוד איתו ומציע משקל הגיוני בתקציב סביר.

פורסם

אני טס כמעט כל שבוע, ופשוט הלכתי ל"ריקושט" המקומי (ווק אין בהוד השרון), ראיתי מה הכי נוח לי ממה שיש להם והשקעתי בזה בערך 300 ש"ח - טרולי בד שחור, 4 גלגלים כפולים, קל, ידית אחיזה נוחה לי, וזהו. מבחינתי כל השקעה נוספת בטרולי היא בזבוז כסף - הקודם שלי, שנבחר בצורה דומה, החזיק מעל 6 שנים של נסיעות אינטנסיביות.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

בסופו של יום, הכל עניין של טעם ותקציב,

מצד שני, 

זה מאוד משנה איך אתה טס...

אם אתה טס ביזנס כל הזמן, או תיירים פלוס עם מגבלות העלאת מטען למטוס שהן מתירניות מאוד (ביזנס אומר בדר"כ שתי מזוודות טרולי לנוסע למשל)

אז אתה יכול להתפזר כמה שבא לך,

אם אתה טס בתיירים המון ועם חברות לואו-קוסט שאשכרה מחפשים איך לצמצם העלאה למטוס של מטען ו/או חברות תעופה שהן מאלה שמכניסות מזוודות למכשיר הזה שבודק גודל בבורדינג.. אז אתה חייב להיות מאוד מדוייק במה שאתה קונה.

לגבי כדורגל עם המזוודה, זה נכון חלקית בעיני,

לקרוע מזוודת בד פשוטה, זה קל בהרבה מלשבור מזוודה של סמסונייט מחומרים שהם כמעט בלתי שבירים וחוזרים לצורתם.

ברור שלכל דוגמה יש דוגמה אחרת ומנוגדת,

מצד שני, 

כמו שנכתב מעלי, חומרים מיוחדים וקלים = לשלם יותר, ובעיני, השקעה טובה אחת ותקבל מוצר עם אבא ואמא ואחריות.

אני לא אומר בהכרח לשלם הון, מזוודת אלומיניום משוגעת של TUMI או חברות טובות ממנה, פחות מעניינת אותי (וכנראה תשקול יותר)

יש לי דוגמה אישית לזה: 

לפני חודשיים שלושה הייתי בברצלונה עם בת הזוג שלי,

שניה לפני שיצאנו מהבית, פתחתי את אחת המזוודות שלנו לבדיקה של משהו ותפס חיזוק שמאחורי הציר החליט להישבר באחת מנקודות העגינה שלו,

המזוודה בת חמש, עשתה קילומטראז', מה שנשבר זה איזה תפס פלסטי פנימי שעשה את שלו,

לא משפיע על כלום, סתם בורג קטן ותפס פלסטי,

טסנו, נחתנו בבארסה, יום אחרי הייתי במעבדה של סמסונייט, שילמתי סביב 30 יורו, כל התפס הוחלף ותוקן ברבע שעה, בזמן ששתינו קפה בבית הקפה הפינתי ליד המעבדה.

קיבלתי שירות נפלא, המזוודה לא חדשה, היו את כל החלקים והכל תוקן ועובד כמו חדש לעוד שנים קדימה ( יש למזוודה 10 שנים אחריות).

עניין של החלטה, על מה משלמים, לנו יש מזוודה של 1.7 קילו (ריקה) עם מספיק מקום לטיסה של עד שבוע, זה שווה זהב בעיני.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

שילמתי מחיר מופחת כי לא מצאתי את הקבלה,
הדגם שלי (לפי קוד וצבע) היה בתוך תקופת האחריות לדבריהם,

אם היתה קבלה, לא הייתי משלם אגורה, יש לי קבלה רק על אחת המזוודות,

מתחבר למה שרשמו מעלי לשמור את הקבלה בתוך המזוודה.

פורסם
לפני 6 שעות, Super_T כתב:

בסופו של יום, הכל עניין של טעם ותקציב,

מצד שני, 

זה מאוד משנה איך אתה טס...

אם אתה טס ביזנס כל הזמן, או תיירים פלוס עם מגבלות העלאת מטען למטוס שהן מתירניות מאוד (ביזנס אומר בדר"כ שתי מזוודות טרולי לנוסע למשל)

אז אתה יכול להתפזר כמה שבא לך,

אם אתה טס בתיירים המון ועם חברות לואו-קוסט שאשכרה מחפשים איך לצמצם העלאה למטוס של מטען ו/או חברות תעופה שהן מאלה שמכניסות מזוודות למכשיר הזה שבודק גודל בבורדינג.. אז אתה חייב להיות מאוד מדוייק במה שאתה קונה.

