Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני זמן מה סף "מברשת", שמגיע עם דבק. 

מיותר לציין שלמחרת כבר לא היה מודבק. 

כיצד ניתן להתקין אחד בצורה טובה? האם אני יכול לקדוח בדלת?

אודה לעצות והסברים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי השאלה טיפשית, אבל איך אני יודע שאני לא הולך לקדוח בורג ישירות לתוך המנגנון?

פורסם (נערך)

גם לי זה קרה (עם דלת עץ רגילה), שמתי דבק דו״צ איכותי יותר שקניתי בחנות חומרי בנין (לא הפשוט  שיש גם בסופר לפעמים) מחזיק מאז כבר מספר חודשים.

נדמה לי שזה
image.thumb.png.dc584a38c959abf07d63d500fd49b6e1.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

יש לי מברשת כזו שמודבקת על פלדלת עתיקה ומחזיקה מעמד כבר די הרבה שנים. ההדבקה היא בצד הפנימי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, Be roo כתב:

גם לי זה קרה (עם דלת עץ רגילה), שמתי דבק דו״צ איכותי יותר שקניתי בחנות חומרי בנין (לא הפשוט  שיש גם בסופר לפעמים) מחזיק מאז כבר מספר חודשים.

נדמה לי שזה
image.thumb.png.dc584a38c959abf07d63d500fd49b6e1.png

תגובה מעולה ומדויקת.

אין על 3m בקטע של סרטי דבק, יש להם גם גרסה עוד יותר עצבנית לחיבור של פלסטיקים לאוטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 14 דקות, hans כתב:

אין על 3m בקטע של סרטי דבק

יש להם גם גרסה פחות חזקה שלדעתי זה מה שהגיע עם המוצר במקור ולא החזיק:

image.thumb.png.cdd3f5f2c383d5ac66197f14122da87e.png

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

יש לך מנגון שיורד לתוך הרצפה?

(ממה שאני מכיר ב30 שנה האחרונות לא מייצרים עם מנגנון כזה)

אכן כן. 

לפני 32 דקות, Be roo כתב:

זה אכן דבק מעולה, אבל גם הוא לא יהיה עמיד בפני חתולים :lol: למיטב ידיעתי. 

פורסם

לשמחתי החתולים שלי לא מנסים להתעלל בפס, אבל כן מופעל עליו לחץ מסויים באופן קבוע כי יש סף גבוה במגע עם הגומי כל זמן שהדלת סגורה (והיא תמיד סגורה).

אבל אם הם סגורים על להוריד אותו, נראה שרק קדיחה (בדלת) תעזור, או שפריץ מים (לחתול :-) )

פורסם
לפני 40 דקות, hans כתב:

אין על 3m בקטע של סרטי דבק, יש להם גם גרסה עוד יותר עצבנית לחיבור של פלסטיקים לאוטו.

מחזק. הייתי צריך לשפצר את המובילאיי חזרה למקום והדבק שלהם החזיק שנתיים בקיץ הישראלי.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...