Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עברתי דירה ויש 2 אסלות בלי מנגנון דו כמותי ואחת מהם 

ממשיכה לזרום לאחר הורדת המים.

יש אולי סט להחלפה למנגנון דו כמותי?

אחת האסלות של חברת villeroy & bochr

IMG_20220618_213037.jpg

IMG_20220618_211657.jpg

IMG_20220618_211654.jpg

IMG_20220618_211650.jpg

פורסם

לא חשבתי על זה.

אבל בדקתי הרגע.

זה לא יראה יפה היות וכל המיכלים הם או פלסטיק או שלא תהיה התאמה בסגנון לאסלה.

גם ככה צריך לפרק מיכל אז כבר עדיף להישאר עם הקיים.

השאלה אם ניתן בגלל לבצע החלפה של מנגנון ישן למנגנוו דו כמותי חדש.

פורסם (נערך)

תייג את המומחה

@איציק נ.

לי הוא קישר את הקטלוג שעזר למצוא מנגנון של Geberit שמתאים לדירה שלי מבין עשרות דגמים שונים למיכלי הדחה נסתרים.

אפשרות נוספת - לפנות לחנות כלים סניטריים שמשווקת את אותם מיכלי הדחה, יש להניח שהם יכירו את המנגנונים. בסופו של דבר המנגנונים האלה מצריכים החלפה מדי פעם. נסה למצוא את מספר הדגם של המיכל או המנגנון, זה יקל על איתור החלף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, אבל צריך מנגנון שמתאים למיכל שלך. לכן בדוק את הקטלוג או שאל בחנות.

בחיפוש ברשת ראיתי שיש "מנגנונים אוניברסליים" - אבל צריך לבדוק התאמה למערכת שלך. זכור לי שלפני הרבה מאד שנים קניתי איזו משקולת שהנחתי על ראש הפעמון (במיכל עתיק של פלסאון) וזה הספיק כדי לאפשר הדחה רק בעת שהכפתור לחוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...