לגבי כדורגל עם המזוודה, זה נכון חלקית בעיני,

לקרוע מזוודת בד פשוטה, זה קל בהרבה מלשבור מזוודה של סמסונייט מחומרים שהם כמעט בלתי שבירים וחוזרים לצורתם.

ברור שלכל דוגמה יש דוגמה אחרת ומנוגדת,

מצד שני, 

כמו שנכתב מעלי, חומרים מיוחדים וקלים = לשלם יותר, ובעיני, השקעה טובה אחת ותקבל מוצר עם אבא ואמא ואחריות.

אני לא אומר בהכרח לשלם הון, מזוודת אלומיניום משוגעת של TUMI או חברות טובות ממנה, פחות מעניינת אותי (וכנראה תשקול יותר)

יש לי דוגמה אישית לזה: 

לפני חודשיים שלושה הייתי בברצלונה עם בת הזוג שלי,

שניה לפני שיצאנו מהבית, פתחתי את אחת המזוודות שלנו לבדיקה של משהו ותפס חיזוק שמאחורי הציר החליט להישבר באחת מנקודות העגינה שלו,

המזוודה בת חמש, עשתה קילומטראז', מה שנשבר זה איזה תפס פלסטי פנימי שעשה את שלו,

לא משפיע על כלום, סתם בורג קטן ותפס פלסטי,

טסנו, נחתנו בבארסה, יום אחרי הייתי במעבדה של סמסונייט, שילמתי סביב 30 יורו, כל התפס הוחלף ותוקן ברבע שעה, בזמן ששתינו קפה בבית הקפה הפינתי ליד המעבדה.

קיבלתי שירות נפלא, המזוודה לא חדשה, היו את כל החלקים והכל תוקן ועובד כמו חדש לעוד שנים קדימה ( יש למזוודה 10 שנים אחריות).

עניין של החלטה, על מה משלמים, לנו יש מזוודה של 1.7 קילו (ריקה) עם מספיק מקום לטיסה של עד שבוע, זה שווה זהב בעיני.

אני תמיד שולח את המזוודה כי אני עצלן ומפונק ולא מתאים לי להיגרר איתה.

מזוודות בד פשוטות שורדות אצלי יותר מ 10 שנים של ממוצע 4 טיסות בשנה בלי שום בעיה. 

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי טרולי מבד שקניתי בריקושט או חנות דומה, נראה לי הדגם הזה או דגם ברמה דומה של היצרן. אם אתה מגיע לתל אביב, יש 2-3 חנויות מטיילים על החשמונאים שיש בהן מבחר יחסית גדול של מזוודות. פשוט הלכתי ובדקתי ובסוף זה די ענה על הדרישות שלי מבחינת המחיר והנוחות (ונראה לי זה עלה לי פחות מהמחיר באתר). החסרון היחיד זה שיש לו שני גלגלים ולא ארבעה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני ממליץ על חברה בשם antler, מיוצר באנגליה ויש בחנויות ממסי.

מזוודת בד, איתי יותר מ5 שנים (רק בשנה האחרונה טסתי איתה כבר 6 פעמים), 4 גלגלים.

פורסם
לפני 21 שעות, Derish כתב:

אם חברת התעופה תחליט לשחק כדורגל עם המזוודה שלך זה כבר לא ישנה אם השקעת בסמסונייט או קנית משהו סיני במאתיים שקל. 

ואדים שלא כהרגלו, מדבר שטויות. 

בתור נוסע מתמיד כבד במיוחד, השקעתי בסט מזוודות קוסמולייט של סמסונייט לפני 9 שנים וחודש בדיוק.

אחת עפה לי מהאוטו באלפים השוויצרים, גלשה במורד הכביש וחוץ מכמה שפשופים לא קרה לה כלום. 

עם השניה איזיג'ט שיחקו ראגבי, שברו לה גלגל. סמסונייט שלחו לי גלגל חדש חינם מיד בלי לבקש חשבונית, תעודת אחריות או תצהיר מהפרוקטולוג. 

אני אדם שמתאבסס על הוצאות שהוצאו לחינם, אבל על 800 היורו שהוצאתי על השלישיה הקסומה הזו בניס לפני תשע שנים אני מבסוט לגמרי. 

• אהבתי 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...