Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון אני נתקל יותר ויותר בהתאספויות של ערבים בכול מיני מוקדים בחיפה, בעיקר בטיילת ברחוב יפה נוף וליד מלון מרידיאן.

לא יודע מה מושך אותם דווקא למקומות האלה. אבל כול שנה התופעה מתרחבת עוד ועוד...

הם מגיעים בקבוצות על אופנועים או מכוניות משופרות, עושים המון רעש, מאיצים ליד הולכי רגל, חוסמים את הכביש כדי להצטלם, מפעילים מוזיקה רועשות, צועקים, זורקים זבל מהחלונות... בקיצור כול דבר רע שאפשר לעשות הם עושים.

השאלה אם זה חוקי?

אף פעם לא ראיתי שם ניידת או שוטרים.

פורסם

העירייה דווקא מפרסמת בפייסבוק שהיא מבצעת פעילות נגד החבורות האלה. איני יודע כמה הן יעילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 29 דקות, דניאל1983 כתב:

השאלה אם זה חוקי?

לא

לפני 29 דקות, דניאל1983 כתב:

אף פעם לא ראיתי שם ניידת או שוטרים.

אז תזמין

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

העירייה דווקא מפרסמת בפייסבוק שהיא מבצעת פעילות נגד החבורות האלה. איני יודע כמה הן יעילות.

אני אולי לא מודע לכל פעילויות עיריית חיפה אבל ממה שאני מתרשם, כאשר מדובר בפעילות יזומה של העירייה, זה נראה שהיא מתמקדת במירור חייהן של קשישות קשות יום שנותנות לחתולים טיפת אוכל ופקחים עזי נפש אורבים ועטים על נתמכי/ות ביטוח לאומי שהעזו לתת 5 גר' מזון לאיזה יצור אומלל על 4. אגף הפיקוח (שאין עליו שום פיקוח) גדל פי כמה בשנים האחרונות, אין ספור פקחים חדשים נוספו, ניידות, קטנועים ומה לא והעיר מלוכלכת יותר, מלאה בגורמים לא רצויים שפוגעים בסדר הציבורי, בניקיון ובשלוות התושבים (ולא רק בני מיעוטים, לחלוטין מדובר גם ביהודים כשרים כרותי עורלה ומלאי חוצפה), לילה לילה מתאספים במקומות קבועים כל מיני ארחי פרחי, אלכוהוליסטיים ובני נוער שלא יצא מהם כלום, מלכלכים, מזהמים, שוברים ועושים רעש, כולם יודעים מתי והיכן, התוצאות נראות בבוקר, העירייה (או המשטרה) לא פועלות באופן יזום והדבר היחידי הוא שבבוקר או במהלך היום לאחר מכן, מגיעים עובדי הניקיון, מנקים ומכינים את השטח לקראת הלילה הבא, בדיוק כמו הפעולה מול חזירי הבר (בעצם מה ההבדל בין חזירים כאלו לאחרים?), הרושם הוא שהפקחים פשוט מעדיפים שלא להתעסק עם אותם גורמים ומתמקדים בחלשים שבחברה או בעסקים קטנים שלבעליהם אין חזות מאיימת... כשהעירייה לא מפעילה גם את המשטרה, האחרונה מטבע הדברים מתמקדת בדברים אחרים.

זו לפחות התרשמותי ואני נמצא לא מעט במרחב הציבורי בחיפה (ואולי הדבר לא אופייני רק לחיפה, מישהו אמר משהו על אובדן משילות?)

• רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תראה, אני ממש לא מאוהדי ראשת העיר הנוכחית ואני מקווה שבבחירות הבאות היא תשלח לעשות לביתה.

העיריה טוענת שהיא פועלת נגד הבריונים האלה בשת"פ עם המשטרה. למעשה הסמכות נמצאת בידי המשטרה, אבל אני לא יודע עד כמה הפעילות הזו מועילה. כל עוד הרכבים האלה לא מושבתים לתקופה משמעותית החבורות האלה ימשיכו להתפרע.

דרך אגב, בעייה של נוער פורע חוק וסדר היא בעיה שקיימת בכל זמן ובכל מקום, השאלה היא בה היקף הבעיה ועד כמה היא מטופלת. התחושה שלי היא שהפעולות שנעשות הן פעולות ראווה, לא פעולות סדירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חלק (אולי אפילו רוב) מזרוע האכיפה באזור זה (לפי מה שאני רואה בשטח) הם ערבים.

הסיכוי שיאכפו כנגד המשפחה שלהם, די אפסי, הם יעדיפו להיטפל ליהודים.

• אהבתי 2

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 7 דקות, Shaike.Zam כתב:

חלק (אולי אפילו רוב) מזרוע האכיפה באזור זה (לפי מה שאני רואה בשטח) הם ערבים.

או דרוזים. אתה יכול להבדיל?

פורסם

יקראו לי גזען, אבל לפי חיצונית והשם, כן

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

היא עשתה טעות בזה שביטלה את השיטור הקהילתי.

לא יודע מה בדיוק עשה יונה יהב, אבל בקדנציה שלו לא היו מירוצי מכוניות ברחובות וחפלות בכול פארק ציבורי.

פורסם
לפני 25 דקות, Boltik כתב:

או דרוזים. אתה יכול להבדיל?

כן. אני יודע. הוא צודק. זה לא דרוזים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 22 דקות, Shaike.Zam כתב:

יקראו לי גזען, אבל לפי חיצונית והשם, כן

לפני 1 דקה, ניקו פ. כתב:

כן. אני יודע. הוא צודק. זה לא דרוזים. 

לא מכיר את האיזור, אבל באופן כללי יש מלא דרוזים בכוחות שיטור וביטחון. רוב האזרחים לא יודעים להבדיל בין דרוזים לבין ערבים.

פורסם
לפני 6 שעות, דניאל1983 כתב:

לא יודע מה מושך אותם דווקא למקומות האלה.

הם מחפשים מקומות מרכזיים כדי לקבל תשומת לב.

אם כלי רכב משופר עשה רעש ביער ריק, האם הוא באמת עשה רעש? 😆

(אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע, האם הוא השמיע צליל? )

זו תופעה שממש נפוצה למשל בעיר התחתית בימי שישי כשהאיזור מלא במבלים.

חלקם גם מחפשים צרות. לריב עם אנשים, דקירות וכד'.

פורסם

עכשיו גם התחילה תופעה של "טיולי משפחות", לא יודע מה בדיוק המטרה, אבל כול יום מגיעים עשרות אוטובוסים לרחוב יפה נוף עם בני מיעוטים, הם סוחבים איתם סירים עם אוכל, מתישבים בכול הספסלים בפרק, מדליקים מוזיקה רועשת ומתחילים לאכול וללכלך.

אחרי שהם עוזבים בערב מרוב הזבל לא רואים את הדשא.

תופעה אחרת זה צילומים שהם עושים בגמר בית הספר, גם את זה הם עושים בפארק ביפה נוף, כמובן בליווי של שירי דאחיה, צעקות, זריקת זבל, וחסימת כבשים לצורך צילומי פוזה עם המכוניות.

חברים שלי שדוברי ערבית אמרו לי שהשירים מאוד רחוקים משירי אהדה לישראל.

ולסיום יש גם את הצילומי חתונות, שגם אותם הם עושים בפארק, תוך חסימת כבישים ומדרכות.

• אהבתי 2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...